Şimdi Ara

Windows 10'un bir sonraki güncellemesi sadece 30 dakikada yüklenecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Ben win7 kullanıyorum, hep orjinal avg de kullanıyorum. Yaklaşık 3 senede bir format atıyorum. Küçükken bende senede 3-4 format atardım, etrafımdakilere de sürekli atmaktan gına gelmişti.(küçükken dediğim 15-20 sene önce) Örneğin dayım sürekli virüs sokardı. O da şimdi win7 kullanıyor, o da 3-4 senede bir format attırıyor. Sanırım zamanla kullanmayı da öğreniyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    Windows 10 o kadar cok kameraya erismeye calisiyor ki artik kameranin sadece microsoft hizmet ettigini dusunuyorum. Kaspersky antivirus yukledim adamlar 10 numara yazilim yapmis direk kamerayi erisimini engelliyor ve erismeye calisani size haber veriyor, olmasi gerekende bu zaten.



    Ayrica gecen hafta bir guncelleme geldi abartisiz 1 saat surdu valla insani bilgisayari actigina pisman ediyorlar.

    Kamerayı tanıyıp sürücü güncellemelerini kontrol etmek istediğinden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları görünce en az 5 sene daha windows 7 ultimate 64 bit kullanırım gibime geliyor

  • carloska kullanıcısına yanıt
    Bende 2011'den beri kullanıyorum (Starter'dan başlayarak). Windows 10'un oturması için gene en az 1 senesi var. Ama donanımlar zorladığındna mecbur geçmek zorunda kalanlar var.

    Çifte OS kullanmak en iyisi bu durumda. Win 7 SSD için, diğerine Win 10 tamamdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virinom

    Her büyük güncellemeden sonra sistem kanser edecek derecede hantallaşıyor şuna bir çözüm bulsunlar. Muhtemelen Windows.old klasörüne taşınan eski dosyalar yüzünden.

    Sende buyuk guncellestirmeyi yukleme.

    Ya da direk format at buyuk guncellestirmeyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce düzgün güncellemeyi bi becersin de ondan sonra kısasını yapsın.

  • orjinal windows 10 ikinci el bi dizüstü aldım.. w7 klasik (w95 teması sanırım) tema olmuyor hadi yenisine alışırız belki diye kullanım dedim bu seferde hdd den sürekli sesler gelmeye başladı forumlarda w10 hdd ve ssd leri bozduğunu okuyunca sp1 li ve güncellemesiz w7 ultimate 64 bit kullanmaya karar verdim.. w10 un bundan daha performanslı olduğunu sanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fall Creators'u 25-30 dkda kurmustu zaten ne 83 dakikasi SSD icat edildi :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistemi harddisk e kuran kaldımı , günümüzde pc lere harddisk depo amaçlı takıyor insanlar artık bırakın kullanmayı , tabi SSD aldım Intel G4560 ile 15 dk sürer diye düşünmeyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd li yeniden kurulum 15 dk neyin hesabı bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carloska

    orjinal windows 10 ikinci el bi dizüstü aldım.. w7 klasik (w95 teması sanırım) tema olmuyor hadi yenisine alışırız belki diye kullanım dedim bu seferde hdd den sürekli sesler gelmeye başladı forumlarda w10 hdd ve ssd leri bozduğunu okuyunca sp1 li ve güncellemesiz w7 ultimate 64 bit kullanmaya karar verdim.. w10 un bundan daha performanslı olduğunu sanmıyorum

    Win 7 özelleştirilmiş temalar tavsiye ederim. Win 10 ben de sevmiyorum ama işlemci Win 7 desteklemiyor o yüzden mecbur kullanıyorum. Şuanlık bozulma gibi bir durum olmadı.

    Windows 10'un bir sonraki güncellemesi sadece 30 dakikada yüklenecek




  • Ben kurdum 13 dakika tuttu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pUnduli

    Nasıl Windows 8 serbest değil? Windows 7 ile güncelleme seçenekleri bile aynı, otomatik güncellemeyi kapatırsınız veya " denetle ama ben istemeden güncelleme " gibi bir şey seçersiniz olur biter.

    Şöyle, örneğin güncellemeyi yaptı, yüklenmesi için size 24 saat tanıyor. 24 saat içinde bilgisayar yeniden başlatılmalı diyor. Sonra diyorsunuz, ertesi gün açtığınızda işte 5dk ya yeniden kesin başlatacağız falan diyor, yine es geçerseniz geri sayıp ben başlatıyorum haberin olsun falan diyor. Daha önce başıma geldi. Laptobu win8 olduğu için zaten pek kullanmıyorum öyle akşamdan akşama tv ye bağlayıp film izlemeye ve müşterilere giderken taşımaya. Ama win7 de hiç başıma gelmedi böyle bir şey. Güncellemeyi yüklese bile istersem 1 hafta kapatmayayım beni öyle zorlamıyor. Ne zaman kaparsam o zaman güncelliyor.

    Ha ama güncellemeyi kapatabilirsiniz dediğiniz gibi zaten o açıdan win 10 dan çok daha serbest tabi ki, yani kıyas bile tutulamaz win10 la. Ama Win7 az daha serbest geliyor bana :)




  • Güncellemeler bezdirdiği için bir süre sonra windows update servisini silmek zorunda kaldım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows kendini otomatik güncelliyor, çalıştığım diğer programlar çalışmaz oluyor. Onları da update ederseniz sorun yok , ya edemezseniz. Yeter artık bitsin bu işkence otomatik güncellemeye HAYIR !!!

  • Günceleme tarihi haberde yer alıyor muydu yoksa ben mi göremedim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows 10 dururken hala neden windows7 ısrarı anlamıyorum.Çok eski donanımlardan oluşan sistem olur o zaman windows7 anlarım gayet normal ama son güncel donanımlarla hala windows7 kullanan varsada cidden anlamam.windows 10 mükemmele yakın durumda.İlk çıktığı 1-2 yıl bazı durumlarda cidden kanser ediyordu ama artık çok eskide kaldı.
  • Ben de güncellikten yana olduğum için Windows 10 kullanıyorum ama inan her gün Windows 7'yi arıyorum resmen. Baştan aşağı her yanı kanser bir işletim sistemi Windows 10.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurmsq


    quote:

    Orijinalden alıntı: Virinom

    Her büyük güncellemeden sonra sistem kanser edecek derecede hantallaşıyor şuna bir çözüm bulsunlar. Muhtemelen Windows.old klasörüne taşınan eski dosyalar yüzünden.

    Sende buyuk guncellestirmeyi yukleme.

    Ya da direk format at buyuk guncellestirmeyi

    Bu zekice yorumun için seni kutluyorum.
    Autocad, Visual Studio, SolidWorks, Photoshop, MinGW, Proteus, MatLAB, Office, VMWAre, DreamWeaver, XAMMP aklıma ilk gelen yüklenmesi gereken programlar. Toplamları 60GB civarıdır. Sırf adamlar güncelleme vermeyi beceremiyorlar diye tüm günümü çöpe mi atayım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 22 Mart 2018; 19:58:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.