Şimdi Ara

Wildstar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
8
Favori
73.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çıkış tarihi hakkında kesin bilgisi olan var mı? Yaz başı gibi gelicekse beklemeyi düşünüyorum. Tam aradığım tarzda bir oyun
  • Bu hafta ikinci cb yapılacakmış? Katılan var mı aramızdan. Konu çok sönük kalmış nedense. Ben daha çok tutar diye düşünüyordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Easx

    Bu hafta ikinci cb yapılacakmış? Katılan var mı aramızdan. Konu çok sönük kalmış nedense. Ben daha çok tutar diye düşünüyordum

    Key bulmak sanıldığı kadar kolay değil de ondan. F2P oyunların betası gibi olmuyor bu betalar. Family & Friend testin bir kademe üstü gibi.

    Basın mailiyle kayıt oldum, bana bile gelmedi halen key.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Easx

    Bu hafta ikinci cb yapılacakmış? Katılan var mı aramızdan. Konu çok sönük kalmış nedense. Ben daha çok tutar diye düşünüyordum

    Daha fazla tutar aslında ama oyunun betasına katılmak çok zor, bende uzun süredir takip ediyorum bir türlü denk gelmedi beta key.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe

    quote:

    Orijinalden alıntı: Easx

    Bu hafta ikinci cb yapılacakmış? Katılan var mı aramızdan. Konu çok sönük kalmış nedense. Ben daha çok tutar diye düşünüyordum

    Key bulmak sanıldığı kadar kolay değil de ondan. F2P oyunların betası gibi olmuyor bu betalar. Family & Friend testin bir kademe üstü gibi.

    Basın mailiyle kayıt oldum, bana bile gelmedi halen key.

    Anladım hocam. Yeterli oyuncu sayısı sağlanırsa kesinlikle başlarım.
    Şu sıralar beklenmesi gereken 2 oyun gözüme çarpıyor biri bu biri eso.
    Archage baktım fakat grafikler içime sinmedi ne kadar kapsamlı ve sandbox tarzı değişik bir yapıdada olsa ruh yok sanki grafiklerinde.
    Özellikle geçen bir karakter oluşturma ekranı videosu izledim metin2den nefret ettiğim kadar nefret ettim oyundan :) Sistem müthiş ama nedense ısınamadım grafiklerine
  • Bu oyun öyle yaz başına fln glmz yaz bsna 1hafta war. Bu eylul ekimdn once gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NCSoft yapımını hızlandırdı ve 2013 sonu gibi çıkacak. Grafikleri falan değişik cartoonumsu hoş olmuş. Gameplay videoları gelmeye başladı. Betalar başladı. Oyun içi path denilen sistem çok farklı bir tecrübe sunuyor. Bu arada oyunla ilgili son gelişmeleri takip etmek için http://www.wildstarturkiye.com forumlarını veya http://www.facebook.com/WildstarOnlineTurkiye ziyaret edebilirsiniz.
  • Tr forumunun olması iyi olmuş gelişmeleri takip ederiz artık daha ayrıntılı bir şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoonRider

    NCSoft yapımını hızlandırdı ve 2013 sonu gibi çıkacak. Grafikleri falan değişik cartoonumsu hoş olmuş. Gameplay videoları gelmeye başladı. Betalar başladı. Oyun içi path denilen sistem çok farklı bir tecrübe sunuyor. Bu arada oyunla ilgili son gelişmeleri takip etmek için http://www.wildstarturkiye.com forumlarını veya http://www.facebook.com/WildstarOnlineTurkiye ziyaret edebilirsiniz.

    Oyun hakkında net üzerinde yerli kaynaklarda pek bilgi yok :)
    Şu anda zamanım olmadığından araştıramıyorum yerli yada yabancı kaynaklardan. Bakalım. Zamanla görücez artık.
    Eso ve wildstar arasında kararsız kaldım. Oyuncu kitlesi az olursa wildstarda malesef eso oynayacağım :)
  • Gerek grafik yapısı gerek oynanışı itibariyle WoW'cu tayfanın bu oyuna şans vereceğini düşünüyorum. En azından ben öyle yapacağım hazır WoW'u da bıraktım. Umarım güzel olur artık fos çıkmasını istemiyorum böyle vaatli oyunların.
  • arkadaş ya kaç ay oldu hala gelmedi key falan birde 3 ayrı account var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeibel

    Gerek grafik yapısı gerek oynanışı itibariyle WoW'cu tayfanın bu oyuna şans vereceğini düşünüyorum. En azından ben öyle yapacağım hazır WoW'u da bıraktım. Umarım güzel olur artık fos çıkmasını istemiyorum böyle vaatli oyunların.

