Şimdi Ara

windows 10 kendini deaktif etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

neredeyse altı aydır windows 10 kullanıyorum sorunsuz bir şekilde ancak geçtiğimiz gün bir de baktım ki ekranın sağ alt köşesinde ''windows'u etkinleştir'' yazısı çıktı.kmspico ile aktifleştirilmiş 8.1'den upgrade şeklinde yapmıştım kurulumu.çeşitli çözümler sunulmuş birkaçını denedim ama sonradan yine aynı ifadeyi gördüm.çözmenin basit bir yolu var mıdır yoksa uslu uslu lisanslı 8.1 embedded pro'ma döneyim mi?.bu arada showkeyplus ile kurulan anahtarı buldum ama etkinleştirmeyi denediğimde 0x8007007b hatasını alıyorum.farklı çözümler denedim ama işin içinden çıkamadım.yardımcı olabilecek var mıdır?

• KMS ile aktive ettiğiniz zaman 6 aylığına geçici olarak aktive ediyor o yüzden yükseltmeniz orijinal olmamış... Windows 7 kurup DAZ Loader ile aktive edip yükseltme yaparsanız tamamen orijinal windows 10 sahibi olursunuz ve sıfır kurulum yaptığınızda makinanız otomatik internete bağlandığı an aktive olur...

Orijinalden alıntı: SysEdit

KMS ile aktive ettiğiniz zaman 6 aylığına geçici olarak aktive ediyor o yüzden yükseltmeniz orijinal olmamış... Windows 7 kurup DAZ Loader ile aktive edip yükseltme yaparsanız tamamen orijinal windows 10 sahibi olursunuz ve sıfır kurulum yaptığınızda makinanız otomatik internete bağlandığı an aktive olur...

bu sıfır kurulumu tam olarak anlatan önerebileceğiniz bir site varmı?

Orijinalden alıntı: SysEdit

KMS ile aktive ettiğiniz zaman 6 aylığına geçici olarak aktive ediyor o yüzden yükseltmeniz orijinal olmamış... Windows 7 kurup DAZ Loader ile aktive edip yükseltme yaparsanız tamamen orijinal windows 10 sahibi olursunuz ve sıfır kurulum yaptığınızda makinanız otomatik internete bağlandığı an aktive olur...

an itibariyle pro için yayınlanmış bir key buldum ve girdim.sorguladığımda (slmgr/xpr komutuyla) ''windows kalıcı olarak etkinleştirildi'' yazıyor.bunun da belli bir süresi var mı yoksa gerçekten etkinleştiridi mi ?bir de kinguin gibi bazı mecralarda belirli rakamlara win10 pro keyleri satılıyor.bir tane alsam sorunu kökten çözmüş olur muyum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.