Şimdi Ara

WhatsApp 'mesajı ilet' özelliğine sınırlama getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp 'mesajı ilet' özelliğine sınırlama getirdi



    WhatsApp konusunda güvenilir bir kaynak olan WABetaInfo'nun haberine göre WhatsApp artık mesaj iletme özelliğini sınırlandırdı.



    Ayrıca Bkz.iPhone 13 modellerinin fiyatları sızdırıldı



    Beşten fazla kez iletilemeyecek



    Bunun, sahte haberlere karşı mücadelenin bir parçası olarak yapıldığı belirtiliyor. WhatsApp yönetimi, temelde: "Bu mesajı on kişiye iletin yoksa kötü bir şey olur." tarzı sahte mesajların yayılmasını önlemek amacında ve artık siber suçluların bu "eğlencesi" de sona erdi diyebiliriz.



    WhatsApp 'mesajı ilet' özelliğine sınırlama getirdi



    WhatsApp bir sınır belirledi ve buna göre bir mesaj en fazla 5 defa iletilebilir (önceden 20 idi). Bu seviyeye ulaşılırsa, mesaj çift okla gösterilir ve mesajı alan kişiler mesajı yalnızca bir kez iletebilirler.  Bu arada, sık gönderilen mesajlar için, WhatsApp başka bir işlev tanıttı. Bu tip bir mesajın yanında, İnternete söz konusu bilginin doğruluğunu kontrol edebileceğiniz bir büyüteç simgesi beliriyor.




    Kaynak:https://wabetainfo.com/how-forwarding-works-on-whatsapp/







  • adamlar yazılımları ücretsiz veriyorlar diye her türlü kısıtlama hakkını, verileri paylaşma hakkını ve bir çok can sıkıcı eylemi kendilerinde hak görüyorlar. bu uygulamanın ücretlisi çıksa da millet bir an önce kendi ayarlarını kendisi kullansa.

  • Bence doğru bir karar. Bir sürü reklam atan kullanıcıyı engeller. Sonuçta bir mesajı 5 kişiye iletmek yeterli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • celeroni kullanıcısına yanıt

    senin resmin barış özcana benzettim :)

  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Burada asıl önemli olan sana iletilmiş bir şekilde gelen mesajı yalnız 1 kez daha iletebiliyor olmak. Yani ahmetten mehmete, mehmetten ayşeye, ayşeden fatmaya olayı bitti. Çok güzel olmuş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: celeroni

    adamlar yazılımları ücretsiz veriyorlar diye her türlü kısıtlama hakkını, verileri paylaşma hakkını ve bir çok can sıkıcı eylemi kendilerinde hak görüyorlar. bu uygulamanın ücretlisi çıksa da millet bir an önce kendi ayarlarını kendisi kullansa.
    Gerçekten ya, neyse parası verelim sussun artık, modlu WhatsApp kullanmak zorunda kalıyorum, herşeyi bir kısıtlama sevdası bitmedi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Whatsapp fazla kaşınmaya başladı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vatandaşta bu enayilik oldukça, doğruluğunu bilmeden her duyduğuna inanıp sanki gazeteci gibi yayma yarışına girenler oldukça yazılımla alınacak önlemler hep yalan olur. Daha bu önlem yokken bile "bu mesajı forwardlamayın, kopyala yapıştır yapın" diye yayan tipler var zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berce

    senin resmin barış özcana benzettim :)

    kendi avatarımı yapmayı denedim ama barış özcan iyiymiş... :)

  • Güzel olmuş . En azından saçma sapan şuna iletin buna iletin mesajları azalmış olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç kullanmadığım bir özellikti zaten. Aslında iyi bile olmuş, bayramda seyranda herkese atılan samimiyetsiz mesajlardan da kurtulmuş oldum ...

  • Juggernaut005 J kullanıcısına yanıt

    apk'i hackleyerek o yine yapılır orası iyi bir bilgi istiyor bildiğin reverse engineer kısmı ve android programming :)

  • berce B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle herşey birşey şekilde çözülüyor. O iyi bilgi en azından teyze amcalarda olamayacağı için ondan kafamız rahat :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Juggernaut005 J kullanıcısına yanıt

    O çok çalışmak ister öyle kolay değil :)

    Fakat o bilgimi ilerletmek zorundayım. telefona hiç bir şey yüklemiyeceğim. önceden yükledim. google play protect koruması var ya o bile işe yaramaz. google play aynı youtube gibi aa para varmış damlayın diyen heriflerin hantal programları ile doldu ya! (aslında hep profesyonel programlar yüklemiştim. ve taratmıştım. resmi sürüm ilede )


    pil güvenliği için reverse engineer ve sistem güvenliği bilmek zorundasın! ben ilk acemi denemelerimde live xp yapmıştım nereden bulaştıysa 2006 yılındaki takedown olmuş virüs o sitemde var dosya isimi araştırdığımda virüs dosyası olarak girmiş kendini ramde giziliyor system32 klasörüne konuşlaşmış görünüyor lakin orada yok! bir dosyanın içine gizlemiş! hiç biri bulamıyor. win7


    artık uygulama yüklemek istemiyorum zorda kalırsam sanal androidler ile işimi görmeyi planlıyorum. pili mahvettiler. hele birde büyük şirketlerin yazılımlarını güvenirsen işin biter. Çok fazla açık var.


