Şimdi Ara

Wii Alayım mı?Wii sahipler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 375 ytl ye chıplı wii buldum bızım buralarda satılıyor ama alıp almamak konuunda endıselıyım.öncelikle xbox 360 konsolum var ve memnunum. wii yıde merak edıyorum hevesım var ama aldıktan hemen sonra bıkarım dıye korkuyorum.3 gundur ps2 kulallanıyorum 37 ekran lcd tv mde ve gorunuler cok kotu kutu kutu gelıyor.wii dede bole bı durum olursa benım ıcın hayak kırıklıgı olur.ps2 yı ne kadar onceden tuplu tv de oynayıp tadına varsamda lcd rv mde cok kötü grafıklerle karsılastım. wii chipli ve rapid uyelıgım var oyunları yuklerım .
    Kullanan arkadaslar fıkırlerını belırtırse cok memnun olurum.
    ps3 xbox 360 sahıbı olupta wii ile zaman gecıren arkadasların fikirlerinide beklıyorum.
    Bu arada mario oyunlarnı nedense hıc sevmıyom.
    375 ytl wii icin ıyı bır fıyatmı buyuk bır ıhtımal pazarlıkla 350 360 a dusurebılırm kesın degıl ama

• Arkadaşım bende de xbox 360 vardı, mario oyunlarını bende sevmem ve bende de lcd tv var.
    Bende yorumlara bakarak heveslendim wii aldım. Sana tek diyebileceğim hayal kırıklığı.
    Olumlu yanını söyleyim controller olayı güzel wii sports oyunlarıyla çok eğlenceli oluyor ama bir yere kadar.
    Wii nin en baba oyunlarını indirdim, compenant kablo ile lcd ye bağladım ama yok grafikler çok kötü (tabi xbox 360 ile kıyaslayınca)
    Yanlız şöyle bir durum var seni yanlış yönlendirmeyeyim. Ben ailecek oynıycam atlıycam hoplıycam atraksiyon yapacam diyorsan bu alet süper.
    Şahsi bir kullanıcıysan, grafiğe önem veriyorsan arkana bile bakma. Xbox 360 ps3 e devam. Bu konsollara çıkan oyunların kalitesi tartışılmaz.
    Son bir not wii de adventure a benzeyen oyunlar daha çok. Bu türü seviyorsan deneyebilirsin. Ben seviyorum şimdilik onlarla idare ediyorum ama en kısa zamanda bir xbox 360 daha edineceğim.
    Şimdi wii kullanıcısı arkadaşlar yorumlarım için bana kızabilir ancak, xbox 360 tan sonra wii ye geçtim ve mümkün olduğunca objektif olarak değerlendirmelerimi yapmaya çalıştım. Bir süredir bu değerlendirmeyi yapmak istiyordum arkadaşın sorusu vesile oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartok -- 9 Ocak 2009; 9:18:45 >

• cartok Arkadaşım yorumlarından dolayı sana cok tesekkur ederım çok güzel değerlendirmişsin.öncelikle adventure oyunlarını pek sevmem.çok grafik hastası biri değilim ama.ne zaman baksam nette wi oyunlarına supr marıo,nebıleyım cızgıfılımden cıkmış karakterlerın oyunu gıbı oluyo.ben daha cok gercekcı oyunları sevıyom grafık olarak pek değil ama xbox yada ps2 bıraz daha ıyı olsa oyunlarıda fps tarzı ya da yarıs oyunu agırlıklı olsasüper olur.Ailece oynuyacak bır insan değilim arada bir kardeşimle oynarım.wii sport oyunları beni tutabılır ama nereye kadar bilemıyom.
  • ben 1sene kadar wii kullandım sonra arkadaşlarımın gazıyla sattım güzelim makinayı bitane xbox360aldım ama sonra pişman olup satıp tekrar wii aldım ikisinide kullanmış biri olarak wii kesinlikle xboxdan daha fazla oyalıyor insanı wiiyi mario oyunları olarak kısıtlamak çok yanlış.grafikleri xbox360kadar değil tabiki ama ps2dende çok daha iyi yani seni orda oyalayacak cok fazla oyun var buna emin olabilirsin. red steel,re4, legand of zelda, metroid3 gibi inanılmaz sürükleyici oyunlara sahip bunun yanında arkadaşlarınla oynicaksan parti oyunları sizin kesinlikle çok iyi vakit geçirmenizi sağlar ben kız arkadaşıla bile saatlerde mario party oynadığımı bilirim. kısacası rapid üyeliğinde varsa wiiyi kaçırma derim belli bi süre sonra xbox360 sana braz daha itici gelmeye başlicak wiinin kontrolleri başta braz zorlar adamı ama sonra alışınca kendini birden oyunda gibi hissetmeye başlarsın. özellikle moh:heroes2de süperdi pompalı tüfeği kullanmak inanılmaz zevkliydi. bu arada cartok dostum kimse sana sen beğenmedin diye kızmaz sonuçta bu bi zevk yani tartışılmaz bizim burda kızdıklarımız direk tartışma çıkartmaya gelenler yani oyunda paso grafik gerçekcilik istiyorsan wii tabiki sna hitab etmez ama oyunda grafik ortalamanın altına düşmeyen braz arcade braz gerçeklik dersen wii gerçektende cok iyi.wii sports bi süre sonra sıkıyor ama mario party çok kişili zaman geçirmek için gayet iyi bi oyun hele pes2008 tama bir tatktik oyununa dönmüştü oyunda klasik pesler gibi tek adamı değil bütün takımı aynı anda yönetiyorsun

