Şimdi Ara

Wifi Lamba düğmesini çalıştıramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Wifi aydınlatma düğmesi aldım. Evde bir oda da 2 ayrı lamba var. Bildiğimiz 2 li lamba düğmesi ile ayrı ayrı açılıp kapanıyor.


    3 tane kablo var anahtarın içinde. Mavi renk olanda elektrik var diğer 2 tanesinde elektrk yok.

    Wifi Lamba düğmesini çalıştıramadım

    Benim aldığım wifi düğme 3 tuşlu ama ben 2 tanesini kullanacağım. Bu kablolardan elektik akımı olan mavi renkli olanını L harfine. Diğer 2 kırmızıyı da L1 ve L2 ye takıyorum. Ya da L1 L3 değiştiriyorum. Ama odada ki sadece 1 ışık yanıyor. Diğer ışık yanmıyor.

    Wifi Lamba düğmesini çalıştıramadım

    N harfi nötr sanırım ama öyle bir kablo yok. Toplamda 3 kablo var. Işıklardan birinin çalışıpta diğer ışığın neden çalışmadığını anlayamadım. Nasıl bağlayabilirim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Wifi devresini beslemek için mutlaka nötr hatta ihtiyacınız var. Hemen yakınında priz varsa tek kabloyla çekebilirsiniz veya duvarda üst hizada buat varsa orada mutlaka nötr bulunur, kanaldan anahtara kadar tek damar kablo çekerek daha kitabına uygun bir çözüm üretmiş olursunuz.

  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, peki yazdığım bağlantı şekli ile 1 ışık açabiliyorum. Nötr hatta ihtiyacım varsa eğer o 1 tane lambayı da çalıştırmaması gerekmezmiydi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmin ederim lamba üzerinden seri olarak devre tamamlandığından böyle bir sonuç almış olabilirsiniz çünkü lambaya nötr ulaşıyor ama doğru bir uygulama şekli değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.