Şimdi Ara

Winamp, müzisyenler için platform haline geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Winamp, müzisyenler için platform haline geliyor



    Bir zamanlar bilgisayarlarımız için olmazsa olmazlardan biri olan Winamp, yeni nesil tarafından pek tanınmasa da eski kullanıcıları tarafından kullanılmaya devam ediyor. Artık Winamp, daha fazla büyümek ve içerik oluşturuculara hitap etme yolunda ilerlerken hayranları için yenilikler sunmayı hedefliyor.



    Winamp’ın tanınırlığını artırmak isteyen yöneticileri onu sadece mp3 uygulamasından daha fazlasına dönüştürmek istiyorlar. Şirket, müzisyenlere/içerik oluşturuculara çalışmalarını dağıtmaları, tanıtmaları ve elbette bundan kazanç elde etmelerini sağlayan bir platform haline geliyor.



    Winamp, Patreon benzeri platform sunacak



    Winamp, müzisyenler için platform haline geliyor



    Winamp, içerik oluşturucu hizmeti ile birlikte Spotify ve Apple Music gibi çevrimiçi servislerle rakip olma amacını gütmüyor. Bunun yerine müzisyenlere ve içerik oluşturuculara – ki muhtemelen bunlar genellikle amatör üreticiler olacak – farklı kitlelere ulaşma fırsatı sunmaya çalışacak. Esasen müzik için Patreon benzeri bir platform gibi bir servis sunulacak diyebiliriz.



    Ayrıca Bkz.Winamp efsanesi yıllar sonra güncellendi



    Şimdilik sadece 25.000 kişilik davetiye ile sınırlı olan servisi kullanmak için Winamp’ın sitesini ziyaret etmeniz ve Creator Pass almak için kısa bir form doldurmanız gerekiyor. Servise giriş yaptığınızda ise bir yıllık ücretsiz Winamp for Creators platformuna erişim hakkı kazanmanız sağlanıyor. Kurulacak bu platform ile birlikte fanlara yönelik bir abonelik sisteminin de oluşturulması söz konusu.



    Hali hazırda hem amatör hem de profesyonel müzik/içerik oluşturucular Spotify ve Apple Music gibi platformları kullanmaya aşikar. Dolayısıyla Winamp’ın akış ve abonelik çağına ayak uydurması zorlu bir süreç olacakmış gibi görünüyor. Öte yandan geliri devam ettirmek için kullanıcı sayısını da artırmak başka bir zoruk olarak Winamp'ın karşısına çıkıyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/winamp-creator-service-musicians-140029862.html







  • SoundCloud ile ne farkı olacak?

  • Yeni diyorlar, WinAmp 5.9 download ettiriyorlar. 4K ekranda değil büyüteç, mikroskopla görülmüyor. Yıl olmuş 2022, güya nostalji yaşayalım diyoruz, adamlar HiDPI desteklemeyerek dalga geçiyorlar resmen.

  • scientia kullanıcısına yanıt
    Sanırım biz dinozorları ismiyle kandırmaya çalışacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.