Şimdi Ara

Wifi Açılmıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
45.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şarj durumu aynı sabah çıkarttım şimdi %73 ki çok bişey yapmadım. akşama biter
  • Ben telefonu tandığım güvendiğim bi telefoncu arkadaşım var ona baktırmaya götürdüm. İçini açtırdık incelettirdik wifi modülünün olduğu comm board da sıkıntı olduğunu söylediler. Kısa devre tarzı bi olay yaşanıyormuş o yüzden buzdolabına koyduktan sonra çalışıyor ısınınca tekrar geri kopuyormuş. Ama cihaza bişey yapamadık çünki o board ın komple değişmesi gerekiyordu. Şimdi hurdadan çıkma yada sıfır olarak 4s'e uygun comm board arıyoruz. Değiştirebilirsek sorunun düzeleceğine inanıyorum ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: visvit

    quote:

    Orijinalden alıntı: plssnwrme


    quote:

    Orijinalden alıntı: Chill.out

    kusura bakmayın her zaman bakamıyorum konuya. Benim telefonda da aynı sıkıntılar mevcut. wi fi stabil kalmıyor ağ bağlantısını görmüyor. Normalde int paketim var onu kullanıyorum. Güncelleme olduğunda da buzdolabına koyup wi fi geri geldikten sonra buzlukta güncelleme yapıyorum. Hatta bi markete girip download yapmam lazım, şu telefonu sizin deep freeze koysam olurmu 5 dk demistim . Güncellemeye kadar böyle devam, düzelmezse gidip geri vericem bi tane android alıcam o olacak. Zaten maps'de de hata üstüne hata var. sorun bildirmekten yıldım resmen. Tramvay durağını kenar mahalle restaurantının olduğu yerde ne işi var. En son onu bildirdim ama düzeltmiyorlarda. Neyse konu zaten maps değil. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara sabır dilerim. Steve amcayı çok özleyeceğiz anlaşılan.

    sarj 5.0.1 e gore nasil peki? 5.0.1de de sarj problemi vardida :)

    Berbat sarjı doldurup yatıyorum öğlene kadar hiç bişey yapmadan %70 lere iniyor. 6.0.1. umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah yoksa telefonu havaya atıp vole vurucam

    5.0.1'den de berbatsa ben daha bir şey demiyorum hocam.6.0.1 güncellemesinin çabuk gelmemesinin sebebi problemlerin çok olması ve bunları kolayca alt edememek sanıyorum.Ama inşallah en kısa zamanda görürüz bu güncellemeyi




  • CheRnogod arkadaşın söylediğine göre bende de aynı problem va. benim anlamadığım ios 5 ile wifi de hiçbir sorun yaşamazken ios 6 ya yükselttikten sonra bu sorun ortaya çıktı. ios 5 te aylarca kullandım hiçbir sorun Yaşamamıştım. Ne bu ios 6 milletin telefonunu bozup biz size bi 2000 tl soktuk hadi bide yeni iphone 5 alında bide 3200 tl daha sokalım oyunu mu acaba anLamadım. Hadi planlı eskitme diye bişey var bunu kabul ettik ama böyle bişey varsa direk eskitmeye giriyor ordan da bize giriyor. Sonuç olarak ios 6.0.1 ile bir şey düzelmezse telefohu götürüp geri vericem üstüne para verip en iyi android telefonu alıcam. Iyi ki bu sorun tam ipad alıcakken karşıma çıktı da gidip galaxy note 10.1(n8005) aldım. ipad n8005 le yarışamaz bile açıkçası.Eski bir iphone, ipad, ipod ve mac kullanıcısı olarak apple la yollarımız artik ayrılacak sanırsam Yinede uzun zamandir apple karsi bir bağım herşeye rağmen güncellemeyi bekleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chill.out

    CheRnogod arkadaşın söylediğine göre bende de aynı problem va. benim anlamadığım ios 5 ile wifi de hiçbir sorun yaşamazken ios 6 ya yükselttikten sonra bu sorun ortaya çıktı. ios 5 te aylarca kullandım hiçbir sorun Yaşamamıştım. Ne bu ios 6 milletin telefonunu bozup biz size bi 2000 tl soktuk hadi bide yeni iphone 5 alında bide 3200 tl daha sokalım oyunu mu acaba anLamadım. Hadi planlı eskitme diye bişey var bunu kabul ettik ama böyle bişey varsa direk eskitmeye giriyor ordan da bize giriyor. Sonuç olarak ios 6.0.1 ile bir şey düzelmezse telefohu götürüp geri vericem üstüne para verip en iyi android telefonu alıcam. Iyi ki bu sorun tam ipad alıcakken karşıma çıktı da gidip galaxy note 10.1(n8005) aldım. ipad n8005 le yarışamaz bile açıkçası.Eski bir iphone, ipad, ipod ve mac kullanıcısı olarak apple la yollarımız artik ayrılacak sanırsam Yinede uzun zamandir apple karsi bir bağım herşeye rağmen güncellemeyi bekleyeceğim.

