Winamp playlisti yaptım, yaklaşık 100 parçadan oluşuyor, bunları tek tek seçmeden CD'ye yazmam mümkün mü?
Bir de bilgisayarımda 10 GB kadar mp3 var, bunların arasından rastgele 120-130 şarkıyı CD'ye nasıl yazdırabilirim. Her hafta bir CD yapıp arabada dinleyeceğim ama CD içindeki şarkıların rastgele olmasını istiyorum.
Valla ben kurcaladım ama böle bişey bulamadım sen kafana göre atsan öle daha güzel olur,şahsen bende 20 gb arşiv var ben bile seçmekte zorlanıyorum.Kafana göre atsan sanırım aynı şarkının bi daha yazılmasından endişeleniyorsun.
Ya aslında Winamp'da böyle bir seçenek var, şarkıları Burn diyorsun listeye atıyor ama mp3 olarak yazmıyor, Audio'ya çevirip öyle yazıyor, haliyle maksimum 20 şarkı alıyor CD, şunu mp3 olarak da yazan bişey bulsam süper olacak.
Olayı çözdüm,www.winamp.com adresinden "Playlist Copier" plugin'ini çekiyorsunuz. Bu sayede playlistiniz bir dizine kopyalanabiliyor, dizini de Nero ya da başka programla CDye yazabilirsiniz, süper bişeymiş bu.
Yani yazdırıyosun tamam da rastgele seçip yazıyor di mi şarkıları???
aslında yazdırmıyor sadece playlistteki mp3 leri istediğin bir klasore kopyalıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Adoniss
Yani yazdırıyosun tamam da rastgele seçip yazıyor di mi şarkıları???
Olay şu, atıyorsun winampa bütün şarkılarını sonra randomize diyorsun, daha sonra ilk 170 şarkıyı seçip inverse ile diğer şarkıları siliyorsun, bu program da playliste bulunan bütün şarkıları bir klasöre atıyor sen de onu komple CDye yazdırıyorsun. Tam aradığım ve işimi gören programdı bu, hani şu yönü eksik diyemiyorum