Bildirim
WIFI SORUNU (ağa katılamadı)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
Selam arkadaşlar
arkadaşımda bir 3GS var. benim evdeki kablosuz aga baglanmaya çalıştıgında ağa katılamadı diye bir uyarı veriyor. aynı işlemi ben yapıyorum benim telefon bağlanıyor. hersey aynı şifreler aynı el ile ip vererekde denedim yine aynı neden olabilir acaba ?
Bunu bende yaşıyorum. Hatta normal bağlanadan iphoneda modemden kopmalar oluyor... -
Ag ayarlarini sifirlamayi deneyin -
Denedim olmadı. -
peki modemi resetleyip 3gs den giris dener misiniz? ardindan sizin cihazi deneyin bi? -
Aynı sorunu ben de yaşadım. İki farklı modem le de denedim sonuç aynıydı. Çözüm ise modemde wireless kanalını otomatikten 11 e çevirmek oldu. O zamandan beri sorunsuz bağlanıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: 9unkarekoku
Aynı sorunu ben de yaşadım. İki farklı modem le de denedim sonuç aynıydı. Çözüm ise modemde wireless kanalını otomatikten 11 e çevirmek oldu. O zamandan beri sorunsuz bağlanıyor.
çalışan yöntem için sağol hocam evdeki modemimin wi-fi sine bağlı iphone3gs ve ipod touch 4 üm vardı sabah baktığımda wifiye bağlı değildi ikiside ev ağını görüyor fakat ağa şifreyi doğru yazmama rağmen bağlanmıyordu senin dediğini yaptım sorun çözüldü teşekkürler -
Bu dediğnz nasl yapılıyr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kasimix
quote:
Orijinalden alıntı: 9unkarekoku
Aynı sorunu ben de yaşadım. İki farklı modem le de denedim sonuç aynıydı. Çözüm ise modemde wireless kanalını otomatikten 11 e çevirmek oldu. O zamandan beri sorunsuz bağlanıyor.
çalışan yöntem için sağol hocam evdeki modemimin wi-fi sine bağlı iphone3gs ve ipod touch 4 üm vardı sabah baktığımda wifiye bağlı değildi ikiside ev ağını görüyor fakat ağa şifreyi doğru yazmama rağmen bağlanmıyordu senin dediğini yaptım sorun çözüldü teşekkürler
Bu dedgnz nasıl oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
modeminin manuel kurulum ayarları sayfasına girerek kablosuz ağ ayarları seçeneğinden yapabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
Selam arkadaşlar
arkadaşımda bir 3GS var. benim evdeki kablosuz aga baglanmaya çalıştıgında ağa katılamadı diye bir uyarı veriyor. aynı işlemi ben yapıyorum benim telefon bağlanıyor. hersey aynı şifreler aynı el ile ip vererekde denedim yine aynı neden olabilir acaba ?
1-) Telefonun wi-fi sini kapatın. (Ayarlar/Wi-Fi)
2-) Ayarlar/Genel/Sıfırla/Ağ Ayarlarını Sıfırla kısmından ağ ayarlarınızı sıfırlayın.
3-) Modeminizi kapatın ve 10 saniye bekleyin. Ardından modemi açın.
4-) Telefon açıldıktan sonra biraz bekleyin 2-3 dakika, ardından wi-fi 'yi açın.
5-) Telefon wi-fi yoksa uyarı verebilir ama bu bir sorun olduğu anlamına gelmiyor biraz daha bekleyin wi-fi gelecektir. -
bende de sorun olmuştu,sayenizde hallettim,teşekkürler... -
benzer sorunu bende bazen i5 ile yaşıyorum.. modemi kapatıp 10sn bekleyip geri açıyorum bağlanıyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kaTRan35
benzer sorunu bende bazen i5 ile yaşıyorum.. modemi kapatıp 10sn bekleyip geri açıyorum bağlanıyor :)
Aynı sorunu şuanda ben yaşıyorum. Sorunu ne şekilde çözdünüz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone ekranda siyah çizgi
- iphone telefonla konuşurken internet kesiliyor
- birincil sim mesaj gönderdi ne demek
- iphone hoparlöre su kaçtı
- iphone aux ayarları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi magsafe powerbank
- en iyi kılıf markaları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X