Şimdi Ara

Win 7 Mic Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün vatandan 30 TLye creativenin mic + kulaklığını aldım ancak windows 7 sistemli pcye taktım sesim hoparlörlerden duyuldu ancak karşı tarafa ne yaptıysam gitmedi. Micin bozuk olma durumu yok herhalde?

Not: MP4 çalarımda kullandığım kulaklık ise direk takar takmaz sesimi azda olsa karşı tarafa iletebiliyor. Bunun nedeni nedir?

• donanımı hiç görmedimi yardım isterken sorununuz neyse biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcıya olmaya çalışalım creative ama model ne mesala driver belki ihtiyaç duyodur tanıması gerekir ama genede biraz açarsan konuyu yardım etmeye çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardboy35

donanımı hiç görmedimi yardım isterken sorununuz neyse biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcıya olmaya çalışalım creative ama model ne mesala driver belki ihtiyaç duyodur tanıması gerekir ama genede biraz açarsan konuyu yardım etmeye çalışırım.

Creative HS 300

Aldığım kulaklık bu. Sorun ise; 3 tane mic girişine ayrı ayrı taktım ayarları falan kurcaladım mikrofon gözüküyor ve konuşmalarımı hoparlörden duyuyorum ancak naptıysam karşıya gitmiyor. Normalde takar takmaz algıladığı zaman direk konuştuğumda karşıya da gitmesi gerekiyor. Çünkü MP4 KULAKLIĞIM bile mikrofon olarak az da olsa direk karşıya ses gönderiyor.

• hangi programı kullanıyorsun kendi sesini duyabiliyorsan mikrofonda bişiy yoktur zaten yazılım kaynaklı bir problem bu kullandığın yazılımı silip yeniden bir kurmayı dene ve o yazılımın içinden bir bak mikrofonu goruyormu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardboy35 -- 20 Nisan 2013; 6:27:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardboy35

hangi programı kullanıyorsun kendi sesini duyabiliyorsan mikrofonda bişiy yoktur zaten yazılım kaynaklı bir problem bu kullandığın yazılımı silip yeniden bir kurmayı dene ve o yazılımın içinden bir bak mikrofonu goruyormu diye.

Program kullanmıyorum anakartın kendi driverini yükledim Realtek HD Audio Yöneticisi ve herşeye baktım hiç bir sorun yok gibi gözüküyor mikrofon gözüküyor. Benim anlamadığım diğer mikrofonu taktığımda neden karşıya gönderiyorda yeni aldığımda göndermiyor?
  • Tamam teşekkürler çözdüm sorunu Hat girişinin açık olması ve ordaki kablo bozuyormuş herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 21 Nisan 2013; 3:56:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.