Şimdi Ara

Whispers of the Old Gods [NA/26, EU/27 Nisan] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Whispers of the Old Gods [NA/26, EU/27 Nisan]


(En Son Oy Tarihi: 30.4.2016)
Giriş
Mesaj
  • Priest kartı. Oyun sonunda çok kullanışlı olabilir.


    Buda mage kartı. Mage in zaten yeterince damage veren spell kartı vardı, bu abartı olmuş bence.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Elimde adam akilli bi deck yok benim. Rush hunter rush warlock ve control priest vardi ki bunlar kartlarin gitmesiyle çöp olacak. Yeni deck yaratma sistemini begeniyo musunuz bilmiyorum ama eger begeniyorsaniz. Magein classic deckini sadece anthonidası craftliyarak ve warriordan toplam 2 tane decki grommashla, ve paladinden toplam 2 decki toplam 3 rare 1 epic craftlayarak yapabiliyorum. Sizce yapmali miyim, acele etmemeli miyim ? Goldumu nelere harcamaliyim (expansion için biriktirmeyeceksem) ve sizce eski expansionlardan neleri dusta döndürmeliyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığınız üzere, şu anda mevcut çoğu deste gelecek expansion ile birlikte kullanılamaz hale gelecek. Expansion ile birlikte Standard Mod'un, Wild Mod'un durumu ne olur, hangisi ne kadar talep görür, şu an mevcut desteler Standard Mod'a ne denli adapte edilebilecek, yeni kartlarla meta nasıl şekillenecek, hangi desteler tümden ortadan kalkacak...vs bunları henüz bilemiyoruz. Bu bağlamda şu aşamada gerek craft, gerek dust için kanaatimce erken. Mevcut bu geçiş süresince elinizde olan kartlarla bir süre daha oynamaya devam edin.

    Şahsen ben Naxx'tan...vs eski hiçbir kartımı bozdurmayacağım lakin tamamen Standard Mod'da oynamayı tercih edecek, dust ihtiyacı olan yeni oyuncular için bu kartların kalmasında da bir fayda yok. Bugüne dek kullanmadığınız ve kullanıldığına da pek şahit olmadığınız tüm kartları (Tabi güncelleme sonrası duruma göre) bozdurabilirsiniz. Aslında Maexxna...vs gibi kartları şimdiden de bozdurabilirsiniz lakin her durumda ne olacağını kestiremediğimiz için sonradan pişmanlık yaratacak tavsiyelerden kaçınmaya çalışıyorum. Sonuçta kısa bir süre kaldı güncellemeye, şu safhada aceleye hiç gerek yok.

    Gelecek kartların içeriğini de şu aşamada tam olarak bilemiyoruz lakin her halükarda gelecek packlerden en az 40-50 adet açılması gerekecektir. Buna istinaden şahsen uzun süredir Gold ve Dust biriktiriyorum. "Ben ön sipariş verdim, mevcut gold'umu nereye harcayayım" derseniz de Classic Pack.

    Bu arada "Arena Ratio'm iyi, ödül olarak GvG pack verse bile en az verdiğim Gold'u geri alırım" diyorsanız da, mevcut Gold'unuzu eritmeyecek şekilde Arena oynamanız daha faydalı olur tabi.





  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ayrıntılı cevabınız için teşekkür ediyorum. Maexxna 1600 dust veriyormus tarzi seyler duydum ama bende tüm legendaryler 400 veriyor.
    Hiç arena yapmadim o yüzden benim için göz korkutucu. Bugün 200 goldu gvg'ye harcadim hani gitmeden belki bişiler çıkar diye en azından belki bi boom çıkar diye çıkmadı tabii...
    Neyse, standart oynamam diye düşünüyordum çünkü oyunun bu tutumu sinirimi bozmuştu. Ama sonra ileride ne olur bilinemez diye standart oynamam düşüncemden uzaklaştım.
    Ama elimde maexxna, feugen, king krush, lorewalker cho, nat pagle, stalagg, rend blackhand, majordomo varken ve bunların hepsi bana göre çöpken ve hepsinin dustı bana 2 legendary getirirken neden yapmayayım diye de düşünüyorum. Evet, biraz daha beklemek daha mantikli olacaktir.
    2 tane sorum var birincisi bahsettiğim bence çöp olan legendaryler için görüşünüz nedir ?
    Ikincisi, grommash ve anthonidas nasil kartlardir ? (Dediginiz gibi meta degisecek ama yeni expansionu göz ardi edersek sizce nasillar, sonuxta standart modda da oynanabilecekler.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rica ederim.

