Arkadaşlar, wifili telefon aldım. Ancak hiçbir fikrim yok nasıl kullanılkacağı hakkında. yani, açıyorum, aratıyorum. bir tane çıktı şimdi, ben buna bağlanabilir miyim? sınırsız mıdır? sınırsız değil ise, yakalanır mıyım? isteyen istediği yere girebilir mi?
Hayırlı olsun yakında bende alıcam mesajım bulunsun
Şifresi yoksa girebilirsin..Sınırsızdır..Yakalanmassın.İsteyen istediği yere girer
@darklord111 Teşekkürler. @Shiftless Şifreyi nerden anlarım? Kilit var, o mu acaba?
evet kilit var , eğer kilit olmaz ise şifresizdir
sen kaç yasındasin bakayim
Şifresiz ise gir gez toz beleş cezası yok sonuçta o şifre koymamış. Eğer şifreli ise ve şifreyi kırıp girersen cezası var telefonuna el koyarlar seni hapse atarlar.
Telefonuna bitane Vodafone hat al ayda 7 liraya 100 mb 7,2mb hız ile gez toz 100 mb den sonra adil kullanım hakkı ile hızın 96 kb a düşüyor. Ben alacam.
Peki, evde yatarak telefonu kullanmak istiyorum. ADSL'den nasıl alabilirim interneti?
quote:
Orijinalden alıntı: qabRiéL
Peki, evde yatarak telefonu kullanmak istiyorum. ADSL'den nasıl alabilirim interneti?
Ayaktayken interneti nasıl alıyorsan yatarkende öyle alacaksın.
Kablosuz modem almalısın
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
quote:
modemine router ekle kablosuza çevir ordan evin içinde istediğin gibi girersin. şifre koymayı unutma
quote:
Orijinalden alıntı: JeaNLouP
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
quote:
sütsünüz lan hepiniz
quote:
Orijinalden alıntı: dreej12
sütsünüz lan hepiniz
açılın dreej12 geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme