Şimdi Ara

Windows 11 22H2 sıkıntıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sistemini ryzen 5 5500 2x8 gb gskill 3200mhz ram gtx 1660 süper ekran kartı


    dün w11 i orjinal sitesinden usb diske kurup yükledim temiz kurulum NVME disk e tüm sürücülerimi yükledim her şey güncel. ama bilmiyorum sizde nasıl ancak menü hızları başlat açılışı gibi animasyonlar ağır çalışıyor. genel bir gecikme hissi var. akıcılık yok gibi. misal görev yöneticisi öyle. animasyonlu olan ne varsa ağırlık hissi var.


    diğer bir sorun microsoft edge. oyun açıyorum arka planda edge de yayın dinliyorum alt tab geçiyorum edge de ağırlık var akıcılık yok. bilemedim yani 10 da aşırı hızlı ve akıcı olan şey bunda anormal?

    hiçbir hata v.s almadım ancak aklıma tek gelen şey herhalde nvidia sürücüsü 22h2 için optmimize edilmemiş herhalde? yada bilmiyorum sistem sağlıklı çalışan bir sistem pc kullanmayı neyi nasıl yükleneceğini biliyorum yani chipset driver olsun her şey güncel..


    son olarak her gün oynadığım oyunda world of warcraft da %0.1 fps de sorun var 30 un altına düşüyor ve bunu arada küçük tekleme yapmasından anlaşılıyor. 10 da min 45 oluyordu altına düşmüyordu ne tekleme nede başka bir şey çok akıcıydı.


    en son çare 10 a döndüm. makina akıcı ve oldukça hızlı bilemedim w11 herhalde kişiye göre çalışıyor? yada herkesin hissiyatı farklı? bazı şeyler göz tırmalamıyor herhalde aklıma başka bir şey gelmiyor.


    sistemi w11 destekleyip bu animasyon gecikmelerini yaşayan başkaları da var. bilmiyorum bu konuda böyle bir durum yaşayanlar oldu mu?








  • Animasyonlar konusunda aynı sorunu yaşıyorum. Sistem özelliklerimde Windows 11 ile uyumlu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.