Şimdi Ara

Wifi 6 Tp-Link Archer AX 50 - İpad pro 2020

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işin ehli arkadaşlardan yardım istiyorum.İpad pro 2020 de Pubg de ping sorunu çıkarmayacak 2.4 ghz de kullanacağım modem bakıyorum(5 ghz yi sağlık açısından kullanmayı düşünmüyorum),ipad pro 2020 de wi-fi 6 var ve modemide wi-fi 6 almak istiyorum.Aklimda başlıkta da yazdığım gibi Tp-Link Archer Ax50 var.Birde Turknet 100 mpbs - 8 upload VDSL tarifem var.Ne önerirsiniz acaba,bunu alma şunu al diyeceğiniz wifi 6 teknolojisini barındıran hangi modemi yada modemleri önerirsiniz.

    Birde bu modemin AX10 ve AX20 olan modeli var, aralarında ne gibi farklar var acaba ve içlerinden en iyisi AX50 midir.Cevaplarsanız çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rindaasd -- 7 Ocak 2021; 22:37:5 >



  • Hocam ben de sizin gibi uzun süre önce wifi den sonra 5 ghz den uzak durdum ama kaçış yok. Goggle a Electromagnetic Radiation Spectrum yazıp görsellere geçerseniz. Aslında 5 ghz ile 2.4 arasında pek de fark olmadığını, iyonize radyasyonun çok daha üst frekanslar olduğunu göreceksiniz.

    Yok 2.4 de ısrarlıyım derseniz Fritzbox 7590 modeli 2.4 de 4x4 mu-mimo sayesinde 800 mbps teorik hıza çıkıyor. Ipod pronun wifi 4-5-6 da hangi hızları desteklediğini bulup ona göre birşey almak mantıklı olabilir.

    Bu arada Wifi6 da 5ghz kapatma seçeneği var mı onu da bir araştırın, olmayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 8 Ocak 2021; 12:6:28 >
  • Çok sağol kardeşim,biraz açıklama yapayım,telefonu arka cebime koyuyordum zamanla kalçada ağrı oluştu,sol ön cebe koydum bu sefer yine oraya ağrı yaptı,telefonun interneti açık şekilde konuşma yaptığım zaman kulağımda sonrada başımda ağrı yapıyordu,o yüzden artık telefonu ufak el çantası ile taşımaya başladım, amcaoğlu da konuşma yaparken bendede kulak ve baş ağrısı oluyor dedi ve dişimde çürük vardı dolgu yaptırdım geçti, sebebi buymuş dedi, bilemiyorum ne kadar ilmi bir izahı vardır bu işin,konu belki bulanmış olabilir ama yeri gelmişken bilgi amaçlı yazayım dedim.

    Verdiğiniz bilgileri arastırayım,tekrardan çok sağolasın,haftaya bir modem alman lazım,o zamana kadar her türlü fikirlere tavsiyelere bilgilere açığım
  • rindaasd kullanıcısına yanıt
    Wifi 6E yayınlanmış durumda ve 6 Ghz de kullanıma açılıyor.

    Bu AX işi biraz karışacak galiba


    Wifi 6 Tp-Link Archer AX 50 - İpad pro 2020
  • Şimdilik 2,4 ghz den yukarı çıkmak istemiyorum :) , 5 ghz iyice yaygınlaşınca ortaya çıkan sağlık istatistikleri doğrultusunda ileride belki geçerim diye düşünüyordum ki 6 ghz yi görünce şaşırdım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rindaasd -- 8 Ocak 2021; 21:36:46 >
  • 2.4GHz alırsanız 100 mbps internetinizden hız olarak yeterli verimliliği alamayacaksınız. Ben de iPhone SE üzerinden COD:M oynuyorum. 5GHz daha düşük ping süresi sunuyor diye biliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kablosuz ağlara düşmansanız ethernet ile bağlayın ipad i.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rindaasd

    Şimdilik 2,4 ghz den yukarı çıkmak istemiyorum :) , 5 ghz iyice yaygınlaşınca ortaya çıkan sağlık istatistikleri doğrultusunda ileride belki geçerim diye düşünüyordum ki 6 ghz yi görünce şaşırdım :)

    WIFI 6 cihaz almana gerek yok ki 2.4 kullanacaksan. Daha 5ghz kullanmam diyorsun ama WIFI 6 da 5 ghz çalışıyor. 2.4 kullacaksan ac ve ax işine hiç yaramayacak maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 10 Ocak 2021; 23:20:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelerden cep telefonumu sağ arka cebe koyardım ve bir zaman sonra telefonun olduğu yerde ağrı oluşmaya başladı,dedim belki belim ağrıyordur sonra sol ön cebe koydum baktım bu sefer yine telefonun olduğu bölge ağrı yaptı,telefonla uzun konuşunca kulak ve baş ağrısı oluyordu, WİFİ yada kendi hattımın internetini açınca bu kulak ve baş ağrısı dahada artıyordu, gözle görülmeyen dalgaların zararlarını bizzat tecrübe etmiş oldum.Haliyle mecburen bende elimden geldiği kadar bu sinyal dalgaların kaçınmaya başladım.

    Bir sorum olacaktı,Wifi 6 sadece 5 ghz demi çalışıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rindaasd -- 10 Ocak 2021; 23:23:48 >
  • rindaasd kullanıcısına yanıt
    2.4ax de var.

    Wifi 6 Tp-Link Archer AX 50 - İpad pro 2020

    Ama Ipad de 2.4 nasıl çalışır bence Mediamarkt gibi bir yerde deneme yapın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 10 Ocak 2021; 23:36:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.