Şimdi Ara

Wi-Fi 6’lı TP-Link Modem Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TP-Link’in Wi-Fi 6’lı ilk modemi olan Deco X20-DSL, Türkiye’de satışa sunuluyor. Wi-Fi 6 ile Mesh teknolojisini bir araya getiren modemin fiyatı 1299 TL.
    26 Temmuz 2021 – TP-Link®, Wi-Fi 6 (802.11ax) teknolojili ilk modemi olan Deco X20-DSL’i bu hafta Türkiye’de satışa sunuyor. Wi-Fi 6 ile Mesh teknolojisini bir araya getiren ürünün fiyatı KDV dahil 1299 TL olacak.

    TP-Link’in Deco Mesh WiFi ailesinin bir üyesi olan Deco X20-DSL, Super VDSL2 desteğine sahip (geriye dönük tüm xDSL tipleriyle uyumlu) ve Mesh WiFi ağı oluşturan bir modem. Çok yüksek kablosuz bağlantı ihtiyacı olan tüketicilerin ihtiyacını giderecek olan modem, Super VDSL2 (Profil 35b) sayesinde 4K video, buluttan oyun, video konferans gibi yüksek hız gerektiren tüm uygulamaları sorunsuzca yapabiliyor. 350 M/sn artırılmış indirme hızı sağlayan modem ile oyundan film keyfine, yüksek hız gerektiren iş uygulamalarından online toplantılara kadar her şey sorunsuzca yapılabiliyor.

    Wi-Fi 6’lı TP-Link Modem Türkiye’de


    TP-Link’in ilk Wi-Fi 6’lı modemi, aynı zamanda Mesh ağ teknolojisine de sahip. Wi-Fi 6’nın sağladığı üstün performansı Mesh’in sağladığı geniş kapsama alanıyla birleştiren ürün, tüm evi kapsayan eksiksiz bir WiFi çözümü sunuyor. TP-Link, bu ürün ile Deco serisinin eksik olan modem parçasını da tamamlıyor ve çok daha verimli bir Mesh ağı kurulmasını sağlıyor.

    Çok geniş ve aynı anda çok sayıda cihazın ağa bağlandığı evler için ideal bir modem olan ürün, hem kablosuz hem kablolu bağlantıda yüksek hızlar sunuyor. Toplamda 1.8 Gbps kablosuz hıza sahip olan ürün, aynı zamanda üzerinde yer alan 4 adet Gigabit WAN/Lan girişi sayesinde yüksek hızda kablolu bağlantı desteği de sağlıyor.

    Aynı zamanda yüksek güvenlik özellikleriyle de donatılan Deco X20-DSL modem, TP-Link’in ücretsiz HomeShield güvenlik paketi ile birlikte geliyor. Bu paket sayesinde tüm ağ ve ağa bağlı cihazların güvenliği üst seviyede sağlanıyor. Gerçek zamanlı IoT ve ağ koruması, güçlü Ebeveyn Denetimleri ve kapsamlı raporlar HomeShield’in sağladığı avantajlar arasında.

    TP-Link’in iOS ve Android destekli Deco uygulaması ile kolayca kurulan ürün, yine bu uygulama üzerinden rahatlıkla her yerden yönetilebiliyor.

    Ayrıntılı bilgi için:https://www.tp-link.com/us/deco-mesh-wifi/product-family/deco-x20-dsl/

    Wi-Fi 6’lı TP-Link Modem Türkiye’de







  • Merhaba,


    Fiber internet kullananlar bu modemi alip kullanabileceklermi? Evimde suan Turk Telekom un verdigi Tp Link Archer C5V var, onun yerinde bu modem uygun olurmu?

  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Servis sağlayıcınız tarafından farklı bir modem kullanım konusunda kısıtlaması yok ise kullanım sağlayabilirsiniz.Öncelikle bu bilgiyi servis sağlayıcınız teyit etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Cihazınızı Router modunda PPPoE bağlanıtısı üzerinden yapılandırma sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    TP-Link Türkiye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    Merhabalar,

    Servis sağlayıcınız tarafından farklı bir modem kullanım konusunda kısıtlaması yok ise kullanım sağlayabilirsiniz.Öncelikle bu bilgiyi servis sağlayıcınız teyit etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Cihazınızı Router modunda PPPoE bağlanıtısı üzerinden yapılandırma sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    TP-Link Türkiye

    X20 alip tek bir urunle 60 metre icerde gucu artirsbilitmiyim yoksa iki tane mi mesh lazim ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X20-DSL ve yanına 2 adet Mesh özellikli M3W ek uniteden alarak tüm eve wifi ağını yayıyorum. Wifi-6 özellikli extenderlar çok pahalı olduğu için M3W modelini tercih ettim.


    Türktelekom 100mbit'lik fiber tarifesini kullanıyorum. Kablolu olarak maks aldığım hız genelde 93-94mbit civarı.


    X20'nin olduğu odada wifi hızım 90mbit civarında, işin özü kablolu ile ne kadar hız alıyorsam wifi'dede aynı hızı alıyorum. M3W'ler ise evin geri kalanına yayın yapıyor ve şuanda evin en ücra köşesinde bile 70mbit civarı hız alıyorum. Hatta bahçeye çıktığımda bile 25-30mbit'lik bir internetim var. Eskiden wifi'ye bile bağlanamıyorum bu mesafeden.


    Daha önce Asus marka extender kullanıyorum ve aldığım hızlar genelde 10-13mbit civarındaydı. Sürekli bağlantı sorunları ve kopmalar yaşıyorum. Gerçekten ben çok memnun kaldım bu mesh modemden. 1 kere bile bağlantı kopma sorunu yaşamadım kullandığım 1 aydan uzun bir sürede.


    Modemin ve ek ünitelerin kurulumu inanılmaz basit, uygulama arayüzü oldukça kullanışlı.


    Kısacası tavsiye ederim.





  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    ana modeminiz üzerinde bir değişiklik yapılamıyorsa 2 adet Deco X20 (DSL bağlantılı olmayan) Router modeli alırsanız daha sağlıklı bir bağlantı gerçekleştirebilirsinizhttps://www.tp-link.com/tr/home-networking/deco/deco-x20/v1%20(2-pack)/ linkten ürünü inceleyebilirsiniz.
    Ana modem değişikliği yapılabiliyorsa Deco X20-DSL + Bir ünite daha X20 router modlei almanızı tavsiye ederiz.


    Sayılarımızla,
    TP-Link Türkiye
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Türk Telekom, Superonline ve bu sağlayıcıların alt yapısını kullanan diğer internet sağlayıcıları fiber başvurusunda kendileri tarafından sağlanan modem/router ürünlerini kullandırmaktadır. Sağlayıcı tarafından verilen ürünler sağlayıcının sunucularına kayıtlı olduğu için dışarından alınan farklı bir marka model ile internet hizmetinin çalışmasına izin vermemektedirler. detaylı bilgiyi sağlayıcınızdan alabilirsiniz. Eğer izin veriliyorsa kullanıma uygun olarak kullanabilirsiniz. Diğer türlü modeminize ilave olarka kullanım gerçekleştirebilirisiniz.


    Sayılarımızla,
    TP-Link Türkiye
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt

    ikisinde de ayni seyi tavsiye etmissiniz galiba tam anlamadim ama :) bir adet x20 bir adet e4 aldim . Yanit icin tekrar tesekkurler yinede


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.