    Ios 6 ya gecmeden önce 5.1.1deyken bende son zamanlarda cok sıkıntı cıkartmaya başlamıştı. Wifi kopuyordu sürekli cihazı kapatıp açıncada sürekli safe mode'a atıyordu. Jb'li kullandığım için tweak çakışması olmuştur falan diye düşündüm tweakleri kaldırdım ama düzelmedi. Panic.plist hatasınıda görünce güncelleme kararı aldım ama bu sefer komple gitti wifi. :) Bakalım parçasını bulursak değiştircez.




  • Umarım bulursun da tamir olur. Hepikize tekrar geçmiş olsun
  • Az önce telefonun üzerinde yaptığım bir deneyi anlatayım. Klimayı açıp yön kanatçığını yere paralel şekilde getirip telefonu kanatçığın üzerine koydum. 26 ve 25 derece de wi fi düzelmedi. 24 derece de çalışmaya başladı. :D tabii ki ısı geçişlerini hemen yapmadım. Her ısı seviyesinde ortalama yarım saat bekledim. Klima da 24 derece wi fi nin çalışması için ideal sıcaklık :D.
  • hort oldu ama biraz, merak ettim bende ole bisey yokta nedeni neymis ve cozumunu soylerseniz iyi olur nasil halletiniz (:
  • çözüm bulan varmı?
  • up, bulan varsa paylassin merak ettim cozumunu (:
  • 1 yılı aşkın süredir bende iphone kullanıyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım bakalım buzdolabına koydum belki düzelir diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Contra07

    1 yılı aşkın süredir bende iphone kullanıyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım bakalım buzdolabına koydum belki düzelir diye

    Çok enteresan buzdolabına koydum 5 dk sonra açtım baktım ki düzelmiş
  • 2 hafta önce bu sorunu yaşadım. Pazar günü de servise gönderdim. Bence donanımsal bir problem.
    Allahtan cihazın garantisi devam ediyor. Internette yazan hemen her şeyi denedim, ama olmadı.
    Bence büyük bir skandal ama anlaşılan Apple bu tür haberlerin yayılmasını engellemek için çaba harcıyor.
  • buz dolabinda ne kadar sure beklettiniz ki? cok beklerse zarari olur bence
  • DENEYİMİM: Buzdolabı geçici bir çözüm oda sıcaklığına alışınca tekrar wifi sorunu devam ediyor...
  • aynı durumdan muzdaripim.. telefon bir anda wifi gitti ve açamadı. buzdolabına koydum basarılı oldum ama 5 dk sonra yine gitti. restore ettim vs sonuç alamadım.. öncedende wifi kopuyodu ara sıra bu sefer tamamen gitti. gecen cuma garantiye yolladım bekliyorum sonucu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Contra07

    quote:

    Orijinalden alıntı: Contra07

    1 yılı aşkın süredir bende iphone kullanıyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım bakalım buzdolabına koydum belki düzelir diye

    Çok enteresan buzdolabına koydum 5 dk sonra açtım baktım ki düzelmiş

    Aynı sorun yine baş gösterdi fazla uğraşmamak için telefonu aldığım yere götürdüm ve herkezin bu problemi yaşadığını söyledi ve pazarlıkla 2500THB(thai bahtına) yapabileceğini söyledi 2500 tayland bahtı ortalama 150TL yapıyor bu arada. ilk başta üstüne para verip iphone 5 alayım dedim ama benim telefonumu 200$'a sayıp üstüne 500$ isteyince vazgeçtim ve yaptırıyorum şimdi yoksa 200$'a iphone 4S'i vermeye değmez üstüne 200$ daha verir iphone 5 alırım hemde 4S'im durur diğer bir hat takarım bakalım yarın alıcam bir sıkıntı yaşamam inşallah eğer zaten tekrar aynı problemı aşarsamda ne olursa olsun gider yine bedavaya yaptırırım zaten




  • Adım 1 nasıl bulunuyor
  • 2 gün önce sıfır 4s aldım aynı olay benim de başıma geldi.O kadar para isteyip dandirik bi wifi entegresi koymuşlar.Benim emektar nokiamın (üstelik ayfonun nerdeyse 4'te 1 fiyatı) wifisi birbuçuk yıldır çatır çatır çalışırken meşhur iphone 4s ancak birkaç saat dayanabildi.Daha kurcalayamadan servise gitti sorun donanımsal ne yapsan düzelmiyor.Teşekkürler Apple!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baranozt

    aynı durumdan muzdaripim.. telefon bir anda wifi gitti ve açamadı. buzdolabına koydum basarılı oldum ama 5 dk sonra yine gitti. restore ettim vs sonuç alamadım.. öncedende wifi kopuyodu ara sıra bu sefer tamamen gitti. gecen cuma garantiye yolladım bekliyorum sonucu.

    bende servise gönderdim pazartesine alıcam inşallah cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.