    İlk sayfada da yazdığım üzere Craft değerine Dust (mevzu bahis 1,400 Dust) sadece Nerf/Buff gelen kartlar için kısa süreliğine aktif olan bir sistem. Ne şimdi ne de güncelleme sonrası Naxx ve GvG kartları tam Dust vermeyecek, mevcut standart Dust miktarından (Legendary 400, Epic 100...vs) bozdurulacak. Uzun vadede bu kartlarda değişikliğe gidilmesi durumunda 1,400 Dust geçerli olur.

    Arena tecrübeniz yoksa şu aşamada Goldlarınız kısa sürede erir. Halen daha GvG packlerinin verildiği şu aşamada Arenaya bulaşmaya gerek yok öyleyse lakin yine uzun vadede aklınızda bulunsun, Arena ciddi bir Gold/Dust kaynağıdır. Ufak ufak da olsa başlayıp, kendinizi bu kulvarda geliştirin.

    Saydığınız kartlar ister Standard Mod'a geçin, ister Wild Mod'da kalın metaya girmesi neredeyse imkansız kartlar ki güncelleme ile birlikte de bu kartların akıbetinde değişiklik olacağını düşünmüyorum. Yine de bekleyin dememin sebebi, %0,1 ihtimalde olsa pişmanlığa sebebiyet vermemek. Evvela bu kartlardan gelecek dust'ı da, gelişen metayla birlikte güncelleme sonrası değerlendirmek en mantıklısı, şu aşamada ziyan olabilir.

    Warrior için Grommash, Mage için Antonidas her dönemde efektif kartlardır ki güncelleme ile de bunun değişeceğini zannetmiyorum. Aksine, eksilen kartlarla birlikte daha da değer göreceklerini bekliyorum. Bu bağlamda bu kartlar, crafta harcanacak Dust'ın hakkını verir lakin burada yeni oyuncular için iki mesele var, birincisi öncelik. Yarın öbürgün falanca Class için çok daha etkili, popüler bir deste çıkar ve kısıtlı Dust'ınızı harcadığına pişman olabilirsiniz. İkincisi Classlarıyla kısıtlı kartlar olmaları ki yeni oyuncular için birçok desteye girecek Neutral kartların craftlanması bence daha faydalı.

    Yukarıda yazdığım üzere siz güncelleme gelene dek Dust ve Gold biriktirmeye devam edin. Nasıl değerlendireceğinize şekillenen yeni meta ile birlikte çok daha net şekilde karar verirsiniz.




  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Tekrardan ayrıntılı ve uğraş dolu cevabınız için teşekkür ediyorum.
    Ben oyunu uzun süredir oynuyorum çokta yenu sayilmam ama tabiki yeteri kadarda kartim yok. Dediginiz doğru, dr boom tarzı neutral bi kart gelip craft yapilmasi çok daha mantikli olabilir ama bahsettigim hali hazirdaki decklerim gideceği içinde gerek mage gerek warriordanda kuvvetli deckler çıkabileceğini düşündüğüm icin bana mantikli gelmislerdi. Tirionum var mesela ama boom olmadan hiç bi decke konulmuyor. Yada murloc deck için eksik murloclarım var. Ama gelecek neler gösterir bilemem ama şuan kafamda bahsettigimiz kartlara bi degisiklik olmazsa onlari dust yapip grommash ve anthonidas craftlamak var. Tekrar teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir verebildiysem ne mutlu, rica ederim.

    Keyifli oyunlar dilerim,

    Hayırlı geceler;
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Olsun en azından kart back'i kullandırıyor adamlar ufak da olsa teselli işte ne yapacaksın Bu arada bayağı bir insan ön sipariş vermiş, sürekli karşıma gelen rakipler de Gods'ın card back'i var
    Nisan sonu Mayıs başı demişler çıkış tarihine ama ne zamana kadar pre-order açık kalacak göremedim
  • Ön siparişle 50 pack alan var mı? Acaba şu an almak mantıklı mı sizce?
  • Ben 50 pack aldım beyler isteyen alsın isteyen almasın sonuçta 50 pack

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Ben aldım hocam, eğer maddi açıdan sorun olmayacaksa kart arkalığı da istiyorsanız alın derim. Diğer yandan tüm kartlar duyurulmadı hepsi olmasa da bir kısmı metaya illaki girecektir ve yeni gelen mod üzerinde bu kartlar ağırlıklı olabilir düşüncesindeyim. Diğer yandan da gold birikintiniz yoksa da alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar pre-purchase için bilgisayar / apple store / android fiyatlarını yazabilir misiniz, ne durumdalar?
  • En ucuz android. 105Tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.