• Her ikisini de kullanmış birisi olarak Xbox pek tabi ki grafik olarak inanılmaz üstün. Özellikle xbox 360 oynadıktan sonra wii'ye geçince gerçekten tuhaf oluyor insan. Ama şu da gerçek ki 20 yıldır oyun oynayan birisi olarak artık xbox 360 ve ps3 denen cihazlar bana hiç bir şey vermiyor. Yani sürekli grafik ve fizik motorunu geliştirmekten başka bir yenilik yok ve artık fazlasıyla sıkılıyorum. Ama wii ile özellikle yanımda arkadaşım varsa saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Wii alırsan adet zapper tarzı bir üründe öneririm. Fiyata gelince sıfır ise gerçekten bedava. Hala o fiyatlar geçerliyse almak isteyen arkadaşlarım vardı onları yönlendireyim Sonuç olarak Bu wii olayı sanırım Türk kullanıcısına hitap etmiyor. Yani Türklerle ne ilgisi var diyeceksiniz ama yabancı arkadaşlarımın hepsi çok seviyor Türk kullanıcıları ise bu ne biçim grafik diyerek atıyor kenara. Herhalde ırksal bir durum Yani senin için bir risk olabilir. Bence önce bir yerde dene bir kaç oyununu kontrol et ondan sonra karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 9 Ocak 2009; 12:29:17 >

• beyler cevaplardan otutu cok tesekkur ederım pekı fıyat acısından nasıl ? makına 2 cı el garantısı yok 375 ytl chipli ve temız .İstanbulda wii yi denıyebılecegım bır cafe vaemı avrupa yakasında?
  • beşiktaş balık pazarının orda var tekno play

not: ( içeri girmedim ama kapının girişinde falan yazıyordu yanii)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 9 Ocak 2009; 22:20:13 >
  • Dostum öncelikle cihaz temiz ise doların yükseldiği bu zamanda fiyat gayet ucuz.

Tüm seviyeli olumlu ve olumsuz yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. Günün sonunda bunlara göre değerlendir

1- Grafik/Ses çok önemliyse PS3 ve Xbox çok iyi
    2- Wii yukardakilerden geride gözüksede görüntü olarak PS2 den daha iyi
    3- Wii de oynanabilirlik çok yüksek, alıştıktan sonra silah elinin bir uzantısı oluyor :) veya tenis vs oynamak keyifli
    4- Aile ortamında wii gidiyor, değişik değişik oyunlar mevcut
    5- Kaliteli oyunlar zaten birer ay oyalıyor. Nintendonun kendine has bir eğlence düşüncesi var ve bunun temelinde grafik yok.

Piyasada birçok wii almış mutsuz ve wii satmış mutsuz insan bulmak mümkün, yani biraz parfüm gibi, her bedende aynı kokuyu vermiyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuncanIdaho

Dostum öncelikle cihaz temiz ise doların yükseldiği bu zamanda fiyat gayet ucuz.

Tüm seviyeli olumlu ve olumsuz yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. Günün sonunda bunlara göre değerlendir

1- Grafik/Ses çok önemliyse PS3 ve Xbox çok iyi
    2- Wii yukardakilerden geride gözüksede görüntü olarak PS2 den daha iyi
    3- Wii de oynanabilirlik çok yüksek, alıştıktan sonra silah elinin bir uzantısı oluyor :) veya tenis vs oynamak keyifli
    4- Aile ortamında wii gidiyor, değişik değişik oyunlar mevcut
    5- Kaliteli oyunlar zaten birer ay oyalıyor. Nintendonun kendine has bir eğlence düşüncesi var ve bunun temelinde grafik yok.

Piyasada birçok wii almış mutsuz ve wii satmış mutsuz insan bulmak mümkün, yani biraz parfüm gibi, her bedende aynı kokuyu vermiyor :)

süper bir yorum...

bu arada tecrübe ile sabittir: alçak lambaların olduğu ortamda yaralanmalara yol açabilir :) arkadaş servisi oyundaki top yerine salondaki lambaya vurunca eli kanamıştı ama gülmekten kanı umursamamıştı :) "hohahahah kanıyo hahahah" şeklinde cümleler kuruyorduk :) ayrıca servis de sayı olmamıştı... rezillik diz boyu

• ps3 ve xox360 ve sonradan wii sahibi olarak,benim için wii hayal kırıklığından başka birşey değil.

