Şimdi Ara

Win yüklü SSD nasıl biçimlendirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar içinde win 10 olan bir ssd var ve biçimlendirmek -verileri komple silmek istiyorum. Nasıl olur?

Yeni PC'mde win 11 yüklü ssd var, bu pc'ye eski pc'mdeki içinde win yüklü olmayan D sürücüsünü ekledim ama içinde win yüklü bu eski ssd'yi de takarsam pc açılırken sapıtır mı 2 tane win var diye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eski win10 iceren ssd yi taktiginizda boot ayarlarindan yeni ssd win11 i gorecek sekilde secerseniz problem olmaz. hatta yeni ssd yi sokup win10 u takarsaniz da bilgisayar acilir ama istediginiz bu degil tabii

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    MSI MPG Z490 Gaming Edge WiFi - Intel i5 10600KF - Gigabyte Vision RTX 3070 8GB - 2x8GB Corsair Vengeance Pro 3200Mhz - 256GB XPG Spectrix S40G m2 SSD - 2TB Seagate Barracuda HDD - Cooler Master ML240L V2 - Cooler Master MasterBox TD500 Mesh - 750W GX Cooler Master
  • Siz başlangıçta boot menü için belirtilen tuşa basıp sistemi Windows 11 yüklü disk ile açın sonra ilgili diski formatlarsınız...

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • dün bende bir Windows 10 diske denk geldim Windows üzerinde C diskini silebiliyorsun ama diğer bölümler silinemez oluyor sağ tıklamada yardım hariç hiç bir seçenek açık olmuyor disk yönetiminde...

Rufus ile Ubuntu son sürüm yazdım usb belleğe kurulum yapmadan açtım live sistem olarak disk parted ile saniyesinde hepsini sildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 30 Ekim 2025; 9:28:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.