    Aynen öyle. Forum konusu pek aktif olmasada çoğu wow oyuncusu oyundan haberdar konuştuklarımın çoğuda deneyeceğini söylüyor . Umarım istekleri karşılayabilen bir oyun olur
  • Gw2 den tecrubeliyim artik. Oyun ciktiktan 1-2 ay sonra alirim yorumlara gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben akıllanmam ya yine alırım çıktığı gibi zaten 7-8 kişi başlarız yine biz.
    Bana oyunun muhabbetini yapabileceğim 1 kişi yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 5 Haziran 2013; 23:11:10 >
  • Ödeme yöntemi açıklandı. Kısaca söylemek gerekirse P2P oldu. İlk olarak $60 ödeyip oyunu alıyorsunuz. Bir aydan sonra tekrar oynamak için $15 ödüyorsunuz. Tahmin edebileceğiniz gibi toplu alımlarda fiyat düşüyor. Ayrıca CREDD adında (EVE'den hatırlayacağınız, PLEX), kendi sitelerinden aldığınız bir aylık aboneliği, oyun içinde satabiliyorsunuz. Bu konu hakkında pek fazla bilgi yok henüz.

    Tüm detaylar:

    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/632/feature/7690/WildStar-Revenue-Model-Revealed.html
  • Sizce verilirmi 116.79 TL ilk sefer ve 29.2 TL her ay ?
  • keşke sadece aylık ücretli yapsalar. sırf ana paketin fiyatı yüzünden başlamam bile. gw2 yi bile 80tl ye aldım ve aylık ücreti yoktu. ayrıca birsürü iddialı f2p mmo oyunlar geliyo aynı zamanda. wildstarın bu fiyatla işi zor. çıkış tarihlerini bilmiyorum ama archeage wildstar ve everquest next var önümüzde. benim ilgimi çekenler sırasıyla everquest next>archeage>wildstar. ve archeage ve everquest f2p olacak. benim gibi düşünen bi insan gidipte bulaşmaz heralde wildtstara.
  • Pay to Play her zaman iyidir.Oyunu betada test eden bir arkadaşıın izlenimlerini aktarıyorum buraya.Yazar:Mottatoni (VeniVidiVici) archeagetr forumları admini


    Merhaba arkadaşlar,WildStar'da totalde 2 tane betaya katıldım ve bu akşam bir betaya daha katılacağım.Bir çok Türk oyuncu bu oyuna ilgi duyuyor ondan dolayı böyle bir inceleme yazmaya karar verdim..


    Öncelikle oyunun hala CBT aşamasında olduğun ve bir çok eksiğin olduğunu,yaptığım eleştirileride bu başlık altından yaptığımı belirteyim.

    Karakter Yaratma ve Class seçimi: Bana sorarsanız oynadığım onlarca MMO arasında en basit karakter yaratma ekranına sahip olan oyun buydu.Neredeyse hiç bir şeyi detaylı ayarlayamıyoruz (ŞUANLIK).Gerçe benim için çokta önemli bir şey değil bu.Class seçimine gelirsek 4 adet class bulunuyor şuanda.

    Bunlar

    Warrior=Klasik bildiğimiz warrior ancak aşırı yavaş geliyor insana hani böyle skill basarken adam yeni uyanmışta elini zar zor kaldırıyor gibi.Hiç akıcı değil,hoşuma gitmedi..

    Spellslinger=Bildiğimiz mage.Ancak SWTOR dakiler gibi düşünün.Elinde bir tabanca var ve o tabancayla ateş ederek skilleri vuruyor.En yüksek dmg veren class oynanışıda eh işte yani denecek cinsten.

    Stalker=Asssassin classı.Kısa sürede vurduğu Burst damage ile öne çıkıyor ve tabi yine klasik olarak belli bir süre stealth (görünmez) oluyor..En seri oynanan class ama nedense damage olarak düşük geldi.

    Esper=Tam olarak ne olduğunu bende anlamasamda healer class olduğunu biliyorum.Daha fazla oynamadım çok sıkıldım bu classdan Smile

    Yeni classlar gelcekmiş ama şuan belli değil.

    Skiller ve Oynanış

    Ne yalan söyleyeyim çok büyük umutlarla betalarına girdiğim ve WoW'un yerine geçebilir dediğim oyundu.ArcheAge ile kıyaslanan ve en büyük rakibi olarak görünen bir oyun(DU).

    Oyun bir türlü sizi içine almıyor,damage aldığınızı kesinlikle hissettirmiyor ''aa ölmüşüm'' oluyorsunuz.Bunun yanında vurduğunuzuda hiç hissetmiyorsunuz.Yani combat aşırı dandik şuanda.Hiç ama hiç akıcı değil ve hani bir KnightOnline kadar bile (kıyasladığım oyuna dikkat) combat hissettirmiyor.Combat kısmında eğer düzenleme yapmazlars kesinlikle hayatımda gördüğüm en dandik combat sistemi budur.

