Şimdi Ara

Windows 10 Tercih Eder Misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Selamun Aleyküm.
    Ben Windows 7 kullanıcısıyım ve Windows 10'a geçmek istiyorum ama şöyle bir şey var ki araştırmalarıma göre pek fazla tavsiye edilmiyor , driverlarda felan sorunlar çıkartıyor gibi eleştirmeler okudum. Bu eleştirmelerle birlikte ilk önce vazgeçmiştim ama şimdi tekrardan Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum eğer içinizde tavsiye eden varsa eleştirmeleriyle birlikte bana yardımcı olursa çok sevinirim.



  • Temiz kurulum yaparsan driverları kurmana gerek kalmıyor(Yani kendi kendine indiriyor.). Eğer yükseltme yaparsan eski driverları kullandığı için sorun çıkabilir. Kurduktan sonra kullanıp kullanmama kararını verecek olan sensin. Bence güzel yapmışlar kimseyi kullanması için zorlayan da yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 23 Mayıs 2017; 18:6:27 >
  • Önceki kullandığım laptap'ta geçen sene yaz aylarında ücretsiz olarak geçmiştim win10'a.Temiz kurulum yaptım doğrudan driverları falan kendisi kurdu.İlk başlarda birkaç ufak sorun yaşadım ses ve görüntü ile ilgili.Daha sonra güncelleme geldikçe düzeldi.Gayet memnundum.Ancak donanımsal bir problem yüzünden o bilgisayarı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım bilgisayar win7 bundan da gayet memnunum.Öyle aman aman bir fark yok.
  • Windows 8'e geçmeyin de, gerisi önemli değil. Bazı sıkıntılar çıkabilir Windows 10 güncellemeleriyle. %100 disk sorununun Windows 8'den itibaren kritik bir sorun olduğu söyleniyor. Ama Windows 10'un daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.