Bildirim
win7 format
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
flash diskten format atabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "And maybe there’s no peace in this world, for us or for anyone else,
• New York Giants EC #61 •
I don’t know. But I do know that, as long as we live, we must remain true to ourselves."
-
Lisanslı mı windowsun ? _____________________________ Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar. -
laptobun büyük ihtimalle freedos olarak gelmiştir bir yerden windows7 yada hangi işletim sistemini yükleyeceksen onun dvd sinden yada arkadaşın dediği gibi bir usb den işletim sistemi yükleyebilirsin tavsiyem 64 bit win7 yükle çünkü içinde windows7 64 bit driverları olan bir cd olması lazım. formattan sonra kablosuza driver yüklemeden bağlanamıyor bu arada. hem 32 bit yüklersen 8 gb ramin boşa gider
arkadaşlar win 7 64 bit lisanslı aldım ancak cd yada dvd vermediler bilgisarda asusu programı var baslıc dvd ne olusturuyo 5-6 dvd filan oluyodu sanırım suan ama dvd olmadıgı için yapmadım suanda yok bilgisayarda simdi arkadaşlar dvd siz nası yapabilirim tam olarak acıklayabilirisiniz aynısı kurmak istiyorum _____________________________ ∫ ∫ Canın Sıkılıyosa Tam Yerine Geldin TIKLA ∫ ∫ -
yokmu bilen biri arkadaşlar _____________________________ ∫ ∫ Canın Sıkılıyosa Tam Yerine Geldin TIKLA ∫ ∫ -
Lisanslı aldı iseniz laptopunuzun altına yapıştırılmış windows 7 sürümü ve seriali vardır.Bu windows 7 sürümünü internetten indirebilir veya bir yerden temin edebilirseniz bununla format attıktan sonra laptopun altındaki seriali girerek size ait lisansınızla aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: neman
Lisanslı aldı iseniz laptopunuzun altına yapıştırılmış windows 7 sürümü ve seriali vardır.Bu windows 7 sürümünü internetten indirebilir veya bir yerden temin edebilirseniz bununla format attıktan sonra laptopun altındaki seriali girerek size ait lisansınızla aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
asusun al recovery diye bi programı var bu zaten baslangıc dvd olusturmuyomu denedim 5-6 dvd filan oluyodu onla yapılmazmı interneten indirmek sartmı bide yaptım diyelim cd siz nası yapabilirm format ve yeniden kurmayı_____________________________ ∫ ∫ Canın Sıkılıyosa Tam Yerine Geldin TIKLA ∫ ∫ -
Kurtarma bölümü sağlamsa tabi ki cd.siz format atabilirsiniz.Belirttiğiniz 5-6 dvd lik başlangıç dvd.si oluşturmanız ileride hdd.yi değiştirmeniz gerekirse elinizde bulunması açısından yararı olacaktır.Sadece format atacaksanız bilgisayarı f11 veya f9 tuşlarından birine basarak (Bazı modellerde farklı olduğundan bu iki tuştan birini denemeniz lazım) açtığınızda karşınıza recovery manager yani kurtarma yöneticisi çıkacak,Türkçe olduğu için buradan size göstereceği seçenekleri takip ederek format atabilirsiniz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: neman
Kurtarma bölümü sağlamsa tabi ki cd.siz format atabilirsiniz.Belirttiğiniz 5-6 dvd lik başlangıç dvd.si oluşturmanız ileride hdd.yi değiştirmeniz gerekirse elinizde bulunması açısından yararı olacaktır.Sadece format atacaksanız bilgisayarı f11 veya f9 tuşlarından birine basarak (Bazı modellerde farklı olduğundan bu iki tuştan birini denemeniz lazım) açtığınızda karşınıza recovery manager yani kurtarma yöneticisi çıkacak,Türkçe olduğu için buradan size göstereceği seçenekleri takip ederek format atabilirsiniz.
zamanınız alırıyorum ama hiç bi bilgim yok ayıca yardımınız için teşekürler dvdleri d ye olustursam cd siz olurmu bide baslangıc dvd leri windowsu ilk bastaki gibimi yapıyor yükledigiizde yoksa windosun kendi otomatik yapıtıgı yedek gibi o zamandaki herşeyimi getiriyo_____________________________ ∫ ∫ Canın Sıkılıyosa Tam Yerine Geldin TIKLA ∫ ∫
-
Sanırım sistem kurtarma dvd.lerini bir sefer hazırlayabiliyorsunuz,ikinci bir şansınız olmayabilir,bu yüzden dvd.ye yazdırmanız gerek.Ayrıca windowsu ilk kurulduğu zamana yükler.İlla ki bu windowsu kullanacağım diyorsanız ileride lazım olabileceğinden elinizde bulunması açısından öncelikle dvd.ye yazdırınız.Yukarıda belirttiğim gibi dvdsiz format atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 9 Eylül 2012; 1:10:06 >_____________________________ -
Arkadaşlar ben windows 7 ultimate kullanıyorum fakat bilgisayarı formatlamam gerek yine windows 7 kuracağım... Formata her zaman başladığım gibi format cd sini sürücüye takıyorum yeniden başlatıyorum biostan falan ayar istemeden direk format atılıyordu.. Fakat şimdi yine aynısını yapıyorum ama bu sefer (( WİNDOWS BAŞLANGIÇ ONARMAYI BAŞLAT yada WİNDOWSU NORMAL OLARAK BAŞLAT )) yazısı geliyor lütfen yardım edin..
Şimdiden Çok Teşekkür Ederim -
Recovery yapman gerekli silmediysen. _____________________________ Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler