Şimdi Ara

Windows 10 Fall Creators Update bazı bilgisayarlara yüklenemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 Fall Creators Update bazı bilgisayarlara yüklenemiyor

    Windows 10 Fall Creators Update güncellemesi dünya genelindeki tüm kullanıcılara kademeli olarak dağıtılmaya başlandı. Ancak kritik bir hata nedeniyle güncellemeyi yükleyemeyen birçok şanssız kullanıcı var.

     

    Bazı Windows 10 kullanıcıları Fall Creators Update güncellemesini yüklerken kurulumun beklenmedik bir şekilde başarısızlıkla sonuçlandığını söylüyor. Tüm raporların ortak noktası, yükleme yapılan sistemlerin Intel'in X299 yonga setini kullanan anakart ve NVMe SSD sürücüsüne sahip olması.

     

    Temiz kurulum sorunu çözüyor


    Bahsi geçen sorun Asus, MSI ve Gigabyte tarafından üretilen anakartları da kapsayabileceğinden oldukça fazla sayıda sistemin bu hatadan etkilenmesi muhtemel görünüyor. Henüz problemin ne derece yaygın olduğu bilemiyoruz ancak Microsoft inceleme başlattığını ve kısa süre içerisinde durumu düzelteceğini söylüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Nokia 3, 5 ve 6 kullanıcıları da Android 8.0 Oreo'yu test edebilecek
    Şu anda geçici tek çözüm, ISO dosyalarını kullanarak Windows 10 Fall Creators Update'i yüklemek. Bu da hatayı yaşayan kullanıcıların sıfırdan başlayarak bilgisayarlarına temiz kurulum yapmaları gerektiği anlamına geliyor.

     

    Elbette ikinci bir seçenek olarak Microsoft'un bir düzeltme geliştirmesi ve etkilenen cihazlara gönderilmesi de beklenebilir ancak bunun ne kadar süreceği konusunda hiçbir bilgi yok.







  • Windows 10 Fail Creators Update

    Creators Update'e geçmekte çok hızlı davranmıştım. Bunda öyle olmayacak. Adamlar stabiliteyi, hataları minimuma indirmek yerine daha beter ediyor sistemi. 1703'e geçtiğimde aylarca Nvidia sürücüsünün çökme problemleriyle uğraştım Windows kaynaklı. Anca düzeldi. Yeni sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Deneyen ve kullananların yorumuna göre geçerim.

  • Bu yüzden güncellemeyi sürekli erteliyorum. Böyle güncellemeler hep yeni sistemlere göre çıkartılıyor. Benim gibi 3 yıl ve daha eski sistemi olan bilgisayarları düşünmüyorlar demek ki.

  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Benim 5 yıllık bilgisayarda sorun çıkmadı. Ama tüm donanım kombinasyonlarını test ettiklerini sanmıyorum.

  • Mecbur olmasam halen Windows 7 kullanıyor olurdum büyük ihtimal,ancak 8600K lı sisteme geçtiğim için tam performans alabilme ve hatalar yaşanmaması adına Windows 10 1709 sürümüne geçtim.Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım

  • Asus N752VX notebooka da 1703 yüklenmiyor. 1703 derlemeli Win10 iso ile format atıldığında da açılma hatası veriyor. Ve hala soruna çözüm bulunabilmiş değil.

    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/0xc0000454-starting-problem/28c88b77-7dc6-41ac-8fb7-80e7f3818ff3


    Windows 10 Fall Creators Update bazı bilgisayarlara yüklenemiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toran_aga -- 26 Ekim 2017; 20:40:13 >




  • 32gb hometech laptopum var malasef hafızadan dolayı sürekli sorun yaşıyorum güncelleme. İndirme için 5gb yükleme için 10 gb yer istiyor. zaten sisemin softu 10gb boş alan bırakıyor. çıldırıyorum

  • win 8'den 10'a update edilen birsürü makine çöktü. muhteşem bir güncelleme olmuş. kurum olarak bayıldık, yorgunluktan.

  • Ms-linux u ne zaman çıkaracak diye beklemekteyim :)

  • batkent B kullanıcısına yanıt
    usb üzerinden ISO dosyası ile kurulu yapmaktan başka çaren yok maalesef. Ben toshiba wt8 tabeltim bu şekilde kurulum yapabildim.

  • imac bilgisayarıma ssd takmıştım zamanında. muhtemel ki ben de bu yüzden yükleyemedim

  • Birşeyleri düzeltirken birşeyleri bozmak. Fail Creators olmak yada olmamak :D Youtuberlar sakın yüklemeyin bug var. Oyun videoları çekiyorsanız benim gibi yandınız. Mouse video çekiminde sapıtıyor yada ortadan kayboluyo. Gitti güzelim mouse kullanımım gitti :D

  • 1703 kullananlar geçmese de olur. Çok ufak farklar var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme aracı ile sorunsuz güncelledim. Mac tarzı görseller vardı. Görünüm (bildirim alanı hariç) hiç değişmedi.

  • Bende sorun çıkmadı.

  • Şu oyunlar ve düzgün driverler linuxa çıksa windowsun yüzüne bakmam

  • fotifoti kullanıcısına yanıt
    Genellikle sorunlar win8 den win10 a geçişte kaynaklanıyor, geçiş yapsanız dahi stabilize sorunları yaşayabilirsiniz sıfırdan kurulum yapmak en mantiklisi tabi bu açıdan sistem Windows 10 donanım bileşen uyumluluğu, win 10 driver sorunu olmaması gereklidir.Tabi Windows 10 en stabil sürüme ulaşana kadar sorunlar yaşayabilirsiniz.Belirtmek isterim x299 sistemler hariç kurduğum sistemlerde son win 10 son sürümünde şuan için bir sorunla karşılaşmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

    Genellikle sorunlar win8 den win10 a geçişte kaynaklanıyor, geçiş yapsanız dahi stabilize sorunları yaşayabilirsiniz sıfırdan kurulum yapmak en mantiklisi tabi bu açıdan sistem Windows 10 donanım bileşen uyumluluğu, win 10 driver sorunu olmaması gereklidir.Tabi Windows 10 en stabil sürüme ulaşana kadar sorunlar yaşayabilirsiniz.Belirtmek isterim x299 sistemler hariç kurduğum sistemlerde son win 10 son sürümünde şuan için bir sorunla karşılaşmadım.

    Aynen öyle hocam. Sorun kurumda win8'den update edilen w10'lardan çıkıyor. 8'den update kullananlar temiz kurulum yapmazsa da microsoft mecbur ediyor :)
  • Temiz kurulumunda çözemediği durumlar var temiz kurulum çözüm seçeneği saçmalamanın 1 tık ötesi olmuş denemeden yorumlanınca. 0 yeni ambalajı açılmış Ryzen sisteme 1709 kuramadım anasını satayım temiz kuruluma rağmen ama 1703 sürümü sorunsuz çalışıyor. Bazı sistemlerde network yapısı çalışmıyor en son sürümü kurunca tıpkı ilk windows xp döneminde yaşadığımız ağ sorunları baş gösteriyor. 1607 sürümü ne kadar vukuatlı ise 1709 sürümüde vukuatlı benim kendi sistemimde sorunsuz çalışmakta lakin çalışmayan sorun çıkaran sistem sayısı çok fazla.
  • 8.1 üstüne kurdum.Sürekli sistem çöküyor.Hız aşırtma vardı kapattım.Grafik sürücülerini yeniledim.Değişen hiçbir şey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.