Bildirim
wındows 7
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Doğru driver yüklediğinize eminmisiniz.. ? ..Farklı driver kurmayı deneyin yazılımsal bir problem olsa gerek .. -
Aygıt yöneticisinden ethernet kartınızın vendor ve device kodlarını not ediniz. Daha sonrawww.pcidatabase.com sitesinden kartın modelinin tam olarak ne olduğunu bularak doğru sürücüyü yüklerseniz düzelebilir. -
ya wındows 7 gıgabyte a realtek lan yuklenmezmı ben onu yukluyorum ama sorun hala aynı -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut51511
arkadşlar ben wındows 7 yukledım drıverlerın tamamını yukledı sadece ethernet kartı kaldı yukluyorum ınternetten bi türlü kabul etmıyor ünlem var hep kasanın arkasındakı ethernet giriş yerinın ısıgı yanmıyo butun kablolar takılı ınternet açılmıyor acaba ethernet kartımı ne yandı ne yapmam lazım
Anakartinizin modeli nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST_PaTRoL® -- 13 Kasım 2012; 16:27:35 > -
anakart derken ? -
Bilgisayarım wındows 7 marksı gıgabyte 4gb ram ekran kartı 1gb işletım sıstemı 64 bit 2.25 ghz 3.00 ghz ekran kartı nvıdıa ge force 9400 gt internet aırtıes hangısını dıyosn -
quote:
Bilgisayarım wındows 7 marksı gıgabyte 4gb ram ekran kartı 1gb işletım sıstemı 64 bit 2.25 ghz 3.00 ghz ekran kartı nvıdıa ge force 9400 gt internet aırtıes hangısını dıyosn
Gigabyte anakartinizin markasidir. Modelini ogrenmeden yardimci olmamiz zor. Ya kasanin icini acip ogrenmeniz lazim ya da Aida64 CpuZ gibi sistem bilgisini gosteren programlar ile bakmaniz lazim.
Mesela
Markasi : Gigabyte
Modeli : GA-H61M-DS2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST_PaTRoL® -- 13 Kasım 2012; 16:52:56 > -
markası gıgabyte de internet yok kardeş drıver yukledım bitane ünlem işareti var :S ve ethernet kablosunu bozuk pcme takınca ethernet ısıgı yanmıyor arkadasımkıne takıyorum onda yanıyor we internete gırıyor ama bendekınde gırmıyor drıver yuklu ünlem işareti var -
quote:
markası gıgabyte de internet yok kardeş drıver yukledım bitane ünlem işareti var :S ve ethernet kablosunu bozuk pcme takınca ethernet ısıgı yanmıyor arkadasımkıne takıyorum onda yanıyor we internete gırıyor ama bendekınde gırmıyor drıver yuklu ünlem işareti var
Anakartin kutusundan cikan cd'de butun suruculer vardir ordan kurmayi deneyin. -
kardeş var cd nın adı gıgabyte cd de drıverler var otomatık acılyıor realtek lan gıgabyt ethernet yukle dıyorum yukluyor sonra ınternete baglanıyorum baglantı basarısız aygıt yonetıcısı durumu hala aynı :S ethernet ısıgı yanmıyor -
BIOSta ethernet contorller disabled olabilir ona bi bak disable ise enable yap -
oraya nerden gırıcem pekı kardeşm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X