Şimdi Ara

Winamp 5.666 Build 3512 Final Türkçe / 5.8 Build 3660 Beta (19.10.18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık olarak 5 yıl aradan sonra Winamp tekrar aramıza dönüyor.

quote:

Dünyanın en çok tercih edilen medya oynatıcısı Winamp yeni bir görünüm ve alıştığımızdan farklı bir tarz ile geliştirilmiş olsa da hala en çok kullandığımız müzik aracımız. Programa eklenen ve ileride çok kullanılacağı düşünülen özellikler (Dashborad, Remote vb.) beta olarak yazılımda kullanıcılara sunulurken, daha az tıklanabilen alan ile bütün bir arayüz oluşturulmuş bulunuyor.

Güvenlik açıklarının ele alınarak daha çok sağlamlaştırılan programda yeniden dizayn edilmiş "Bento" skin'i programa eklenmiş, iPod ve benzeri taşınabilir müzik aygıtlarına sağlanan destek arttırılmış ve cihazlar için senkronizasyon desteği geliştirilmiş durumda.

Yenilenen Winamp'ta ses olanaklarını daha iyi kullanabilmek ve müziklerinizi dinlerken istediğiniz tadı tam olarak yakalayabilmek için duyusal olarak MP3 Surround desteği de programda artık mevcut. Ayrıca grafiksel olarak müzik zevkinizi tatmin edebileceği düşünülen Album Art (Albüm Resmi) özelliği de artık Winamp'ta karışımıza çıkıyor.

İndir: Winamp 5.666 Build 3512 Final Lite Türkçe
    İndir: Winamp 5.666 Build 3512 Final Pro Türkçe
    İndir: Winamp 5.666 Build 3512 Final Full Türkçe

Elveda Winamp, seni unutmucaz. :(

İndir: Winamp 5.8 Build 3660 Beta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Ekim 2018; 16:43:16 >

• Güzel paylaşım , saol.Fakat yinede GOM Player.
  • AIMP2'ye Enhancer 0.17 eklentisini kurdum. Aslında Winamp eklentisidir. Ses güzel, program güzel. AIMP ses için, GOM ve K-Lite Codec Pack de videolar için.
  • wınamp kullanıcısıydım.. 5den sonrakı surumlerınde gec acılma sorunu var ve delırdım AIMP2 bı kurdum walla ne dıım bı daha wınamp kullancagımı sanmıyorum 1sanıyede acılıyor sarkıdan sarkıya gecıslerı cok hos.. temada koydunmu tam oluyor.. alternatıf arayanlara yazdım
  • Bu Winamp'ın kaç bininci güncellemesi acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

AIMP2'ye Enhancer 0.17 eklentisini kurdum. Aslında Winamp eklentisidir. Ses güzel, program güzel. AIMP ses için, GOM ve K-Lite Codec Pack de videolar için.

AYNEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylesof

Bu Winamp'ın kaç bininci güncellemesi acaba bilen var mı?

walla her hafta cıkıyor bırtane. 5 den sonrası ama vasat..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aimp
    Winamp çok hantal ayrıca artık popüler felan da değil bence.
  • Winamp dışındakilerin hepsini denedim(Aimp, foobar falan) ama bir türlü Winamp rahatlığını, kullanışlılığını, şıklığını bulamadım hala Winamp kullanıyorum, yılların alışkanlığı kolay kolay değişmiyormuş onu tecrübe etmiş oldum
  • yanına dfx yakışır :)
  • ses kalitesinden rahatsızlık duymaya başlamıştım aimp foobar denedim foobar ı çok beğendim ama görsellik ve kısayollara pek adapte olamadım aimp kullanıyorum şu an gayet memnunum artık winamp dinlerken kulaklarımı tırmalamaya başlıyor.
  • 2005 den beri winamp kullanmam 4ever media player
  • Teşekkürler
  • Hala Winamp kullanan var mı? Bana kalırsa AIMP tahta oturdu bile.
  • Elveda Winamp
  • Winamp 5.666 Build 3512 Final Türkçe / 5.8 Build 3660 Beta (19.10.18)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.