Şimdi Ara

Why So Serious Riot ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundaki match making kavramını çözemedim ya, bir oyun çok pro güzel geçiyor (en azından oynayanlar ne yaptığını biliyor) öbür oyun summoner level 10 gamelerini aratmıyorlar. Şimdiki oyunumda oyundaki 9kişi 30 level twitch 21 level bildiğin leş oynadı adam yahu. Riot niye bana bunu yaptı anlamıyorum ki Arada sırada 10 oyunun birinde noobların arasına düşüyorum, saçmalıklar kesilmiyor öyle bir oyun denk geldi. Mesele QQ yapmak değil zaten o kadar win o kadar losedan sonra 1 lose umrumda değilde paylaşmak istedim.
     Why So Serious Riot ?

Hatalar Zinciri :

Malphite : Jungle'a Doran's Ring ile başlamak
    Twitch : 5 Tane 30 levelin ortasında level 21 olmak, 39 farm yapmak, Exhaust kullanmak. LEVEL 8 !
    Pantheon : Ad Carry farmını çalmayı suç saymıyorum, o adamdan bunu beklemiyorum. Feedin Allah'ını yaptı adam. Level 8 ! BERSERKER GRAVES
    Lee Sin : Attack Speed Bot - İlk item Blood Thirster çalışmaları. AD Carry bile 2tane dorans filan alıyor.

Botlane : 11 dakikada 8 death, Zyra'ya sadece 1kere öldüm 9kille oynuyor hatun. Onu geçtim, 3kere zyra go botlane. Care guys + PİNGx45 = Double Kill.. (Canım yoktu countera gidemedim)

Lolking maceralarım : Bakacağınızı düşünerek yazıyorum, Anivia ile 1-9-10 oynadığım oyunda takımdaki en çok assisti ben yapmıştım ve 30 dakikada sadece 1kere blue aldım. Shaco sağolsun hepsini topladı bende aldığım bir kille blueyu almış oldum. Olaf 3-10-9 oyununda tank oynadım fakat çabuk eridim. Kötü oynadığım bir oyundu, sürekli Mid oynamaktan sıkılıp jungle oynamak istemiştim. Onun dışında aldığım Lose ve Winler tamamıyla benim ve karşı takımımla alakalı. Ya eziyoruz ya eziliyoruz bu yüzden de skorum ya iyi gözüküyor ya kötü.

Not : Bunu paylaşmamdaki amaç kesinlikle QQ konusu açmak değil. 9 kişinin 30 level olduğu oyunda Twitch takımda ne arıyordu o yüzden konuyu açtım. Yoksa hemen her gün başıma gelen bir oyun, Riota ticket atabilirim bunu düşünüyorum. Birde bazen oyunun şaftı kayıyor tek başıma blind pick girdiğimde 10 oyunu 8i metaya uygun oluyor, güzel oyunlar olduğuda oluyor ama bazen böyle acemi oyunlarıyla karşılaşıyorum, garip doğrusu.

• Invite diye bir şey var bilir misin?

Not: Twitch için yazdım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 7 Eylül 2012; 23:23:11 >

METU EEE
  • GRAVES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarisT -- 7 Eylül 2012; 23:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylvânas

19 ranked lose streak yaptıktan sonra arka arkaya 5 lose falan olunca çok sinirlenmiyorum

6 lose streak yaptım oyuna girmeye korkuyorum, senin durumunda olsam oyunu bırakırdım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 7 Eylül 2012; 23:27:02 >

• Bende kaybedemiyorum kaç gündür kardeş 10 win streak oldu mesajın amacı tamamen proyum ve karşıma gelmek istemezsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

19 ranked lose streak yaptıktan sonra arka arkaya 5 lose falan olunca çok sinirlenmiyorum

6 lose streak yaptım oyuna girmeye korkuyorum, senin durumunda olsam oyunu bırakırdım herhalde.

Daha demin 2 kere üst üste 4 premade geldi ve ad carry oynayacaz diye tutturdu gitti biri ashe aldı diğeri graves falan direk çıktım artık bir maç kazandıktan 10 dakika sonra giriyorum hiç değilse biraz daha şansım artmş oluyor -_-

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Bu yüzden bıraktığım olmuştu . 3 ay sonra devam ettim

Orijinalden alıntı: Hermés

Invite diye bir şey var bilir misin?

Not: Twitch için yazdım bunu

Sence ben bunu akıl edemedim mi ? Sordum kimse premade olmadığını söyledi, belkide kafa buldular onu bilmem de karşı takımda neden herkes 30 level ? Millet arkadaşına oyun öğretecek diye ben 20dakika kaybetmek zorunda mıyım ? 20 dakika + bu oyunu telafi etmek içinbir oyun daha. Dat Riot

Orijinalden alıntı: Neroth

6 lose streak yaptım bende artık sıkıntıdan hiç kimseyi suclamıyorum

eastde 10 lose streak yapmışlığım var
  • Şaka maka hala inanamıyorum ya, bu win-lose oranında Jungle'a Doran's Ring ile başlayan Malphite ile yan yana oynadım. Çok iyi bir oyuncuyum demiyorumda, gerçekten bu seviyeyi 4-5 ay evvel aştım heralde. Win-Lose oranım da çok yüksek değilde 30 level olup 20win fazlan varsa, oyunda 650 normal gamein varsa Pantheon'a berserker almaman gerektiğini bilmiyor musun Ranked'ı bıraktığım için uzun zamandır böyle oyunlarla karşılaşmadım birden garip geldi, geçenlerde solotop Renekton ranked gireyim dedim Xin Support istedi, i'M not full support-same farm ad carry and full attack xin diyip Ad Carry build yapınca normal game'e geri dönmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

Şaka maka hala inanamıyorum ya, bu win-lose oranında Jungle'a Doran's Ring ile başlayan Malphite ile yan yana oynadım. Çok iyi bir oyuncuyum demiyorumda, gerçekten bu seviyeyi 4-5 ay evvel aştım heralde. Win-Lose oranım da çok yüksek değilde 30 level olup 20win fazlan varsa, oyunda 650 normal gamein varsa Pantheon'a berserker almaman gerektiğini bilmiyor musun Ranked'ı bıraktığım için uzun zamandır böyle oyunlarla karşılaşmadım birden garip geldi, geçenlerde solotop Renekton ranked gireyim dedim Xin Support istedi, i'M not full support-same farm ad carry and full attack xin diyip Ad Carry build yapınca normal game'e geri dönmüştüm

Aklınca Akıllı gerizekalı tipler bunlar oyunu zehir ederler sora flame yapma derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazrail 53 -- 7 Eylül 2012; 23:58:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.