    Skill vurmalar ise önünüzde küçük bir alan çıkıyor (bazı skillerde farklı) o alana vuruyorsunuz skilli yani non target bir combat.Yaratıklarda skill vurduğunda yine o alan kırmızı olarak görünüyor ve sağ sol yapmanızla beraber basit bir şekilde avoid yapabiliyorsunuz.Kısaca daha iyi beklerdim..

    [Resim: wildstar_telegraph.jpg]

    Skiller: Skill konusuna gelince level atladıkca otomatik olarak skiller geliyor.GuildWars 2 sisteminin aynısı bulunmakta,kullanabildiğimiz 6-7 tane skill var.Skill listesinden kendimiz seçip bir skill bar yaratıyoruz.Sevende olur sevmeyende şahsen ben bol skill seven biri olarak sevmedim.

    Path (Meslekler)

    Oyunun belkide en güzel yanı bu diye düşünüyordum.Ancak mesleklerdende inanın gram bir şey anlamadım..Önümüzdeki betalarda detaylıca anlatacağım.Şimdi eksik veya kötü anlatmak istemiyorum.


    Özet:

    Haritası gerçekten çok geniş,oyunda fps ölü durumda şuan (betadandır heralde) 20-30 yanyana geldiğimizde slow motion oluyor oyun,Skill sistemi bence çok kötü,classlar idare eder,görevleri görevciden alıyorsunuz ama gitmeden de verebiliyorsunuz (görevler zevkli),level kasmak cidden çok zor bunuda belirteyim,battlegroundlar şuan 2 tane var ve klasik wowdaki warsong var (bayrak çalma) zevkli denilebilir,grafikler anime tarzı ve çok çok güzel,ev yapma sistemi betada kısmen çalıştığı için detaylara bakamadık ama güzel duruyor,sandbox olarak değil kesinlikle theme park olarak bakmanız gerek,dungeon-raid v.s zaten giremedik daha,combat sistemi kesinlikle çok kötü toparlanması lazım,oyundaki bazı görevler ve eventler gerçekten acayip zevkli ve kullanıcıları bir araya getiriyor çok beğendim.

    Sonuç olarak tam olmamış bir oyun gördüm.Hani güzel ama eksikleri cidden çok fazla ama en çok can sıkan kısım kesinlikle combatın çok dandik olması..Örnek vermek gerekirse nasıl ki O-Game'de gemiler savaşırken siz hissetmezsiniz anlamazsınız öyle bir combatı var.

    Eğer üstünde çalışırlarsa gerçekten güzel bir oyun olacak ANCAK ArcheAge oynamış bir olarak size şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ArcheAge ile kesinlikle yarışamaz...

    İçerik ve oynanış olarak ArcheAge'in çok çok gerisinde kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 19 Ağustos 2013; 17:19:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

    Pay to Play her zaman iyidir.Oyunu betada test eden bir arkadaşıın izlenimlerini aktarıyorum buraya.


    Merhaba arkadaşlar,WildStar'da totalde 2 tane betaya katıldım ve bu akşam bir betaya daha katılacağım.Bir çok Türk oyuncu bu oyuna ilgi duyuyor ondan dolayı böyle bir inceleme yazmaya karar verdim..


    Öncelikle oyunun hala CBT aşamasında olduğun ve bir çok eksiğin olduğunu,yaptığım eleştirileride bu başlık altından yaptığımı belirteyim.

    Karakter Yaratma ve Class seçimi: Bana sorarsanız oynadığım onlarca MMO arasında en basit karakter yaratma ekranına sahip olan oyun buydu.Neredeyse hiç bir şeyi detaylı ayarlayamıyoruz (ŞUANLIK).Gerçe benim için çokta önemli bir şey değil bu.Class seçimine gelirsek 4 adet class bulunuyor şuanda.

    Bunlar

    Warrior=Klasik bildiğimiz warrior ancak aşırı yavaş geliyor insana hani böyle skill basarken adam yeni uyanmışta elini zar zor kaldırıyor gibi.Hiç akıcı değil,hoşuma gitmedi..

    Spellslinger=Bildiğimiz mage.Ancak SWTOR dakiler gibi düşünün.Elinde bir tabanca var ve o tabancayla ateş ederek skilleri vuruyor.En yüksek dmg veren class oynanışıda eh işte yani denecek cinsten.

    Stalker=Asssassin classı.Kısa sürede vurduğu Burst damage ile öne çıkıyor ve tabi yine klasik olarak belli bir süre stealth (görünmez) oluyor..En seri oynanan class ama nedense damage olarak düşük geldi.

