Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
853.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Vistayı windows 7 e upgradelemenın yolu warmı acaba??
  • win 7 build 7105 ekran görüntüleri nete düştü x64 için kaynak bulamadım henuz
    Kaynak
  • windows 7 build 7105 in fake olduğu belirtiliyor. henüz doğrulayan kaynak yok. 7068 in winrar la sıkıştırılmış hali
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

quote:

Orjinalden alıntı: musamope

media player video u overlay mixer ile cozer ama km player vmr9 ile cozer... km playerden ayarlardan output secenegini overlay mixer secerseniz goruntu kaybi olmaz..

biliyorsunuz kmplayer ayarları çok karışık...bi ton ayar var...
    tam olarak yerini tarif edebilir misiniz o ayarın...Ben de kmplayer kullanıyorum ama görüntü kalitesi mediaplayerda daha iyi diye çoğu zaman media player ile açmak zorunda kalıyorum filmleri -altyazı kayması olanlar dışında....

+1

bende kurcaladım biraz da bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROSSHAIR

quote:

quote:

media player video u overlay mixer ile cozer ama km player vmr9 ile cozer... km playerden ayarlardan output secenegini overlay mixer secerseniz goruntu kaybi olmaz..

tam olarak yerini tarif edebilir misiniz o ayarın...Ben de kmplayer kullanıyorum ama görüntü kalitesi mediaplayerda daha iyi diye çoğu zaman media player ile açmak zorunda kalıyorum filmleri -altyazı kayması olanlar dışında....

+1

FILM izkerken ekrana sag tiklayin , options > preferences > video processing > Renderer > burdan da secebbilirsiniz..overlay mixer i ...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CROSSHAIR

quote:

quote:

+1

FILM izkerken ekrana sag tiklayin , options > preferences > video processing > Renderer > burdan da secebbilirsiniz..overlay mixer i ...

Teşekkürler hocam.
    Türkçesinde de Seçenekler - Tercihler - Video işleme - sağdan Hesaplayıcı - Hesaplayıcı yazan yerde Overlay Karıştırıcı seçince oluyor..
    Çok güzel bir player da kullanmayı bilsek biraz da
  • bu gece büyük bir ihtimalle yeni bir build (7075 galiba yamulmuyorsam) sızacak...

edit: 7077 diyorlar

edit büdüt: Build 7077, 1-2 saate kadar torrentte olacak.. tüm dünyada bekleyiş sürüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 7 Nisan 2009; 21:06:56 >
  • 32bit mi olacak
    64bit varmı ? yeni ...7068 den sonra ...
  • quote:

32bit mi olacak
    64bit varmı ? yeni ...7068 den sonra ...

Windows 7 build 7077 ilk önce 32-bit (x86) sızacak, sonra 64-bit

edit: son haberler= torrents.ru sitesinin vip üyeleri indiriyor.onlar bitirince torrent, download a açılacak..
    birşey daha; bunu 7068'i sızdıran kız (aynı kişi) sızdırıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 7 Nisan 2009; 22:29:21 >
  • @ alicans35
    ustadım 7077 için rapid bulursan pmden yardımcı olurmusun x64 teşekkurler
    not:7105 fake cıkmıs

m-i-n-i-n-o-v-a'ya x86 düşmüş ama x64 yok sabaha oda duser galıba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 7 Nisan 2009; 23:08:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

@ alicans35
    ustadım 7077 için rapid bulursan pmden yardımcı olurmusun x64 teşekkurler
    not:7105 fake cıkmıs

tamam x64 yarın akşam rapidshare linki elime geçebilir.
    x86 (32-bit) bu gece yada yarın sabah çıkabilir..

flaş edit: torrents.ru'dan açıklama:

"As I promised, because of the endless flood of requests, and off torrent in Licko topic is closed until 08.04.09 11:00 MSK
    Everyone - be patient and wait"

bekliyoruz hala...

edit2:http://narod.ru/disk/7477364000/7077.0.090404-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DVD.iso.rar.html
    x86 torrent linki.... (tracker: torrents.ru )

"x64 will come in a day or two after this release " diyorlar.. yani 64-bit yarın yada öteki gün düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 7 Nisan 2009; 23:18:19 >
  • windows 7 ve nvidia sahiplerinden şimdiye kadar custom resolution ayarlayabilen var mı? Ben sürekli custom mode test failed hatası alıyorum.
  • biraz önce 7068 i kurdum çok güzel olmuş beğendim,
  • 7077'nin screenshot'ı internette dolaşmaya başladı

ayrıca bu sürümün (7077'nin) RC1 olduğu yönünde dedikodular var.

bu resim de build 7077'nin sahte olmadığının kanıtı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 8 Nisan 2009; 0:25:34 >
  • işte birde puan size.
  • @musamope

eyvallah hocam saolasın
  • 7077 yi çekiyorum, dosya sağlam çıkarsa sabaha inmiş olur,7068 in üzerine pek bir fark yaratıcağını sanmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beholder

windows 7 ve nvidia sahiplerinden şimdiye kadar custom resolution ayarlayabilen var mı? Ben sürekli custom mode test failed hatası alıyorum.

Build 7068 de ayarlayamadım. Bütün forumları hatta yabancı forumları da araştırıdım, nedeni yok. Ancak 7057 de sorun yok. Bir build te var birinde yok. Şu an 7077 indiriyorum. Umarım bunda vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 8 Nisan 2009; 9:37:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: Beholder

windows 7 ve nvidia sahiplerinden şimdiye kadar custom resolution ayarlayabilen var mı? Ben sürekli custom mode test failed hatası alıyorum.

Build 7068 de ayarlayamadım. Bütün forumları hatta yabancı forumları da araştırıdım, nedeni yok. Ancak 7057 de sorun yok. Bir build te var birinde yok. Şu an 7077 indiriyorum. Umarım bunda vardır.

Bende 7057 var zaten, olmuyor. 1360*768 ekleyeyim diyorum bu hatayı alıyorum ve çözümü şimdilik yok. Nvidia buna el atması lazım.
  • an itibariyle 7077'nin 32-Bit rapidshare linkleri çıktı

edit: 64-bit linkleri akşama gelecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 8 Nisan 2009; 12:03:35 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.