Şimdi Ara

Windows 10 lisans olmadan kullanma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, toplama bilgisayarıma windows 10 kurdum. Şuan lisans kodu yok ve etkinleştirilmedi yazıyor. Sağ alt tarafta çıkan "windows etkinleştirilmedi" yazısı haricinde lisanslı windows gibi kullanıyorum. Herhangi bir activator veya crack yapmamama rağmen güncellemeleri alıyor. Öyleyse lisanslı kullanmamla arasında ne fark var?

Orijinalden alıntı: yesil-111

Merhaba, toplama bilgisayarıma windows 10 kurdum. Şuan lisans kodu yok ve etkinleştirilmedi yazıyor. Sağ alt tarafta çıkan "windows etkinleştirilmedi" yazısı haricinde lisanslı windows gibi kullanıyorum. Herhangi bir activator veya crack yapmamama rağmen güncellemeleri alıyor. Öyleyse lisanslı kullanmamla arasında ne fark var?

Bir müddet sonra kullanıma izin vermez.
    Önce Windows 7 Ultimate kurduktan sonra Win 7 Loader by Daz ile crackladıktan sonra Windows 10'a yükselme yapsaydın şimdi lisanslı olarak kullanıyor olurdun.
    Sonra Windows ile ile temiz kurulum yapabilirsin. Lisanslı ve temiz şekilde Windows 10 kullanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Merhaba, toplama bilgisayarıma windows 10 kurdum. Şuan lisans kodu yok ve etkinleştirilmedi yazıyor. Sağ alt tarafta çıkan "windows etkinleştirilmedi" yazısı haricinde lisanslı windows gibi kullanıyorum. Herhangi bir activator veya crack yapmamama rağmen güncellemeleri alıyor. Öyleyse lisanslı kullanmamla arasında ne fark var?

Önce Windows 7 Ultimate kurduktan sonra Win 7 Loader by Daz ile crackladıktan sonra Windows 10'a yükselme yapsaydın şimdi lisanslı olarak kullanıyor olurdun.
    Sonra Windows ile ile temiz kurulum yapabilirsin. Lisanslı ve temiz şekilde Windows 10 kullanırsın.

Bu bahsettiginiz olay halen gecerli mi gecerliyse freedos bilgisayara win7 kursam olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blckpppr

quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Bu bahsettiginiz olay halen gecerli mi gecerliyse freedos bilgisayara win7 kursam olur mu

Evet geçerli windows 7 kurup yükseltme yaparsan orijinal win10 sahibi olursun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 pro dil değiştirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.