Şimdi Ara

win32 uygulaması değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayardaki birçok programı açınca bu hata geliyor. İnternettede aradım bişey bulamadım. Bilgisi olanlar yardım etsin..



  • Uyumluluk sorunu dicem Win32sality alman virüsüde bundan çıkartı bulaştığı dosyaya Vista yada Win7 kullanıyorsan Xp Sp3 modunda açmayı dene yine açılmıyorsa yada zaten xp kullanıyorsan COMBOFIX programını indir virüs programıdır indirirsin açarsın o siler kendi kendi kapatır sonra yani rahat birşey ve çok sağlam birşey.
  • onu indirdim yüklerken yine win32 hatasını verdi
  • Sizinde bir gün karşılaşabileceğiniz “geçerli bir Win32 uygulaması değil” hatasını çözerkenki uyguladığım adımları paylaşmak istiyorum. Ben Notepad++ programı ile sorun yaşadım siz hangi programla aynı sorunu yaşıyorsanız aşağıdaki yolları kendinize göre adapte edin.
    Aşağıdaki adımları;
    C:\Program Files\Program\program.exe geçerli bir win32 uygulaması değil!.
    ya da
    C:\Program Files\program\program.exe is not a valid Win32 application.
    şekilndeki hata mesajı için uyguladığımda sorunumu çözdüm.
    1- Programı kaldır. Eğer “program ekle kaldır” da gözükmüyorsa “Program Files” klasörüne git ve bul. Varsa uninstall seçeneğini kullanrak kaldır. Yoksa kılasörü tamamen sil.
    2- Başlat menüsünden (Start) çalıştıra tıklayıp “Regedit” yazarak kayıt defterini açın. Ctrl+F ile ya da “Düzen” menüsünden “bul” u tıklayarak programın adını yazıp aratın. Bulduklarınızı silin. Yalnız dikkat edin benzer isimde başka programlar olabilir. Ben notepad yazarak aradım ama sadece notepad++ ismi geçenleri sildim.
    3- Garanti olsun diye bir registry temizleme ([Linkleri görmek için üye olun] gibi) programı ile temizleme yapın.
    4- Programı baştan kurun. Bende sorun çözüldü umarım sizde de çözülür.
    5-Ccleaner link: [Linkleri görmek için üye olun]


    wmplayer.exe geçerli bir win32 uygulaması değil



    Misafir üyemiz Sorunu Cözmüs o yüzden buraya aldim mesajini

    bendeki sorun "wmplayer.exe geçerli bir win32 uygulaması değil" hata mesajı çıkması ve windows media player ın kesinlikle çalışmamasıydı. (hata mesajı netten indirdiğim rar dosyasındaki bir mp3'ü çalıştırmam sonrasında çıkmaya başlamıştı.)
    Sistemim Vista. Yaklaşık 2 hafta denemediğim şey kalmamıştı. Sistemi neredeyse her türlü antivirüs vs programlarıyla da taratmama rağmen hiç bir sonuç alamıyordum kısacası kafayı yemek üzereydim! Üstelik Vista'da wmplayer'i yeni baştan indirip kurmak olayı da yok! (Bu da nedendir anlamış değilim?)
    Tam pes edip bir dolu uğraşıyı göze alarak format atıp sistemi yeni baştan kurmak düşüncesindeyken sistemde kurulu olan "Emsisoft" antimalware programının ayarlarını gözden geçireyim dedim.
    İncelerken ne göreyim! meğersem wmplayer'in çalışmasına Emsisoft yasak koymuş. Sanırım enfekte dosyayla birlikte bunu çalıştırmaya çalışan exe ye de o an engel koydu. Sonuçta ayarlar içinden engeli kaldırınca herşey normale dönmüş oldu
    Ben bu nedenle bu sorunu yaşayanlara, diğer çözümlerin yanısıra bendeki gibi öncelikle sistemlerinde çalışan Emsisoft veya benzeri gerçek zamanlı koruma sağlayan bir programın veya varsa güvenlik duvarı gibi programların ilgili exe'lerin çalışmasına bir engel koyup koymadıklarını da araştırmalarını öneriyorum. Kalın sağlıcakla.


    ALINTIDIR ! ! ! !




  • bendede cd açarken D:\ Geçerli bir Win32 Uygulaması değil diyor tarama yaptım ama olmadı nasıl yapıcam not: sadece 1 cd de oldu bu sorun
  • yardım eden yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.