Şimdi Ara

Windows 10'un Nisan güncellemesi hangi yeni özellikleri getirecek? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    ssd şart evet. arada inanılmaz bir fark var. yavaşlıktan söz edenler hdd kullanıyorlarsa sorunu win 10 da aramasınlar.
  • neurotoxin1 kullanıcısına yanıt
    Bende HDD var ancak SSD tabi ki çok fark ediyor. Ancak bende HDD olmasına rağmen önceki sürümlere göre daha iyi çalışıyor. Gecikmeler kabul edilebilir düzeyde benim PC de arkadaşın dediği gibi 30sn falan değil onda başka bir sorun var bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    birçok sebebi olabilir. win orjinal mi? office orjinal mi? arka planda neler çalışıyor vs.. bi elden geçirmesi lazım.
  • Bilemiyorum ya siz performans beklentinizi çok yüksek tutuyorsunuz yada donanımsal olarak bir sorun var ortada. Farklı PC lerde deneyip düşük diyorsanız bişey diyemem ama dediğim gibi benim PC baya bi eski olmasına rağmen performansından memnunum bence siz yazılımsal olarak Windows'u bi elden geçirmeyi deneyin.
  • Yalnız aynı pc de Ubuntu ve Windows kullanıldığında birbirlerini bozuyorlar, bilginize. Benim Ubuntu çökmüştü. Biraz araştırdım ve nette bu şekilde sonuçlar buldum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca benim de evde 2 pc var ve biri 10 yıllık masaüstü. 10 yıllık pc ye sadece ssd yükseltmesi yaptım ve win 10 ile mükemmel çalışıyor. Yüksek donanımlı laptopumdan daha stabil desem yalan olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gönderdiğiniz dosyayı ilk açmada 9 sn de fln açtı. sonraki açmalarda 3 sn de fln açıyor. office 2013 kullanıyorum. ayrıca dosyayı ssd ye değil D: dizinine (hdd) indirdiği için ordan çalştırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurotoxin1 -- 2 Mayıs 2018; 22:32:58 >
  • Redstone 4 bana açıkçası katkı sağlamadı aksine oyunlara girmeden önce sağ altta saatinden orda ses sağ tıklayıp kulaklığı seçerdim şimdi ses ayarları penceresini açıp yapmak zorundayım ve steam dışı oyunlarda açılmasında bir gecikme oldu özellikle pes 13 oynardım müzik değiştirirdim alt+tab yapıp ama şimdi alt-tab yaptığımda müzik değiştiriyorum tekrar alt+tab yapıyorum pes in açılması bi 4 sanıye alıyo.önceki sürüme dönücem valla.

    zaten yüklerken de sürekli indir yükle indir yükle döngüye girmişti yüklemesi ayrı bi dertliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebdt -- 3 Mayıs 2018; 0:54:15 >
  • Belgeyi açarken hata veriyor ama Excel açılıyor ve açılışı 3sn sürüyor.
  • valla bende aynı şekilde farklı bölümlere yüklemiştim ama ubuntu kısa sürede çöktü. verdiği hatayı arattığımda da Windows un ubuntuyu bozduğunu yazan siteler bulmuştum. mümkün olmayacak bir durum yok. Windowsu açtığımda ubuntu yüklü bölümü, içindeki dosyaları bilgisayarımda görebiliyordum. boot dosyasını algılayıp bozması mümkün geldi bana. zaten meraktan yüklediğim için çok da üstüne düşmedim, komple sildim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben kendim sorun yaşadığım için bana mantıklı gelmişti. ayrıca ubuntuyu ntfs olarak kurmuştum ve dosyaları görüyordum. diski formatlama veya herhangi bir dosyayla oynama olmadan kendiliğinden çöktü. söylediğiniz gibi bana denk gelmiş olabilir. sadece sorununuzun kaynağını bulabilmeniz için fikrimi söyledim.
  • https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install-winpc/windows-10-anniversary-update-destroys-boot-loader/93d60fa6-b856-4714-a85a-861b780b9986

    birde bunu buldum. ben sanırım win 7 ile birlikte kullanmıştım. belki benzer bir şekilde güncelleme sonrası ubuntu çökmüş olabilir.
  • Birde akraplanda çalışanlar hakkında bilgi verseler çok iyi olurdu. Her deneme sürümünü kurup çalışan arkaplan işlemlerine bakınca pekte iyi şeyler hissetmiyorum. Notebookta kablosuz verici olmamasına rağmen son insider sürümünde artık irmon.exe arkada çalışmaya başladı. Ben bazı şeyleri kapatıp yeni sürüm kurunca bu kez daha farklı beni ve notebooku ilgindirmeyen yeni bir servis çalışmaya başlıyor ve sürekli internetle alışveriş yapıyor. Bir kere bana soru sormalı mesela bu notebooku ne için kullanıyorsun, yazıcı kullanacak mısın, bir ağa bağlı mısın, gibi... Böylece beni hiç ilgilendirmeyen, ağ, yazıcı, paylaşım hizmeti gibi luzumsuz hiç bir hizmeti kurmamalı. Sistem şu an olmayan şeyleri kullanıyorsun gibi çalışıyor. Arkada çalışan hizmetlerin sayısı her geçen gün artıyor. DirectX 12 olunca sistem çok iyi çalışacaktı vb... Hep boş çıktı... Artık tüm firmalar bir şeye odaklandı. Bilgi güçtür, kullanıcıların verilerini nasıl depolarız, çalarız ve bundan nasıl para kazanırız...





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.