Şimdi Ara

Wi-fi Sembolündeki Kırmızı Çarpı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Yaklaşık 3 gün önce internete bağlıyken birden internet kesildi. Sanki wifi kapalıymış gibi sağ alttaki wifi sembolünün üzerinde kırmızı bir çarpı işareti ortaya çıktı. İnternetteki çözümler işe yaramayınca format attım driver'ları kurdum herşeyi yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Wifi açık, sürücü güncel, aygıt çalışıyor yardım edebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zan91 -- 25 Haziran 2014; 13:38:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zan91

Yaklaşık 3 gün önce internete bağlıyken birden internet kesildi. Sanki wifi kapalıymış gibi sağ alttaki wifi sembolünün üzerinde kırmızı bir çarpı işareti ortaya çıktı. İnternetteki çözümler işe yaramayınca format attım driver'ları kurdum herşeyi yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Wifi açık, sürücü güncel, aygıt çalışıyor yardım edebilirseniz sevinirim.

fn kombinasyonunu denedinizmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 10 Kasım 2013; 15:45:29 >

• Antenlerden biri karttan çıkmış olabilir. Yada temassızlık yapıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Antenlerden biri karttan çıkmış olabilir. Yada temassızlık yapıyor olabilir.

o zaman aygıt yöneticisinde uyarı vermez miydi? İkinci resim fn tuşlarıyla açılan menünün resmi.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.