Şimdi Ara

Windows 11’in beklenen 22H2 güncellemesi çok yakında yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 11’in beklenen 22H2 güncellemesi çok yakında yayınlanacak



    Microsoft, Windows 11 için bir sonraki büyük çaplı güncellemesi üzerinde çalışıyor. Microsoft’a yakın kaynaklara dayanan habere göre yazılım devi, Windows 11 22H2 güncellemesini önümüzdeki ay itibariyle dağıtmaya başlayacak.



    Windows Central tarafından aktarılanlara göre Microsoft, Windows 11 için önemli yenilik ve özellikler içeren 22H2 güncellemesi Eylül ayında yayınlayacak. Bu tarihin elbette değişme ihtimali bulunsa da Microsoft’un hedeflediği tarihin bu olduğu belirtiliyor.



    Windows 11 22H2 güncellemesi çıkış tarihi



    Aylardır test edilen Windows 11 22H2, sürüm 22621 derlemesiyle 20 Eylül'de dağıtılmaya başlanacak. Yeni büyük çaplı güncelleme pek çok yenilik ve özelliği de beraberinde getirecek. Başlat menüsü, Ayarlar, Görev Çubuğu ve Görev Yöneticisi'nde yapılacak değişiklikler başta olmak üzere dolu bir güncelleme olan 22H2, daha birçok yeniliği içinde barındıracak. Windows 11 22H2 ile birlikte gelecek olan yenilikler hakkında daha fazla detay almak için bu haberimize göz atabilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.Windows 11 22H2 güncellemesiyle gelecek olan yenilikler



    Windows’un yeni güncellemesinden sonra Microsoft’un bu yıl içerisinde Dosya Gezgini sekmeleri ve bir takım başka özellikleri de getireceği belirtiliyor. Ayrıca, Microsoft’un Surface’in 10. Yıl dönümünü bu sonbaharda yeni ürünlerle kutlayacağı da söylenmekte. Yeni Surface cihazlara ek olarak 12-14 Ekim tarihinde Microsoft Ignite konferansı gerçekleştirilecek.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2022/8/16/23308059/microsoft-windows-11-version-22h2-update-release-date







  • Win 11 için 22H2 ufak tefek birsürü fix içeriyor, yeni özellikller içeriyor. Ancak belki de Windows tarihinin en çok istenilen özelliği olan sekmeli Explorer 20 Eylül'e yetişmeyecek. Windows 11 arasında kolay dosya paylaşımı da gelecek. Bu teknoloji çağında 2 Windows bilgisayar arasında dosya paylaşmanın kolay bir yolu henüz olmaması büyük saçmalık. Telefonlar arası dosya gönderir gibi yerel ağ üzerinden dosya gönderebileceğiz.
  • Windows 10 22 güncellemesini bekliyoruz. 11'in adam.olması için daha 3 tane büyük güncelleme lazım :)

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Win 11 için 22H2 ufak tefek birsürü fix içeriyor, yeni özellikller içeriyor. Ancak belki de Windows tarihinin en çok istenilen özelliği olan sekmeli Explorer 20 Eylül'e yetişmeyecek. Windows 11 arasında kolay dosya paylaşımı da gelecek. Bu teknoloji çağında 2 Windows bilgisayar arasında dosya paylaşmanın kolay bir yolu henüz olmaması büyük saçmalık. Telefonlar arası dosya gönderir gibi yerel ağ üzerinden dosya gönderebileceğiz.

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Hocam Win 11 ilk çıktığında buna en az 1 sene update gerek diyordum, şimdi yine aynı lafı ediyorum :)) Var bir 2 senesi tam adam olması için.

  • Virinom V kullanıcısına yanıt

    Bunu xp den beri yapabiliyoruz aslında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matali41 M kullanıcısına yanıt
    Homegroup kurma sonra ağdaki bilgisayarın klasörüne girmeyi diyorsan evet yapılıyor ama hem çok uğraştırıcı hem de hiç stabil çalışmıyor. Bazen pc görmüyor, reset atınca görüyor vs.
    Yeni özellikte dosyaya sağ tıkla, gönder diyince pc listesi geliyor, pc yi seçiyon karşı taraf onaylarsa dosya gidiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Virinom yapı 22621'den 22622'ye atlayanlarda sekme özelliği var dosya gezgininde


    bu Windows 11 sürümünde de başka kayda değer bir yeni özellik yok zaten (ki buna bile yeni bir özellik denilmesi ne kadar doğru bilemedim, ta Windows 95 betasında bu sekme fikrini düşünüp sonra neredeyse 30 yıl beklemek de Microsoft'tan başka bir şirketin yapacağı iş değildi zaten)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.