Şimdi Ara

Win11'de Defender'i Kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar bu defender nasıl kapanıyor ya ne yaptıysam olmadı.defender control demeyin ilk onu denedim.onu denemeden önce windows güvenliğine girip ne var ne yoksa kapattım ama bunlar gitmiyor.


    Win11'de Defender'i Kapatmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 23 Ağustos 2021; 21:42:50 >



  • free download yazan yerden disable exe'sini indirin sağ tık yönetici olarak çalıştır diyin pencereler falan çıkıyor ama o ilk mesajda gösterdiğim güvenli kipte bile çalışan exeler gitti şu anda.bilindik eski bir sitedir program da yeni.


    edit: geri geldi.Win11'de Defender'i Kapatmak  adamlar takla atmışlar resmen kapatmasınlar diye.yav arkadaş dandik bir şey yapmışsın istemiyoruz ya.4tb diskimden dosya alacam bu salak iki exe yüzünden alamıyorum win10 mu kuracaz illa?ben geçmem 11'i monbire buna çözüm bulmazlarsa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 23 Ağustos 2021; 21:44:9 >




  • DEFENDER KONTROL 1.9 U İNDİRİN YETERLİ.

  • Suppordle kullanıcısına yanıt

    ilk mesajımda da dediğim gibi ilk onu denedim 2.0 versiyon bekliyorum.direkt kernelden bağlamış adamlar.windows güvenliğinden gerçek zamanlı korumayı kapatsan bile daha sonra kendi kendine açıyor gurur meselesi yapmışlar.

  • Ben w11 kullanıyorum gerçek zamanlı koruma hep kapalı bu programla. Sizin gösterdiğiniz şeyin arayüzü farklı belki farklı bir programdır.

  • Suppordle kullanıcısına yanıt
  • Evet hocam bu, bende koruma hep kapalı bu arada bu program sayesinde.

  • Suppordle kullanıcısına yanıt

    olmadı diye hatırlıyorum program oldu dese bile o exeler gitmedi ya da gitti geri geldi ama eski sürüm falan mıydı diye bir daha bakayım akşam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suppordle

    Evet hocam bu, bende koruma hep kapalı bu arada bu program sayesinde.

    yukarıda verdiğim linkten indirdim bir baktım bendekine 4kb fark var aha dedim olaya gel.bunun ikon rengi de mavi.biz 1.9 diye nereden indirdik acaba hayır ben ki java'yı java'dan glary utilities'i filepuma'dan yani sitelerinden indiririm hep nasıl geldik bu taklaya?exeler gitti ama ben davranıp yazmadım bekledim geri gelecek mi diye baştan falan açtım ama yok gelmedi geri demek ki 1.9 gerekiyor onun da çakması varmış sordum'dan indirmek lazım.iyi haber ama hala harici diskimdeki dosyaları alamıyorum artık uzantı seçiyor şunlarsa ışık hızında bunlarsa olmaz hata veririm diye.işin içinde gene yazılımsal bir hede var ama dur bakalım.65 liraya bir ucu harici hdd bir ucu type c kablo aldım diğer makinede fırtına gibi çalışıyor win10 var onda hani diskten mi diyordum değil.neyse ayarlarım ben.eyw karşim sora sora bağdat bulunurmuş çakma defender control'ü ben farketmezdim sen demesen.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.