Şimdi Ara

WİN7 DESTEĞİ SONA ERDİ [SS] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 Sene daha win 7 kullanırım vista kurdum önce ekran kartının driverını bulamadım o kadar denedim. windows 7 güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memcho

    Sırf Asus N55 Serisi notebookumun extra bass sürücüsünü desteklemediği için geçemiyorum w10 a. W10 yükleyince harici bass ı çalıştıramıyor w10. Aynı pc ye sahip olanlar anlamıştır ne demek istediğimi.
    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/asus-n55-subwoofer-is-not-working/df5398f9-5269-408d-80cf-21c1d2b6570d

    V6.0.1.6413 ses driverinin düzgün olduğunu söylemişler. windows için de driver güncellemelerini kapatmanız gerekiyormuş sanırım.




  • coolfighter C kullanıcısına yanıt
    WinME en iyisi idi. Tüm kontrol bendeydi. XP çöreklendikten sonra kullanıcı makinenin kontrolünü kaybetti. Hâlâ sanal makinede ME kurarım nostalji olsun. Ha bir de Win2000 iş için idealdir. Server gibi kullanırsın makineyi hiç kapatmadan...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laptopumda en iyisi win7 .Home Premium Banada bildirim geldi.(Hoş .format attigimda ilk is.Guncellemeri ve Guvenlik duvarini kapatmak.Bi sorunda yasamadim hic) Win10 da kurdum ama begenmedim fazla kalabalik.Sisirmisler 2 makyaj tamam.Zaten gunluk islere (film .muzik .internet) icin kullaniyorum.Tabi programlarla yazilimla daha yogun olanlar , yani birde oyun ile ilgili olanlar win10 kurmak durumundalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boomerlar yasta
  • Win 10 a ücretsiz geçebiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 7 proyla devam oyunlarda 3-4 fps fark ediyor
  • Recep Baltaş zevkten çıldırıyordur şu anda :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    10 liraya oem key al sorunsuz kullan geçmişken de pro ya geçin bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En delikanlılar xp kullanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yok Windows Lite sürümü falan diyenler olmuş. Bakın direk bu forumda emek verip uğraşan bir arkadaşımız sayesinde ben (konu linkini aşağıya atıyorum) 2-3 sene önce kendi özel Windows 10 iso dosyamı hazırladım. İçerisinde Defender, Xbox, Telemetry, metro uygulamalarının tamamı vb gibi tüm gereksiz uygulamaları kaldırdım; gereksiz hizmetleri kapadım(otomatik güncelleştirmeler falan dahil); stabil bir Windows sürümüne ait güncelleme dosyalarını entegre ettim (Sürüm 1607 - derleme versiyonu 14393.969)

    Yani kısaca ben o iso dosyası ile Windows'u kurunca tüm bu söylediğim şeyler Windows'u yükler yüklemez hazır halde geliyor ekstra bir şeyle uğraşmıyorum. Daha sayamadığım başka bir sürü özelleştirmeleri de yapabiliyorsunuz. Senelerdir aynı iso ile kuruyorum Windows'u sıkıntı yok.

    Konu linki bu:
    https://forum.donanimhaber.com/msmg-toolkit-ile-kendinize-ozel-windows-10-iso-dosyasi-hazirlayin-detayli-anlatim--119290699

    Ben bu konudaki MSMG Tool programı dışında ek olarak NTLite programını kullandım (hizmetleri düzenlemek için vs.)

    Ek olarak bu arkadaşın imzasındaki diğer konulara da göz atabilirsiniz, oldukça faydalı ayarlamalar yapabilirsiniz.


    Bunu neden anlattım, kendinizi kasmayın çok, yok Lite'mış yok güncelleme desteğiymiş vs. Zaten ev kullanıcı iseniz sürekli güncelleştirmeleri yapmanıza gerek yok, bazı güncelleştirmeler sistemi daha çok bozuyor. Sadece büyük değişiklik içeren ve "stabil" olan güncelleştirmeleri alsanız yeter(1 veya 2 senede bir falan). Onları da benim üstteki yaptığım gibi direk iso'ya entegre ederseniz bir şeyle uğraşmanıza gerek kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 15 Ocak 2020; 20:28:33 >




  • LaOtzi kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum. Yaklaşık 5 yaşında bir dizüstü bilgisayarım vardı. Hiçbir programı oyunu stabil açamıyordu win10 yükseltmesi yaptıktan sonra sanki 2-3 sene gençleşti pc. Arada bariz performans farkı vardı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Tabi ki olabilir.Herkes aynı görüşe sahip olmak zorunda değil.Ancak animasyon mutlak performansı etkileyecektir.Yukarıda arkadaş uyarmasa kapatıldığından haberim bile yoktu.O yüzden tekrar Win10 a geçmeyi düşündüm.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    ntlite nin ücretsiz sürümünde bile devre dışı bırakılabiliyor. komple kaldırıp yerden tasarrıf yapmak içinse pro sürüm gerekli ama bence gerek yok. ücretsiz sürümüyle istediğim herşeyi devre dışı bırakabiliyorum.
  • Bizim insanda şu eskilere gereğinden fazla verilen önem başka milletlerde var mı acaba.O devir geçti gitti ama yok adamı yenisinin daha iyi olduğuna inandıramıyorsun nato kafa nato mermer.
  • Microsoft yeterli kullanıcı verisi toplayamadığı için win 7 den insanları caydırmaya çalışıyor.
    Ayriyetten son kullanıcı için virüsler çok tehtid değil, şirketler ile devlet kurumları düşünsün.
    Win 7 yi zaten oyun için açıyorum dual-boot deepin-os kullanıyorum.
  • Konu yanlış yerde şikayet edin, 15 gün bölüm uzaklaştırması alsın.
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Konuyu kirletmeyelim.
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    W7 li pc ye format atarken deneme amaçlı xp 64 bit kurmustum 6-7 tane program açıkken 1 gb ram kullanımını gördü ayrıca media player ın ses kalitesine de etkisinide görmüş oldum. W10 a gecmeyi ssd veya yeni hdd alırsam dusunuyorum pc de p8h61 anakart i5 3470 işlemci 10 gb ram ddr3 1333 dual channel ram,ati radeon hd4850 1gb ekran kartı ve 8 yıllık 1tb hdd var sizce geçmelimiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.