Şimdi Ara

Wi-Fi 6 destekli Keenetic Hopper Router neler sunuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Bu videoda özellikleriyle dikkatimi çeken Keenetic markasının Keenetic Hopper modeline yakından bakıyoruz. Yüksek hızlı internet erişimi isteyenler için iyi bir ürün olduğunu en baştan söyleyebiliriz.





  • Keenetic, aldım kullandım sattım kurtuldum benim için bu markanın özeti bu malesef.

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt

    Sorun neydi çözülmedi veya neden memnun kalmadınız kullandığınız model neydi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 sene oldu aşırı memnunuz senin alt yapı kötüyse istediğin kral modemi kullan yine kötü dersin :)

  • Kullanmasını bilene sadece keenetic için söylemiyorum
    bilmiyorsan kullanıcılar topluluğu var oradan yardım alabilirsiniz veya müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz
    Şunu şuraya bırakıyorum maşallahı var 26 gündür açık log kayıtlarında da hata vs sorunlar yok zaten alalı 2 ay olacak son 26 günden önce oyuncak hamur gibi oynadım yoksa açık süresi daha uzun olurdu
    Wi-Fi 6 destekli Keenetic Hopper Router neler sunuyor?

    @SupervisorFatih



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 23 Ocak 2023; 21:32:23 >




  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt

    Böyle yorum yapmanın hiç bir manası yok açıkcası, Yaşadığınız sorun veya sorunları kısada olsa yazarsanız en azından okuyan insanlara bir fikir verir, Bu şekilde yorum yapınca karalama yapılıyormuş gibi algılanıyor.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    wifi çekme problemlerinden gerektiği hızı alamamaktan bir sürü sebep.
    test merkezi 35mbit üzerinden çalışıyordu ben kullandığım sıralar diyorum benim hat 100mbit hız 30-40mbit arası gidip geliyor test ettik problem yok vs vs.. böyle 5-6 kere telefonla konuşmalar. Sattığım iki kişide de aynı problem olunca modemi sürekli onlardan geri almak durumda kaldım en son sattığım kişi herhalde düşük hızla kullandığında onda problem olmadı.Wifi çekim problemlerine girmiyorum zaten. Keenetic Extra DSL kullanmıştım. En beğendiğim yanı yazılımı oldu Allah ı var yazılım on numara ama donanım baya bi soru işareti. Bu arada yazmayı unuttum başka modemle denediğimde istediğim hızlara ulaşmasam bile yaklaşık sonuçlar alabiliyordum.

  • her ürün seni üzene kadar güzeldir malesef.

  • keenetic software tarafında çok iyiler ama tabiki bir mikrotik ,cisco değiller.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt
    Ben de Extra DSL kullanıyorum ama hiç o çekme problemini yaşamadım. Hız olarak da hiçbir sıkıntı yok. İnternet sağlayıcım bana 50 Mbps hız sunabiliyor ve bu modem 47 Mbps olarak bu hızın pratikte yüzde 95’ini bana sunabiliyor. Yazılımı da çok iyi. HDD’yi de USB girişinden bağladım. Dosya transferini kablosuz ağ üzerinde rahatça HDD’ye yapabiliyorum. Özellikle bilgisayarı olmayanlar için telefondan HDD’ye erişebilmek çok büyük rahatlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    valla ben kendi deneyimlerimden yola çıkıyorum.

    İnternette araştırınca başka problem yaşayanları da göreceksiniz. Benim için sıkıntı ürünün şöyle yada böyle olması değil gönder yeni ürün onu kullanayım illa bi sürünme aşaması atlatmak gerekiyor bu konularda 3-4 kere yazılım güncelleme vs vs.. ilgilenmediler değil ilgilendiler ama boşa kürek çekerek. Şuan fiber kullanıyorum rahatım en azından 100mbit e 110 mbit geliyor. Servise diyorum ki sen servisinde ki 35mbit bağlantı ile bu modemin 100mbit alabildiğini nasıl test ediyorsun ses yok.

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş. Elektronik konusu şans işi dedikleri var. Şimdilik bir sorun yok umarım böyle devam eder. Şu an kullandığınız modem nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    o zamanlar bakır kablo üzerinden alıyordum interneti şimdi fiber kablo üzerinden alıyorum. Malesef ki şuan kullandığım modem telekomun verdiği modem neyse ki en azından söyledikleri hızı alabiliyorum. Wifi sorun mu yine sorun iki kişi bağlandığında wifi üzerinden sıkıntı çıkabiliyor. Bunu harici çözümlerle gidermeye çalışıcam kısmetse. Verdikleri modem zte nin bir modemi.

  • Keenetic'in halen wifi 6 dsl modemi çıkamadı. Ben de inatla bekliyorum.

  • Ucuza kaçıp ethernet portlarını 3 adet yapmışlar 1 wan 4 lan olması lazımdı Wi-Fi 6 destekli Keenetic Hopper Router neler sunuyor? 

  • The white warrior kullanıcısına yanıt
    Ben de bekliyorum ama piyasaya baktığımızda AX modem sayısı çok yok. Muhtemelen bu yıl çıkacaktır diye düşünüyorum. Router çıktığına göre modem de mutlaka bu yıl içersinde çıkacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Ocak 2023; 11:44:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi 7 duyruldu daha 6 ların incelemeleri geliyor :=))

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt

    Bende'de Hero Dsl var kendi yaşadığım bir durumu paylaşayım...


    Altyapım 84 destekliyor aldığım hız ise genel olarak 78-82 civarında ama iss değişikliği yaptıktan sonra hızım sürekli olarak önce 50 civarlarına sonra ise 25 civarlarına sabitlendi, Hat kalitesinden dolayı kısıntlanma olduğu söylendi her şikayetimde.


    Açtırdım her defasında ama yine aynı sorunlar devam etti, Sonrasında ise modem, Kablo iç tesisat gibi şeylerde sorun olduğunu belirttiler ama öyle bir durum olmadığı için yani emin olduğum için ısrarla kontrol edilmesini istedim detaylıca, Sonrasında ise düzelttiler tabi...


    Yani bir ihtimal seninde asıl sorun iss kaynaklı olabilir.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    başka modemle denemiştim onda aldığım hız almam gerekene çok yakındı yani bendeki durum sendekinin tam tersiydi.

  • sonuçta modemlerin çoğu MTK işlemcili diye biliyorum biraz daha paraya kıyıp braodcom işlemcili modellerden almalı yada en azından modemin donanım bilgisini öğrenip kalitesini araştırmak lazım..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.