Şimdi Ara

windows 10 usb'si yaparken verileri sildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    windows 10 yüklemek için sitesine girdim. ordan usb oluşturarak yükle seçeneğini seçip usb diskimi de taktım. başka bir program indirdikten sonra usb sürücü oluşturmaya başladı. taktığım usb nin içindeki tüm verileri silmiş üzerine kendi dosyalarını atmış. Recuva programını kullanarak geri getirmeye çalıştım ama bulamadı program hiçbir şey.
    1 yıllık çektiğim resim ve videoların hepsi gitti. yardımcı olacak biri var mı acaba?

• Şimdi de bozuldu arkadaş ne windows 10muş keşke bulastirmasaydim usb belleği. Şimdi bu cihaz exfat şeklinde kaldı ve hangi pcye taktiysam görmüyor. Aygıt yöneticisinde görülüyor sadece. Düzeltilebilir mi bilen var mi? Gerçi daha önceki yazdigima kimse cevap vermedi ama yine şansımı deneyeyim dedim belki bir hayırsever çözüm bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb belleğin takılı olsun Minitool partition wizard programını indirip kur. programda anadizinde gözükmesi gerekir. oradan bu diski formatlayabilir veya sağ tık menüsüyle fat32/ntfs çevirirsin kolay gelsin
  • öncelikle cevabınız içiçn çok teşekkür ederim. bahsettiğiniz programı indirip kurdum ana dizinde yine görünmedi usb. çıkardım program yeniledi kendi kendine ve sonra tekrar taktım yine yeniledi fakat görünmüyor usb bellek. çıkarıp takınca algılıyor fakat göremiyor. göremediği için de herhangi bir şey yapılamıyor.
  • birde linuxla deneyin. mesela ubuntu isosu indirip poweriso,ultraiso vs iso yazdırma programlarından biriyle boş bir dvdye yazdırın. bu dvd ile pc yi boot edin ama kurulum yapmayın gerek yok sadece cd üzerinden işletim sistemini çalıştırın ubuntu açıldığında bu usbyi pc ye takın bakalım gözükecekmi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.