Şimdi Ara

Windows 10 Uplay Açıldığında Kilitlenme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 yükseltmesini yaptım. Uplay'e tıkladığımda bilgisayar kilitlenip kalıyor. Hiçbir müdahale yapamıyorum. Mecbur yeniden başlat yapıyorum. Uplay silip tekrar kurayım dedim uninstall yaptığımda bile bilgisayar kilitlendi. Windows 10 uplay ile çakışıyor mu ne oluyor bu bilgisayara?

fifa 15'e girmeye çalıştığımda da aynı şeyi yaptı bilgisayar kilitlendi.Diğer her şey normal.

Başına gelen olmadı mı hiç?Çözümü yok mu bunun bilgisayar kilitlenip kalıyor.

• Bende de benzer bir sorun var! Ekran kartı sürücü güncellemesi geldi kurarken kitlenip kaldı reset attım bir gün sonra başka bir program kurmaya çalışırken yine kitlenip kaldı. Program kurulurken ayrıntılar kısmına tıklayıp baktığımda msiexec.exe çalıştırılıyor kısmında donduğunu gördüm çözüm önerisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende uefi temiz kurulum taptim yeni aldigim sisteme ssd ye. Fakat bendede durduk yere kilitlenme var ve uplay acinca oyu i dirdikten ort. 5 10 dk ya kilitleniyor çozum nedir aaba anakarttamı? Pc ci oyle dedi sizce nedir sıkıntı kaafayi yiyecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben temiz kurulum format atınca düzeldi. Bir daha böyle bir şeyle karşılaşmadım. Windows güncellemeleri varsa onu yap. Uplay kaldır. Tekrar yükle .Uplay'i çalıştırırken yönetici olarak çalıştır. Temiz kurulumu nasıl yaptın , eksik bir şey yapmış olabilir misin? Eski dosyaların hepsi silindi mi?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.