ps2'nin grafikleri gözüme çok kötü geliyor diyorsan hele hiç alma çünkü aynı ayarda grafiklere sahip hatta ben gt4 ve god serisi ayarında grafik göremedim.

oyunları bence japonlara göre bizim tarzımıza hiç uygun değil.bir kaç oyun dışında hoşuma giden pek oyunu olmadı wii'nin.(wiisport,mario galxy,metroid prime)

benim wii şu anda kutusunda duruyo,yüzünü bile görmek istemiyorum.kol dışında nerdeyse ps2 zaten sadece (bence) daha kötü oyunları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

süper bir yorum...

bu arada tecrübe ile sabittir: alçak lambaların olduğu ortamda yaralanmalara yol açabilir :) arkadaş servisi oyundaki top yerine salondaki lambaya vurunca eli kanamıştı ama gülmekten kanı umursamamıştı :) "hohahahah kanıyo hahahah" şeklinde cümleler kuruyorduk :) ayrıca servis de sayı olmamıştı... rezillik diz boyu

Valla bizim tek kazamız, Blazing Angelsi koltukta oynarken ucagi düşürmeyim yukarı kaldırayım derken arkadaşın wiimute yi son hızla oturduğu yerin arkasındaki duvara çakması oldu, hızlı olmasına rağmen çalışıyor neyseki.. dogfightin sonu :)
  • hocam zararsız kazalar çok... mortal kombat armageddonda 2 kol koparmalı fatality yapacam diye iki kolu iki yana açtım... doğal olarak kablo kollardan kısa kaldı hooop nunchuk havalarda :) remote'u sallayarak havada 2 tur attırdım da duruşu çot diye sehpaya çarparak oldu :) neyseki hala sağlam :)) artık 2 kol koparmalı fatality denemiyorum... tek kol koparıp kafa uçuruyorum :))
  • Bir yıldır PS3 üm var ve iki haftadır da wii sahibiyim. PS3 grafik kalitesi olarak tartışılmaz ama wii'de özellikle spor paketindeki oyunları oynarken aldığım zevki PS3'te almadım, remote ve nunchuck kullanırken kaptırıp oyunun bir parçası oluyorsun, hatta kendini çok kaptırıp ufak tefek ev kazaları ile karşılaşabiliyorsun. Koltukta oturup süper grafikleri olan oyunları oynarım diyosan PS3, XBOX, evde arkadaşlarımla gülelim eğlenelim hoplayıp zıplayalım dersen wii'den kesin keyif alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: streetsoul

beşiktaş balık pazarının orda var tekno play

not: ( içeri girmedim ama kapının girişinde falan yazıyordu yanii)

biz arkadslarla genellikle pes kapısak için gidiyoruz hatta dunde gittik ama goremedim wii yi bende dusunuyorum bu wiiden
  • bende 300-350tl arası wii arıyorum bulursan haber ver
  • fiyat iyiymiş öncelikle.

wii de hit oyun sayısı diğerlerine göre daha az. ama olanları da bir başka şekilde tecrübe etmen mümkün değil.. sana bir kaç örnek vereceğim;

1- shaun wright snowboarding: snowboard ı remote la sağa sola çevirerek yön alıyorsun, yüksekten zıplamak için kolu hafifça kaldırman yeterli.. müthiş bir kontrol mekanizması.

2- order up: restoran kurup yemek yapıyorsun, remote u tava gibi çevirerek yemek pişiriyorsun yada kaşık yerine koyup yemeği karıştırıyorsun :) bu da mükemmel.

3-deadly creatures: örümcek yada akrebi yöneterek böcekler dünyasında hayatta kalma savaşı veriyorsun. remote ve nunchuck la kombolar müthiş.

4-trauma center: remote ve nunchuck ı ameliyat aletlerini kullanmakta kullanıyorsun. bu oyunu oynarken ellerim titriyor. hem çok iyi bir kontrol hem de zamanla yarışıyorsun.

bunlar hemen aklıma gelen çok fazla bilinmeyen wii hitleri... daha bir çok oyun var böyle. bu tatları başka bir konsolda alman mümkün değil. 50 milyon insan boşuna bu aleti almamış. kesinlikle tavsiye ederim.

• Anime tabanlı oyunları seviyor musun? Nintendo kültürü ve oyunları ile içli dışlı mısın? Eğer evetse Wii senin için iyi bir seçim, cevabın hayırsa wii senin için grafikleri kötü çocuk oyuncagından baska birşey değil.
  • wii daha çok küçük oyunlar içeriyor. Ama eğlenceli arkadaş grubuyla oynamak için idealdir. ama xbox ta güzel sıkılcaksan hiç alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

1- shaun wright snowboarding: snowboard ı remote la sağa sola çevirerek yön alıyorsun, yüksekten zıplamak için kolu hafifça kaldırman yeterli.. müthiş bir kontrol mekanizması.

snowboard olarak wiifit'in boardunu kullanmayı düşün bir de :)) destek var... oyunun fiyatı biraz daha insin alıcam...
  • Bunun çiplisi illegal mi? Nerde bulunur ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.