Şimdi Ara

WhatsApp’ın grup sohbetlerine otomatik mesaj silme özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • WhatsApp’a eklenecek yeni özellikler uygulamada yerini almadan önce sızdırılıyor. Yine daha öncesinde geleceği öğrenilen bir özellik, bugün itibariyle uygulama içerisinde yerini aldı. Grup sohbetlerindeki mesajlarınız otomatik olarak silinebilecek.



    Şimdilik beta sürümde



    WhatsApp’ın kaybolan mesaj özelliği üzerinde çalıştığı biliniyordu. Haberimize konu olan özelliğin de bunun bir uzantısı olduğu söyleyebiliriz. Grup sohbetlerinde kullanabileceğiniz ayar sayesinde, belirlediğiniz süre sonrasında mesajların otomatik olarak silinmesini sağlayabileceksiniz.



    Tüm mesajlar silineceği için bu özelliği yalnızca grup sohbetlerinin yöneticileri kullanabilecek. Mesajların otomatik olarak silineceği süre seçenekleri ise 1 saat ile başlayıp 1 yıla kadar uzuyor. 


    Ayrıca Bkz.Epic Store mağazasında Hyper Light Drifter var

    Daha önce de belirttiğimiz üzere özellik WhatsApp'ın beta sürümlerinde kullanılabilir durumda. Herhangi bir sorun yaşanmazsa, yakın zamanda stabil sürümde de yerini alacaktır. Kalabalık gruplardaki sohbetlerin telefonda fazla yer tutmaya başladığını düşünürsek, otomatik mesaj silme özelliğinin oldukça yararlı olacağını söyleyebiliriz.








  • dark mod :/

  • telegram

  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Onu herkes istiyor hocam. İstenmeyen bir şeyler eklenmesi lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne işe yarayacak ki çok saçma geliyor bana... herkesin kendine göre whatsapp grubu var ve herkes kendi whatsapp grubunu kurmuş... ha bu arada yeri gelmişken whatsapp grup isimlerini merak edenler içinhttps://www.teknozum.com/whatsapp-grup-isimleri/

  • dark mod ve anket modlarının artık getirilmesi lazım.Grup etkileşimlerinde çoğu zaman kalabalık gruplarda yapılacak ortak kararlar için anket özelliği aranıyor.Misal bir konuda fikir alınacak cevap bekleniyor.100 kişilik grup olsa herkesin onay yada red cevabını bekliyoruz.Zaman ayarlamalı,şu vakte kadar anket aktif olacak şekilde ve ankete katılan katılmayan herkeside sonuçlarda gösterek bir özellik artık şart.

    Dark mod ise ayrı bir muamma..arkadaş cep telefonun pilini whatsap emiyor beyaz yapısından ötürü,özelleştime özelliği getirilmeli en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.