Şimdi Ara

Win 7 Usb Bot Sorunum Çok Acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a öncelikle yaptığım işlemleri sıralayacağım. Dell İnspiron N5010 marka laptopum var. Sistemim Çöktü Ve orjinal Cd'imi kaybettim Ama microsoft ürün anahtarım elimde. Öncelikle win7'inin bütün sürümlerini içeren İngilizce Win7.iso dosyası indirdim. Eski pc'mde xp kurulu. Elimde 4gb bir Flash bellekle usb bot yapmak istiyorum ama olmuyor.

Xp yüklü eski pc'ime WinToFlash indirerek usb boot işlemini yaptım. İndirdiğim iso dosyasını bootladım. burda hiçbir hata almadım.

Dell marka pc'imi Açtım.F2'ya basarak bios'tan Cd-rom yerine usb-deviceyi Seçtim burdada sıkıntı yok.

Flash disk takılı pc'yi açtımm.Siyah ekran ve yanıp sönen imleç ile karşılaştım..Defalarca denedim ama Yok ? Sorun nerde olabilir ?

• Bugün ben de çok uğraştım bir pcye usb'den xp kurmak için.4-5 saatimi aldı meret.Aynı sizin gibi,boot sıralamasında usb'yi seçtikten sonra siyah ekranda kalıyordu.
    Öncelikle indirdiğiniz dvdde tüm sürümler varsa,boyutu 4gb ı geçmiyor mu?Onu kontrol edin.
    wintoflash programında sihirbazı mı kullanıyorsunuz?sinirbazı kullanmayın,seçeneklerden size uygun olanı seçin.
    diski daha öncesinde hp usb storage format tool ile formatlayın.
  • İndirdiğim Win7.iso dosyası 4gb Geçse 4gb Flash belleğe yükleme ihtimalı olabilir mi ? Eksik dosya yüklüyor o zaman mantıklı olarak ? Ayrıca dediklerinizi şimdi uygulayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefagurbuz

İndirdiğim Win7.iso dosyası 4gb Geçse 4gb Flash belleğe yükleme ihtimalı olabilir mi ? Eksik dosya yüklüyor o zaman mantıklı olarak ? Ayrıca dediklerinizi şimdi uygulayacağım.

normalde hata verir dosya boyutundan dolayı ama ben yine de,her ihtimale karşı kontrol etmenizi öneririm..eğer öyle bir problem yok ise başka şeylere bakacaksınız.yazdım ya üstte,ben de çok uğraştım bugün..
    sizin biosda boot seçenekleri olarak neler var?
  • Win7.iso dosyası 3.86 gb yazıyor. benim elimde Flash disk 4gb ?

ayrıca biosumdaki bootlar sırasıyla söyle :

1. Usb Storage Device
    2.Cd-Dvd vs
    3.Diskette Driver
    4.eSATA
    5.Network

Ayrıca :

Advanced'deki : Usb Emulation Enabled , usb wake support enabled doğrusu bunlar değil mi ?
  • Şuanda internete bağlandığım pc Eski model ve xp kurulu.Söylediğiniz WinSetupFroumUSB pc'imde zaten mevcut ama asıl sorun,indirdiğim iso dosyasını seçtiğimde yenidendene iptal gibi iki seçenek sunarak hata vermesi ?

Programı ilk açtığımda gelen hata :

Using ntfs improves a Lot file copy speed during text mode part of windows Setup! To Format in NTFS use hp usb format tool.

Win7.iso dosyasını ( demon tools ile bootladığımı seçiyorum) seçtiğim zamanki hata :

This Doesn't seem to be a valid source ,could not find DOSNET.INF ? Bu dosyayı bulamamısı..

Ayrıca ilk uyarıda hp usb format tool ile formatlayın gibisinden biişi diyor.onuda denememiş değilim :) daha ne yapayım ki :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hp usb storage format tool ile ntfs olarak mı formatladınız_ntfs yemedi ise fat32 deneyin.
    ikinci ile alakalı ise, daemon tools ile mount etmeyin.iso dosyasını sağ tıklayarak klasöre çıkart .... seçeneği ile açın,öyle deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.