Şimdi Ara

z<x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mansteinn -- 25 Ağustos 2026; 22:51:49 >

• en önemlisi öncelikle o cift hatlı cihazları aklına bile getirme derim.sora lg wink mi e 63 mü dersen bir e63 kullanıcısıyım diye söylenemiyorum ama bu iki cihazı kıyaslama bile e63 al derim yani.
  • niye o çift hatlı cihazları aklına bile getirme dediniz hocam anlamadım ? çok mu kötü ? e63 tabi kıyaslanmaz ama e63 de benim söylediğim şekilde param yetişir mi bilmiyorum.e63 ün piyasasını tam bilmiyorum. Lg T310 wink görünümü hoşuma gitti ama bilmiyorum kararsızım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mansteinn -- 13 Ekim 2010; 18:51:48 >
  • e63 e bu butcem yeter mı hocam acıkcası pıyasadan pek haberım yok ınternetten de bakınıyorum ama kımse takasa yanaşmıyor . sıfır telefon olsa benım ıcın daha ıyı ama sıfıra yeter mi bu butce acaba ?
    xxxxxxxxxxxxx
    5 yıl önce açıldı
    xxxxxxxxxxx
    5 yıl önce açıldı
    x
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarıda cift hatlılara yaklasma dememin sebebi saglıgına zararlı hadi onu gectim bi arkadas e 71 in cin versiyonunu almıs e 63 le kıyaslayınca tusları tastan yapılmıs sanki mesaj yazarken parmaklarınız yamulabilir muhtemelen.wifide var cihazda ama hikaye onuda denedim tamam wifiye baglandı ama tarayıcı rezalet türkçe karakterler gözükmüyor nette gezerken falan filan parana fazlasıyla yazık olacaktır.blackberry 8120 olabilir derim ama sonucta baya eski bi model artık dikkat edersen ve blackberryler bis olmadan tam internet kullanımı saglamadıgından pek keyif vermez wifi olmayan yerlerde tıkanıp kalırsın.ama sıfır kadar temizini bulabilirsen düşün yinede.
    son olarak bütcen e 63 ün sıfırına yetecektir bence 200 lira katsan cihazları satıp tamamdır.suan 360 tl civarı e 63 senin bütçen karsılıyor yani bence.e 63 kuulanıyorum dediğim gibi wifisi cok iyi kaldıki ben aylık 8 tl lik vodafone sınırsız paketide kullanıyorum wifiye baglı kalmadan ne zaman istersen her işimi görüyorum yani cihazdan.bu fiyata bu kadar kolay kullanım ve mobil internet erişim rahatlığı saglayan cihaz fazla yok piyasada..

• e63 almaya kadar verdim cihazı açık inceledim gerçekten güzel ama tek sorun bütçe .yani 2.el cihaz alan telefoncular çok ölü fiyatına alıyor mağlesef ve ucuk fıyatlardan satmak ıstıyorlar . n72 ile e250 toplam en fazla 120 tl ye sayarlarsa uzerınede 240-250 tl ısterler gıbıme gelıyor ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.