Şimdi Ara

WiFi'ye Musallat Olan Komşudan Bıktım! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
18.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1. Misafir ağı oluşturup hızı oldukça düşürün, ona bu ağın bilgilerini verin.
    2. Ağı gizli yapın
    3. Mac ile girişe izin verin, bağlanacak cihazları siz seçersiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence böyle küçük durumları dert etmeyin. Tatillerde geliyor diyorsunuz zaten. 35+ Yaş bir insan ağınızda nasıl bir trafik oluşturuyor da rahatsız oluyorsunuz? Komşu komşunun külüne muhtaçtır, 1-2 ay için gidip internet mi bağlatsın? Ha tamam haklı demiyorum, rahatsız olduğunuzu anlayıp istemesi yüzsüzlük.

    Çözümü için ağ adını değişik bişe yapıp biz interneti kapattık diyeceksin bu kadar basit. Yada gizli ağ adı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemin antenlerini çıkar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac filtreleme işini nasıl görmedi ? Senin cihazda sorun var deseydin kadına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş çok basit. Wifi ağını görünmez yap. Arama yapılsa da wifi listesinde görünmesin. Gerisini söylememe gerek yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu hayatta olmaz demeyi öğrenin, kadın fetöcü vs olsa hat sahibinin başı belaya giriyor.
  • Aynı bela başımda vardı. Altyapı sorunundan ötürü 8Mbps internetim var. İnternet zaten leş. Bide abimden şifreyi istemiş alt komşu. Bizimkide tamam demiş.
    Ayda 20 tl veriyorlardı. 2 cihazla bağlandılar. Sonra 3 oldu 4 oldu. Ohooo? Hayırdır diyip 2sini banladım. Mesaj atmış bizde dedik siz bağlısınız fazla cihazları temizledim. Sen ve kız bağlı diğerlerini tanımıyoruz dedik.

    Neyse ağustostan beri kullanıyorlar. Parayı bir ay verdi bir ay vermedi. Parasında değilim. Ama teklif edersin ben almam. Senin vermeme gibi bir durumun yok.

    Eve Anycast aldım Telefondan tv ye. Ne zaman maç izleyecek olsam bakıyorum bağlı. Hız yerlerde. Napıyosun teyze diyorum dizi izliyorum diyor.. Bide ev hanımı sürekli dizi izliyor. Ben kullanamıyordum.

    En sonunda hızımızı düşürdüler falan dedim şifreyi değiştirdim. Yükseltince şifreyi verin dedi ya la?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi adını coronavirus yaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapıya internet şifresi için gelenlere , internette sorun var sürekli kopuyor kaç defa aradım düzeltmediler bende faturaları ödemedim kestiler yakın zamanda aboneliği iptal edeceğim deyip gönderiyorum
    bu yöntem çoğu kişide tuttu, birisi ısrar etti faturayı ödeyeyim açtıralım arayayım ben konuşayım arızayı kopmayı hız problemini çözdüreyim ilgilenirim çözerim dedi ısrar istemiyorum açtırmayacağım dedim gönderdim.

    İsteyen istediğini düşünsün wifi ağının adını bile değiştirmiyorum gitsinler kendilerine abonelik alsınlar. Onlar yüzsüzlük yapıyorsa siz daha yüzsüz olacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 20 Mart 2020; 1:16:38 >
  • Kardeşim türk milleti olarak işte bunu yapamıyoruz. Aslında herşeyin çözümü olan kilit kelime budur.

    HAYIR

    İnsanlarımız o kadar bencil ve açgözlü ki, şu anda bu ülkenin ve milletin bu hale gelmesine neden olan olayda budur işte. Siz yardımsever gönülünüzle hareket edersiniz, insanlar "nasıl kekledim enayiyi" diye düşünür. Dilenciye para verirsiniz, arkanızdan küfür eder, ettiğide yetmezmiş gibi birde para beğenmez. o kadar cins bir halkımız var ki, üşenmiyor ve utanmıyor. Komşuluk vs. bu devirde yok arkadaşlar, bunu unutun. Kim kime dum duma hesabı. Yok deyip geçeceksiniz bu kadar mı zor anlamıyorum ?

    Wifin şifresini ver hocam.

    YOK. Çok lazımsa git evine bağlattır hocam, zor değil.

    Bir dal sigara ver hocam.

    Kardeşim bu mereti içiyorsan, parasını da paşa paşa vereceksin. Bedavacılığın alemi yok. Bakkalmıyım ben gideceksin alacaksın bu kadar basit. Arkadaş ortamında da bir olur iki olur, neticei talepte sigara bu düşmana istetir ama ne olursa olsun herşeyin bir yüzü var adabı var icabında.

