Şimdi Ara

Wifi hatası alıyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum meizu m6 note telefondaki uygulamalardan (youtube,google play store, vb) şeylere girmek isgediğimde bağlantı yok hatası alıyorum fakat chromedan youtubeye filan girince normal bir şekilde çalışıyor dns ayarlarını değiştirmeyi denedim fakat düzelmedi yardımcı olur
    Wifi hatası alıyorum acil yardıms
    Wifi hatası alıyorum acil yardımanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazınızın Ayarlar Ayarlar uygulamasını açın.
    Uygulamalar ve bildirimler ardından Tüm uygulamaları göster'e dokunun.
    Aşağı gidin ve Google Play Store'a Google Play dokunun.
    Depolama Alanı ardından Önbelleği Temizle'ye dokunun.
    Ardından, Verileri temizle'ye dokunun.
    Aynı işlemi youtube içinde yapın.
    Sonra teli yeniden başlatıp deneyin.
    (bu arada telin tarih saati doğrumu)
  • Youtube uygulaması zaten teli her yeniden başlatışımda birkaç saat sorunsuz çalışıyor fakat google play store yinede düzelmedi ayrıca tarih ve saat doğru ben internet kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat internnetten bişeyler indirip youtubeye girebiliyorum farklı bir çözüm biliyorsanız söyleyin ilginiz için teşekkür ederim

• JustHappen J kullanıcısına yanıt
    1) Ayarlar> Depolama alanı ve USB> Önbellek verileri bölümüne gidin ve ardından tüm uygulamalarınızın önbelleğini temizlemek için Tamam'a dokunun.

2) telefonu uçak moduna al 2 dakika sonra uçak modundan çık

3)signal care apk edinip calistirin

Bunlar işe yaramaz ise mecburen 4 ve 5 adımlarını uygulayın tüm verileriniz silinir.

4) fabrika ayarlarına sıfırlayın

5) stock romu yeniden kurun

• Telefonu fabrika ayarlarınada sıfırladım fakat birkaç saat sonra tekrar bozuldu. Evdeki diğer cihazlarda bir problem yok hatta aynı hatalı cihazdan bu siteye giriyorum fakat uygulamalar çalışmıyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: JustHappen

Telefonu fabrika ayarlarınada sıfırladım fakat birkaç saat sonra tekrar bozuldu. Evdeki diğer cihazlarda bir problem yok hatta aynı hatalı cihazdan bu siteye giriyorum fakat uygulamalar çalışmıyor işte
    Hard reset atmayı dene tüm verilerin silinir. işleme başlarken bataryanın %70 dolu olsun.

İlk telefonu kapat. Power ve ses açma tuşuna aynı anda basılı tut meizu logosu gelince bırak. Clear dataya gel ve seç. Ekranda start yazısına onay ver ve bekle. 15-20 dk da işlem tamamlanır sakın işlem tamamlanıncaya kadar telefonu elleme.

Bu işlem sonucunda da wifi ye giremezsen stock rom yükle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.