    İngilzce kaynaklar çok olduğu için hatta kuran gramerini bile buradakiler parayla satar internette full kuran gramerini bile ingilizce bedava bulabilirsin. ingilizler sömürüyor. bunu aslında bilerek yapıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 13 Haziran 2021; 3:20:7 >




  • Kolay olduğunu kastetmedim :). İlgi, alaka ve çok çalışmayla oluyor bu işler az da olsa çözen birileri mutlaka çıkıyor demek istediğim o yöndeydi. Örneğin bilgisayar tarafında Microsoft vb. büyük firmalar arka planda kullanıcı verisini her şekilde çekmenin yolunu buluyorlar ne kadar engellemeye çalışsanda. Onu geçtim bundan 2-3 sene önce olması lazım Intel işlemcilerin neredeyse hepsinde Meltdown , Spectre açıkları vardı. Bununla ilgilide baya uğraşmışlardı. Onun için bence de çok program , uygulama yüklememek daha da önemlisi kişisel verilerini dijital ortamda olabildiğince az paylaşmak gerek. Tabi siber güvenliğe hakim olanlar daha iyi bilir ve açıklarlar. Dediklerinize katılmakla beraber böyle konular maalesef toplum geneline hakim olmadığı için teknoloji kullanımı çağın akışına göre gidiyor insanlarda, şunu araştırayım ya da şuna bakayım diyen fazla yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Juggernaut005 J kullanıcısına yanıt

    evet şunu yaparız uğraşırız yaparız deyipte vazgeçenler için demiştim, yani genel bir şey cümle-1 yap :)


    üni hocası: ya çocuklar bilgisayar programcılığında okuyor bir excelde visual basic kodu yazdıramadık! bu developer işi üni hocanın anlatılması ile olmaz yani düşünce gücünü artırmak lazım. 2 yıllığa çoğu bilgisayar mesleğinin dışında bir iş yapıyor. Ne olduğun önemli değil! İstiyorsan yaparsın sözü önemli değil! Fetih gibi düşün! bir kere karar verdin mi artık geri dönüşü yok tarzında sürekli kendini eğitmek gerekiyor.


    Güvenlik işinde çalışanlar daha iyi bilir dedin ya bu tehlikeli zararlı söz çünkü adamlar öyle pek bilmiyor yada bildiğini saklıyor. Ondan sonra black hackerlara dönüyor. white hackerlara gelince içindeki vicdanın rengi nasıl? yani black hacker anlattığına bak onlar daha fazla şey anlatır. fakat şunu hiç düşündün mü? Herkes bilgisini tam anlamıyla anlatıyor mu?(menfaati olan bir şeyleri saklayacaktır.) Kısaca öğrenmek istiyorsan denemek test etmek! Bozmak bozarken yeni şeyler öğrenmek ile sistem güvenliğini öğrenebilirsin. Malesef bana karşı bu forumdan pek bir şey öğrendiğim söz edilemez. yani programming yardım edilmesi senin bilgin doğru orantılı ne kadar bilirsen o kadar yardım, o yüzden ben deneyerek ingilizce öğrenemeye vakit ayırarak bilgimi geliştirdim. Türkçe kaynak her alanda yetersiz. ümid ederim ki Türkçe bu yaşadığı felaketi dünyanın en iyi dilleri arasına girerek vefa gösterenleri görür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • berce B kullanıcısına yanıt
    O okullarda okuyanların %90 ı ezberci zihniyette olduğu için isteseler de yazamazlar. Hocanın anlatmasıyla tabi olmaz , iyi bir hoca sadece temel atar. Geliştirici , programcı vs. diye kendini sınıflandıracak kişi neyin nereden geldiğini, mantığını , pratiğini anlamalı ve vaktinin büyük kısmını harcamalı. Menfaat kısımı yine kişinin vicdanına kalıyor bence . Ben aylarını senelerimi harcadım diyerek bilgisini paylaşmayabilir, ya da arkamdan adam yetiştireyim katkım olsun diye de düşünebilir. Ben de araştırdığım konuların büyük çoğunluğunu İngilizce kaynaklardan bulabiliyorum. Türkçe kaynak konusunda bende aynı temennideyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu mesajı 10 kişiye gönder, beş dakika sonra bir sürprizle karşılaşacaksınız…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaki akakiyeviç -- 21 Haziran 2021; 11:15:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müjde bu mesaji 5 kişiye gönderirsen WhatsApp dan sınırsız mesaj özelliği kazanacaksın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Imessage varken whatsapp ı kim kullanıyor bilmiyorum zaten..

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.