Şimdi Ara

WhatsApp, işletmelerle müşterileri arasındaki iletişimi iyileştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp, işletmelerle müşterileri arasındaki iletişimi iyileştiriyor



    Facebook'un sahibi olduğu mesajlaşma platformu WhatsApp, işletmelerin faaliyete geçmelerini hızlandıracak ve müşterilerin işletmelerle iletişimini daha kolay hale getirecek yeni WhatsApp Business API özelliklerini duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Android için Chrome tarayıcısı, 'Ekran görüntüsü' aracına kavuştu



    WhatsApp Business'a gelen yeni özellikler



    Facebook'un F8 Refresh etkinliğinde açıklanan özelliklerden bir tanesi işletmelerin WhatsApp'ta daha hızlı faaliyete geçmesine yönelik oldu. Şirkete göre işletmelerin faaliyete geçip çalışmaya başlama süresi birkaç haftadan sadece beş dakikaya indirildi.



    İşletmelerin müşterileriyle iletişim kurma yollarının iyileştirilmesi de etkinlikte duyurulan özellikler arasındaki yerini aldı. Bir blog gönderisinde WhatsApp: "Daha fazla sayıda işletme WhatsApp'a geçerken biz de bu işletmelerin müşterileriyle iletişim kurma yollarını geliştiriyoruz. Örneğin, önceden işletmeler genellikle sadece tam vaktinde bildirim gönderme seçeneğine sahipti ve bu da müşterilerle 24 saatlik aralık dışında iletişimi güçleştiriyordu. Artık daha fazla mesaj türünü desteklediğimizden, mesela bir ürün tekrar stokta olduğunda müşterilere bilgi verebileceksiniz." açıklamalarına yer verdi.



    WhatsApp ayrıca müşteri ile işletmelerin iletişimini de güçlendirme yönünde iyileştirmeler alıyor. Müşteriler, Ana Menü ile işletmelerin önceden hazırladığı 10 adede kadar seçenek sayesinde ihtiyaçlarını daha kısa süreler içerisinde karşılayabilecek. İşletmeler ayrıca menüdeki her isteğe 3 adede kadar yanıt belirleyebilecek.




    Kaynak:https://www.engadget.com/whatsapp-business-chat-upgrade-160025180.html



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.