Şimdi Ara

Wii U için Çift Kontrolcü Desteği Yakın Bir Zamanda Gelmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Nintendo'dan Shigeru Miyamoto, verdiği bir röportajda Wii U'nun çift kontrolcü destekleme özelliğine ışık tuttu. Miyamoto konsola iki kontrolcü destekleme özelliğinin geleceğini fakat bu özelliği yakın bir zamanda göremeyeceğimizi açıkladı.
     
         Miyamoto, oyuncuların iki adet kontrolcü alacakları düşünmenin gerçek dışı olduğunu, şu an için firmanın hedefinin olabildiğince çok konsol satmak olduğunu belirtti.
     
         Daha sonra Miyamoto, teknik olarak bu özelliğin bir güncellemeyle gelebileceğini ve oynanış açısından oldukça farklı bir deneyim sunabileceğini açıkladı.
     








  • Adam kibarca "Önce paranızı yiyelim sonra ayarlarız." demiş ya la.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Miyamoto ya laf yok!
  • mantıklı aslında 2 tane bağlayıp ne yapacan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Adam kibarca "Önce paranızı yiyelim sonra ayarlarız." demiş ya la.


    Nintendo'yu hiç bilmeden değerlendirmeyi ne çok seviyorsunuz. Firma 2. tablet kontrolcüyü maliyeti yüksek olacağı için satın alan olmayacağını düşündüğünden şimdilik destek vermiyor. 250 dolara satılan konsola pahalı deyip fiyat indirimi isteyenler 2. tablet için yüklü miktarda para harcamazlar.
    Wii U konsolu bir önceki nesil Wii'nin tüm kumandalarını ve oyunlarını destekliyor, Super Smash Bros oyunu için daha eski konsolu Gamecube'ün kolunu destekler hale getirdiler Wii U'yu, sömürücü olsa eski konsolun hiçbir şeyini destekletmezlerdi. Nintendo'nun online servisi hala ücretsizken rakipleri ücret talep ediyorlar. Mesela PS4'te PS3 kolu veya PS3 oyunlarını oynatacak cesarette bir firma mı Sony, değil tabii. PSP hafıza kartları Vita'da kullanılmasın ve seve seve yeni model kart satın alsınlar diye başka model kart geliştirmedi mi o Sony. Karşılığını aldı işte Vita'dan, PS4 kutusunda bir aksesuar oldu artık.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.