Şimdi Ara

WİFİ adında 'Superonline' yerine 'Superonline 2' yazıyor. SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bunu modem arayüzünden "Superonline" olarak değiştirdim.Sistem tepsisindeki Wi-Fi simgesinin üstüne fareyi getirince neden Superonline 2 olarak yazıyor?

WİFİ adında "Superonline" yerine "Superonline 2" yazıyor. SS

• Modem kurulumu yaparken farklı bir isim koyun düzelir modeme reset atın hızlı kurulum yapın.

Orijinalden alıntı: Charmlander

Muhtemelen şifre değiştirmeden sadece SSID'yi değiştirmişsin.
    Çokta büyük bir sorun yok sadece eski adaptör ismi aynı olduğundan duplicate olmuşlar.
    Network reset işini çözer, ama böyle kullanmanda da bir sorun yok açıkcası.
    Fazla teknik bilgim yok.Bundan önce internete bağlanmadığı için 2 kere modemi resetlemiştim.Aygıt Yönetici içindeki Ağ Bağdaştırıcıları altında bulunan "Wireless Network Adapter" sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyince düzelmişti.

Bu arada SSID ne anlama geliyor bilmiyorum.
    Bahsettiğiniz network reset Windows'un Ağ sıfırlama ayarı mı?Öyleyse resetleyim.

Edit: Bu arada modemin Kablosuz Ağ Ayarları başlığı içinde şöyle bir şey gördüm.Modemi resetleyince buna benzer bir isim almıştı Wi-Fi adı.
    Bunlar silinmiyor buradan yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 20 Temmuz 2019; 1:35:49 >

• Sendeki sorun modemden ziyade PC'den kaynaklı bir sorun.Aynı SSID (Wi-Fi) ağ adını aynı adaptöre 2 defa tanıtmaya çalışıyorsun.PC'deki Wi-Fi adaptörde sana zaten bunu bana daha önce tanıtmıştın "Superonline" olarak SSID yani Wi-Fi sağlayıcının adı karışıklık olmasın diye ben bunu "Superonline 2" yapıyorum diyor.
    Yani klasöre aynı dosyayı yazdırınca bu dosya zaten burada var diye uyarı verip sende kopyasını oluştur seçeneğine basabiliyorsun ya bu o işi otomatik yapıyor kullanıcının kafası karışmasın diye.
    REGEDiT'tende silebilirsin, yada Network Reset'te yapabilirsin. (Windows Ağ Sıfırlama)

Edit'teki SSID'lerle bir ilgisi yok bahsettiğim olayın, onlar daha çok misafir ağ ile ilgili ayarlar.

Orijinalden alıntı: Charmlander

Sendeki sorun modemden ziyade PC'den kaynaklı bir sorun.Aynı SSID (Wi-Fi) ağ adını aynı adaptöre 2 defa tanıtmaya çalışıyorsun.PC'deki Wi-Fi adaptörde sana zaten bunu bana daha önce tanıtmıştın "Superonline" olarak SSID yani Wi-Fi sağlayıcının adı karışıklık olmasın diye ben bunu "Superonline 2" yapıyorum diyor.
    Yani klasöre aynı dosyayı yazdırınca bu dosya zaten burada var diye uyarı verip sende kopyasını oluştur seçeneğine basabiliyorsun ya bu o işi otomatik yapıyor kullanıcının kafası karışmasın diye.
    REGEDiT'tende silebilirsin, yada Network Reset'te yapabilirsin. (Windows Ağ Sıfırlama)

Edit'teki SSID'lerle bir ilgisi yok bahsettiğim olayın, onlar daha çok misafir ağ ile ilgili ayarlar.
    Resetledim ve düzeldi.Şimdi Superonline yazıyor.
    Teşekkürler.

• Rica ederim.
    Eski durumda da bir sıkıntı yoktu aslında ama için rahat etsin en azından ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.