    Sırf bu tavırlarım yüzünden gerek üniversitede, gerekse iş hayatımda çok arkadaşım olmadı. Olmaması da daha iyi çünkü daha kıymetli oldum. Herkese karşı ki yeri geldi aileme dahil mesafeli durdum. Ama kazanan hep ben oldum. Kimseyle g*te parmak gezmediğim için bir allahın kulu kalkıpda yüzüme karşı birşey diyemedi. Sizede tavsiye ederim arkadaşlar kazanan siz olursunuz. Mesafeli olun ve hayır demeyi bilin hayatda.
  • Modemden hızını kısıtlayın, hattınızın tamamını sömürmeyecek bir hız verdiğinizde, bağlantınız çok kötü değilse, eminim o kadar da rahatsız etmeyecek bir kullanım deneyimine sahip olursunuz.
    Modemin SSID gösterimini kapatın. Evde ağ olduğunu sadece siz bilin.
    Ya da çıkın karşısına, istemiyorum seni ağımda deyin. :D
  • Hayir demeyi denedin mi?

    Ha bazi tipler vardir hayir dediginde manipule edebilecegini zanneder. Neden soyle boyle der. Sebep sunmana gerek yok çünkü benim internetim ben oyle istiyorum. Gayet makul bir sebep.
    Bak şöyle yapalim diye cozumde uretebilir. Heemen, o benim bileceegim iş bence siz kendinize internet alin de. Biterr gider.

    Ey Turk halki HAYİR demek sizi karakterli yapar. Ve size hayir diyen birine kusmeyin Kişisel bir durum yoktur. O kadar degerli degilsinizdir cunku. Siz kimsinizde lan sizi onemseyip sana giciklik yapsin millet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibi baştan kolu kaptırmış kurtaramıyor madem sonradan şifreni değiştirdin sorunca açık verme bende aynı şifre sorun yok de geç bu zor bir şey değil... çok kişi istedi kotalı dedim benim net vermedim veya yavaşlıyor dedim vermedim veya erken kapatırım dedim vermedim veya ortak kullanmak yasak dedim vermedim en son isteyene önce wifi çekim gücünü düşürdüm bak bakalım benim modemi görüyor musun dedim hayır dedi o zaman yapacak bir şey yok dedim

    kısaca verin ne olacak sevaptır falan değil bu olay verirsen keriz yerine konarsın fakir olan zaten internet düşünmez yada utanır istemeye wifi istemek çakallıktan başka bir şey değildir tavsiyem en başta vermeyin kurtulamazsınız bu günah falan da değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Mart 2020; 8:2:31 >
  • Bizim evde gir nete de odaya çek özel konuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 ay önce karsı binadaki komsuda babamdan istemiş babam önce kotalı demiş komsu kotanın üstünü asarsak biz ödeyelim demiş babam internet oglanın ona söyleyeyim demiş geldi bana söyledi bende yok vermem dedim hız düşük diyin dedim halbuki hızım 75 mpbs ve aknsiz netim oldugu halde bilerek vermedim neyse babam demiş hız düşük diye oglan vermek istemiyor diye aradan bir hafta gecmeden gitmiş komşu süperbox almış

    edit:ortak kulllanıma karsıyım faturann yarısını ödeyeyim bile deseler genede vermem cok lazımsa gider evine baglatır internet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drumyr

    35+ ise bana gönder ona bunu neden yaptığını sorarım
    Bende bu milflere kim yüz veriyor diyorum, hocam cesaretlendirmeyin şunları, her gün biri taciz ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili kardeşim, sana çok güzel 2 önerim var.
    1) bi arkadaş ta söylemiş; wifi yayma gücünü kıs. böylelikle evin dışına sinyal gücü çok zayıf yada hiç çıkmaz, sorarsa da modem bozuldu yenisini aldım dandikmiş bu dersin.
    2) eğerki senin kullanmana da engel oluyor ise misafir ağı oluştur. misafir ağında max bağlantı hızını sınırlandırabiliyorsun. misal 35mbit hızın var, misafir ağına 512kbps yap, takılsın dursun. bi dönem evde çok misafir vardı, herkesin hızını 1mbps yapıp kalanı kendime ayırmıştım, baya bi etkili
    bu iki uygulamadan biri sorununu çözecektir.
    bu arada misafir ağının ismini herzamanki isim yap, kendi ağını da alakasız bi ağ yap ki kıllanmasın. hatta belki ailene bile söyleme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

    Yav ailene vermeyeceğim diyemiyor musun ? Kıza da yok de. Bak senin internetinle işlediği herhangi bir suç senin üzerine kalır. Hiç öyle araştırıp da telefon kiminmiş fmvs bakmıyorlar, tanıdığım 1 sene hapis yattı bu yüzden. Kimseye internet vermeyin.
    Neden hapis yatti hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan kötü olacağına, baştan kötü olacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.