Şimdi Ara

WHATSAPP nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
52.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Dün Apple Store'dan What's App'ın free (ücretsiz) sürümünü indirdim.Ancak aktivasyon kodu gelmedi.Bir kaç seçenek sunulmuş programda ama sonuç vermedi.Konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planktonik -- 1 Haziran 2011; 13:30:00 >
  • waazzzzaaaaaapppp
  • Symbian, Android, ios, blackberry bunların hepsinde çalışıyor Ayrıca en güzel yanı grup sohbeti olması. Mesela 10 tane arkadaşla bir grupta konuşabiliyorsun. Ve yazdığın mesaj hepsine birden gidiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: louie


    quote:

    Orijinalden alıntı: kymelria

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mobbdeep

    quote:

    Orijinalden alıntı: kymelria


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mobbdeep
    bu arada bu uygulama ipod'da çalışmaz arkadaşlar boşuna satın almayın sakın

    Denendi çalışıyor.

    hocam nasıl çalışıyor acaba ? hangi numara ve hat üzerinden mesaj yolluyoruz

    Kaydolurken Senden telefon nosu görmeni istiyor. Oraya girdiğin numaraya aktivasyon kodu geliyor. Daha sonra gelen aktivasyon kodunu girdiğinde İnternet bağlantın aktif olduğu sürece kullanabiliyorsun. Program cep numarasını kullanıcı adı olarak kullandığı için numara ile ilgili kısmına cevabi vermiş olduk. "hangi hat" gibi bir soru sorman mantıksız olmuş çünkü internet bağlantısı yeterli .



    fakat sadece jb li ipod touchlarda calisiyor. normal yolla alirsan cihaza yuklemiyor whatsapp i


    Peki jb ne ise yariyor peel yazilimini falan mi yukluyoruz ve jb sonrasinda bedava yukleyebilirmiyim




  • jb den whatsapp i indiriyorsunuz yukluyorsunuz cyndia ile senden telefon numarasi istediginde telefon numarani yazip gelen sms kodunu ipod da yazinca calisir
  • iPod Touch'da Whatsapp kullanabilmek için uygulamayı kurduktan sonra bir de Cydia'dan Whatpad'i yüklemeniz gerekiyor. Bunu yapınca telefon numaranızı girip kullanmaya başlayabiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ordinary Story

    iPod Touch'da Whatsapp kullanabilmek için uygulamayı kurduktan sonra bir de Cydia'dan Whatpad'i yüklemeniz gerekiyor. Bunu yapınca telefon numaranızı girip kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

    Peki whatsapp instollous dan mi yok appstore dan mi kurulacak yani para gidecekmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadi23


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ordinary Story

    iPod Touch'da Whatsapp kullanabilmek için uygulamayı kurduktan sonra bir de Cydia'dan Whatpad'i yüklemeniz gerekiyor. Bunu yapınca telefon numaranızı girip kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

    Peki whatsapp instollous dan mi yok appstore dan mi kurulacak yani para gidecekmi

    Cydia'dan Whatpad'i yükleyebilmek demek Jailbreak yapılmış cihaz demek zaten. Jailbreak yapıldığına göre de ücretsiz çekip kurarsınız. Tabi dileyen yine satın da alabilir, nasıl istenirse.
    Whatpad'i kurmadıkça telefon numarasını giremiyorsunuz programa.
  • Whats App'tan ziyade ''Viber'' isimli uygulamayı kullanmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H. Upmann

    Whats App'tan ziyade ''Viber'' isimli uygulamayı kullanmanızı tavsiye ederim.

    Ben de Viber'ı daha çok seviyorum, fakat Whatsapp kadar yaygınlaşamadı maalesef. Android, iOS, Symbian vs. gibi işletim sistemli telefon kullanıcıları en çok Whatsapp uygulamasına ilgi gösteriyor. O yüzden en iyisi her ikisini de kullanmak.
  • Abi su whatspad internette baktimda emulator gibi bisey degilmi ipod yada ipad i iphone gibi gosteren bi pro
  • Arkadaslar iPod'ta cok guZel sekilde çalışıyor, yalnız JB olmadan olmaz. Çünkü iPod'daki AppStore'da whatsapp çıkmaz. İnternetim de zaten telefondan bağlanıyorum. BT STACK ile ibluever'a gerek kalmadan ücretsiz telefonun internetini ipod'a aktarıyorum.
  • samsung telefonlar için kullanamıyormuyuz?
  • Arkadaslar appstore,google play store,blackbarry store ve ovi store`larda whatsapp uygulamasi var.Appstore`da 0,99$ fakat diger store`larda ucretsiz.Programi indirdiginizde sizden telefon numaranizi istiyor.Telefon numaranizi giriyorsunuz.Daha sonra sizin telefon rehberinizde kimler whatsapp programini kullaniyorsa onlari cikartiyor.Otomatik sizin whatsapp listenize yukluyor.Rehberinizden herhangi biri whatsapp kullanmaya basladiginda whatsapp listeniz otomatik guncellenip o kisileri de listeye aliyor.Bu program ile whatsapp listenizdeki kisiler ile internet uzerinden ucretsiz mesajlasabiliyorsunuz.Video ve resim yollamaniz da mumkun.Program cok kullanisli ve populer.Siz program basinda olmasaniz bile listenizden biri size mesaj attiginda telefonunuza normal mesaj gelir gibi telefonunuz caliyor ve whatsapp bildirimi olarak gozukuyor.Ben kullaniyorum herkese tavsiye ederim.Umarim program hakkindaki tum sorulariniz cevap bulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 17 Mayıs 2012; 19:56:44 >
  • diyelim benim numaram rehberinde ekli olan ama benim rehberimde olmayan biri whatsapp üzerinden benimle iletişime geçebilir mi? yani listesinde benim ismim görünür mü?
  • whatsapp nedir burada güzel açıklanmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.