    Esper=Tam olarak ne olduğunu bende anlamasamda healer class olduğunu biliyorum.Daha fazla oynamadım çok sıkıldım bu classdan Smile

    Yeni classlar gelcekmiş ama şuan belli değil.

    Skiller ve Oynanış

    Ne yalan söyleyeyim çok büyük umutlarla betalarına girdiğim ve WoW'un yerine geçebilir dediğim oyundu.ArcheAge ile kıyaslanan ve en büyük rakibi olarak görünen bir oyun(DU).

    Oyun bir türlü sizi içine almıyor,damage aldığınızı kesinlikle hissettirmiyor ''aa ölmüşüm'' oluyorsunuz.Bunun yanında vurduğunuzuda hiç hissetmiyorsunuz.Yani combat aşırı dandik şuanda.Hiç ama hiç akıcı değil ve hani bir KnightOnline kadar bile (kıyasladığım oyuna dikkat) combat hissettirmiyor.Combat kısmında eğer düzenleme yapmazlars kesinlikle hayatımda gördüğüm en dandik combat sistemi budur.

    Skill vurmalar ise önünüzde küçük bir alan çıkıyor (bazı skillerde farklı) o alana vuruyorsunuz skilli yani non target bir combat.Yaratıklarda skill vurduğunda yine o alan kırmızı olarak görünüyor ve sağ sol yapmanızla beraber basit bir şekilde avoid yapabiliyorsunuz.Kısaca daha iyi beklerdim..

    [Resim: wildstar_telegraph.jpg]

    Skiller: Skill konusuna gelince level atladıkca otomatik olarak skiller geliyor.GuildWars 2 sisteminin aynısı bulunmakta,kullanabildiğimiz 6-7 tane skill var.Skill listesinden kendimiz seçip bir skill bar yaratıyoruz.Sevende olur sevmeyende şahsen ben bol skill seven biri olarak sevmedim.

    Path (Meslekler)

    Oyunun belkide en güzel yanı bu diye düşünüyordum.Ancak mesleklerdende inanın gram bir şey anlamadım..Önümüzdeki betalarda detaylıca anlatacağım.Şimdi eksik veya kötü anlatmak istemiyorum.


    Özet:

    Haritası gerçekten çok geniş,oyunda fps ölü durumda şuan (betadandır heralde) 20-30 yanyana geldiğimizde slow motion oluyor oyun,Skill sistemi bence çok kötü,classlar idare eder,görevleri görevciden alıyorsunuz ama gitmeden de verebiliyorsunuz (görevler zevkli),level kasmak cidden çok zor bunuda belirteyim,battlegroundlar şuan 2 tane var ve klasik wowdaki warsong var (bayrak çalma) zevkli denilebilir,grafikler anime tarzı ve çok çok güzel,ev yapma sistemi betada kısmen çalıştığı için detaylara bakamadık ama güzel duruyor,sandbox olarak değil kesinlikle theme park olarak bakmanız gerek,dungeon-raid v.s zaten giremedik daha,combat sistemi kesinlikle çok kötü toparlanması lazım,oyundaki bazı görevler ve eventler gerçekten acayip zevkli ve kullanıcıları bir araya getiriyor çok beğendim.

    Sonuç olarak tam olmamış bir oyun gördüm.Hani güzel ama eksikleri cidden çok fazla ama en çok can sıkan kısım kesinlikle combatın çok dandik olması..Örnek vermek gerekirse nasıl ki O-Game'de gemiler savaşırken siz hissetmezsiniz anlamazsınız öyle bir combatı var.

    Eğer üstünde çalışırlarsa gerçekten güzel bir oyun olacak ANCAK ArcheAge oynamış bir olarak size şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ArcheAge ile kesinlikle yarışamaz...

    İçerik ve oynanış olarak ArcheAge'in çok çok gerisinde kalıyor.




    Biraz açarmısın p2p herzaman iyidir düşünceni ?

    Bence eskiden iyi olabilirdi ama günümüzde iyi olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    keşke sadece aylık ücretli yapsalar. sırf ana paketin fiyatı yüzünden başlamam bile. gw2 yi bile 80tl ye aldım ve aylık ücreti yoktu. ayrıca birsürü iddialı f2p mmo oyunlar geliyo aynı zamanda. wildstarın bu fiyatla işi zor. çıkış tarihlerini bilmiyorum ama archeage wildstar ve everquest next var önümüzde. benim ilgimi çekenler sırasıyla everquest next>archeage>wildstar. ve archeage ve everquest f2p olacak. benim gibi düşünen bi insan gidipte bulaşmaz heralde wildtstara.

    ArcheAge F2P olmayacak allah aşkına herkes nerden çıkarıyor bu haberi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.