Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.045
Cevap
23
Favori
854.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.3gb bellek kullanıyor boştayken (CCC, NIS2009, IE8, HD Audio çalışıyorken).
    Update ile versiyon yükseltemiyorsun.

Edit: CCC, NIS2009, IE8, HD Audio kapanınca ~750mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 14 Nisan 2009; 15:55:25 >
  • arkadaşlar usenete düşer en başta tüm dosyalar haberiniz yok sanırım buyrun ss:

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

1.3gb bellek kullanıyor boştayken (CCC, NIS2009, IE8, HD Audio çalışıyorken).
    Update ile versiyon yükseltemiyorsun.

Edit: CCC, NIS2009, IE8, HD Audio kapanınca ~750mb

vista bile okadar ram yemior ohaaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

7106'yı ben de indirdim ama çok fazla Çince kalıntı olduğundan bahsediyorlar. Yine de kurup denemek istiyorum. Sonucu bildiririm. Umarım video performansı artmıştır. Özellikle HD filmlerde sorun yaşıyordum.

Ben de hd film izliyorum..8gb lık Batman kara şovalye çok güzeldi özellikle...ondan sonra 3-4 tane daha 8gb lık film aldım arkadaşlardan...görüntü çok güzel oluyor..
    Fakat takıldığım nokta şu... Hd film izlemek daha çok codec ve playerla alakalı diye biliyorum..Yanlış mıyım ?
    Ben KMplayer 1334 ve Corecodec pro kullanıyorum...720p ve 1080p filmler izleniyor bu şekilde...

Ekran kartın atinin HD serisi, nvidia nında 8xxx serisi ve sonrasıysa sadece media player classic home cinema yı indirin başka hiçbirşey yapmanıza codec kurmanıza gerek yok. hd filmler otomatik olarak ekran kartına çözdürülüyor(kmplayer da yapıyo ama mpc gibi kaliteli değil görüntü) ozaman ve 1080p filmde bile banamısın demiyo(aynı anda 3 tane 1080p oynatabiliyorum daha ne olsun). 1080p filmde bile işlemci kullanımı %5-6. kmplayer gibi bana göre kalitesiz programları kullanmanıza gerek yok(tamam kmplayer da çok çok fazla ayrıntı, ayar vb var ama..). media player classic home cinema da hd filmi izlerken shader seçeneklerine girip orada üstte combine seçeneğini seçip 0-255 SD/HD ve Sharpen seçeneğini birlikte kullanacak şekilde ayarlarsanız hd filmdeki görüntü kalitesine başka hiçbir player ın yaklaşamayacağını da görürsünüz. kmplayer dahil olmak üzere bütün video oynatıcıların hepsinin en üst görüntü ayarlarını biliyorum ve onlarca karşılaştırma yaptım ve bariz bir şekilde media player classic home cinema kazandı

Bu arada ekran kartım 8500gt sonic.
  • build 7077 x64 kullanıyorum bosta 800-900 mb arasında gezıyor ram kullanımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

build 7077 x64 kullanıyorum bosta 800-900 mb arasında gezıyor ram kullanımı

senin max ramin kac ve win7 kac kullanior?
  • @ gizmo_x
    win 7 kullanıyorum zaten 3*1 gb ram kullanıyorum HD film ve oyun kullanımında ne kadar ram kullanıyor aksama yazabılırım suanda evde degılım cunkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: IceMan

arkadaşlar usenete düşer en başta tüm dosyalar haberiniz yok sanırım buyrun ss:

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Valla sorduk sıkı takipçilere bekliyoruz yanıtları:http://windows7center.com/forums/showthread.php?t=1226
    Bu adamlar bırak useneti, Microsoft'un kapısından çıksa haberi oluyor. Ayrıca Pcbeta'da da yok böyle bir haber, çince 7106'yı sızdıran rusların sitesinde de...
  • sen bana sunu soyle win7 kurdum 64bit 7077 ve kac ram yiyor default olarak.
  • @IceMan

Kimse inanmıyor dostum, ya phoshoplayıp bizi uyutuyorsun ya da bir şekilde edited edition falan indirmişsin uyutmuşlar seni
  • @kcbilir

ben nette baktim oyle seyler var ama fake durumu da var forumlari gez biraz. google baba yardim eder sana.
  • Google'a bakarsak 10 tane daha beta buluruz hepsi de fake çıkar
    Güvenilir birkaç siteyi arada bir kontrol etmek kafi.
    windows7center.com
    djforum.ru
    pcbeta.com
    windows-7.net
    vs. vs.
    fazlasına gerek yok
  • Son haberlere göre 7077 ile 7106 tamamen aynı olabilirmiş. Yine bir edited edition mevzusu daha yani
  • 7200 diye bir sürüm yok insanları yanlış bilgilendirmeyelim

şu anki compile edilen en son sürümler:

6.1.7107.0.winmain.090409-1840
    6.1.7108.0.winmain.090410-1755
    7081.0.winmain_win7rc.090409-1900

yeni! 7082.0.winmain_win7rc.090410-1901
    yeni! 6.1.7109.0.winmain.090413-1552

(kaynak güvenilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 14 Nisan 2009; 18:31:10 >
  • ornek olarak simdi x64 7077 kurarsam, sonra boot dan update ede bilirmiyim? dosyalarim kaybolmadan yani formatsiz?
  • @gizmo_x
    dostum maillerini şimdi gördüm ya kusura bakma, nereden buldun o adresi, pek kullanmıyorum da
    bulunduğum yerde msn yok, akşam eve gidince olur ancak

formatsız update yapabileceğini denemedim ama sanmıyorum.
  • evet dostum 7200 yok ve 7106 nında hala orginal ingilizcesi çıkmadı burada şu rusdan çeverilen versiyonu yükleyen olursa izlenimlerini paylaşssın lütfen

ayrıca newzbinde öyle bir versiyon göremedim ben, en son yüklenen 5 saat önce falan rusçadan çevrilen versiyon ayrıca linki yolarsan bakabilirz ama bence bakmaya bile değmez eğer microsoft kendisi eliyle bunu internete upload eden adama vermediyse :)

kusura bakma ama elindeki versiyon %99 çakma

güncel versiyon bilgileri kaynak sağlam

pre-RTM winmain branch:
    6.1.7105.0.winmain.090404-1235
    6.1.7106.0.winmain.090408-1623
    6.1.7107.0.winmain.090409-1840
    actual build in winmain branch: 6.1.7108.0.winmain.090410-17хх

ayrıca 3 yıldır usenet kullanıyorum neyse hala beklemedeyiz bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

@gizmo_x
    dostum maillerini şimdi gördüm ya kusura bakma, nereden buldun o adresi, pek kullanmıyorum da
    bulunduğum yerde msn yok, akşam eve gidince olur ancak

formatsız update yapabileceğini denemedim ama sanmıyorum.

ekle baba bekliom seni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue mc

Yeni bir sürüm çıkınca, eski sürümü kaldırıp tekrar yenisinimi indirmek gerekiyor. Ya da yeni sürümler çıktıkca yükseltmemi yapıyoruz

Bilgisi olan?
  • user32.dll dosyasının oynanmasıyla 7777 sürümü bie yapılır kanıtlamak istoyosanız 7200 ün setup dosyasının ozelliklerini ve imza kısmını gosterin + system den goruntu verin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Nisan 2009; 18:51:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.