Şimdi Ara

WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp, arkadaşlarımız, ailemiz, sevgilimiz, iş arkadaşlarımızla hızlı iletişim kurmamızı sağlayan popüler mesajlaşma uygulaması ve programı. Bazen bir mesajı, sohbeti yanlışlıkla veya isteyerek silip sonrasında geri getirmek isteyebiliyoruz. Sohbet yedeğiniz olsun olmasın, silinen mesajları geri getirmek çok zor değil. Bu rehber yazıda WhatsApp silinen mesajları geri getirme yedekleme olmadan ve yedekleme ile nasıl oluyor? anlatıyoruz. Dilerseniz, WhatsApp yedeklenmeyen mesajları geri getirme Android telefon ve iPhone’larda nasıl yapılır? ile başlayalım. Ardından WhatsApp silinen mesajları görme yollarından bahsedelim.




    WhatsApp silinen mesajlar nasıl geri getirilir ?



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu
    WhatsApp sohbetlerinizi birkaç saniye içinde kaybedebilirsiniz. Yanlışlıkla sil butonuna basarsanız veya yeni bir telefona geçerseniz mesajları kaybedebilirsiniz. WhatsApp, silinen mesajları geri getirmenize yardımcı olacak doğrudan yerleşik bir araç sunmasa da, bu mesajları kurtarmanın birkaç yolu var. Mesajları kurtarma yöntemleri, kullandığınız cihazın türüne bağlıdır. Örneğin; Android telefonda işe yarayan yöntem iPhone’da çalışmayabilir. İlk olarak, Android telefonlar için eski WhatsApp mesajlarını geri getirme yollarını görelim.




    Android telefonda WhatsApp silinen mesajları geri getirme ??



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu




    1. WhatsApp’ı telefondan silin.

    2. Google Play Store’dan WhatsApp’ı indirin ve yükleyin.

    3. WhatsApp’ı açın ve adınız, numaranız dahil bilgilerinizi girin.

    4. Kurulum sırasında sohbetlerinizi Google Drive’dan geri yüklemek isteyip istemediğiniz sorulacak.

    5. Sohbetleri kurtarma işlemini başlatmak için “Geri Yükle” butonuna dokunun.

    6. Kurulumu tamamlamak için ekrandaki yönergeleri takip edin.

    7. Tüm eski mesajlarınız ve medyalarınız sohbet geçmişinde yer alacaktır.





    iPhone’da silinen WhatsApp mesajları geri getirme ??



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu
    WhatsApp iOS uygulaması da Android gibi düzenli aralıklarla buluta yedeklemeyi destekliyor. Yedeklemeniz açık olduğu sürece WhatsApp, tüm mesajlarınızın kopyalarını iCloud’da saklar. WhatsApp’a girip Ayarlar bölümünü açarak son yedeklemenin ne zaman yapıldığını da görebilirsiniz. Silinen mesajları iCloud’dan geri yüklemek basit bir işlemdir.




    1. WhatsApp simgesine basılı tutarak “Uygulamayı Kaldır”a dokunun.

    2. WhatsApp’ı kaldırın.

    3. WhatsApp uygulamasını indirip yükleyin.

    4. Silinen tüm mesajları kurtarmak için ekrandaki yönergeleri izleyin.

    5. WhatsApp, silinen tüm mesajlarınızı sohbet sayfasında görüntüleyecektir.



    Sohbet geçmişini geri yükleme işlemine başlamadan önce iPhone’unuzda yeterli depolama alanını sağlamak çok önemlidir. Yedekleme boyutunun iki katı depolama alanına sahipseniz bir sorun yaşamazsınız. Örneğin; yedekleme boyutu 2GB ise, telefonunuzda en az 4GB boş alan olmalıdır.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp yedeklenen mesajları geri getirme nasıl yapılır?






    WhatsApp silinen mesajları geri getirme yedekleme olmadan mümkün mü ??



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu
    WhatsApp mesajları telefondan silindiğinde, Android’de Google Drive’dan iPhone’da iCloud’dan sohbet geçmişini geri yükleyebilirsiniz. Ancak, çoğu kullanıcı yedekleme yapmaz veya Google Drive’dan WhatsApp geri yükleme ile uğraşmaz. Peki, silinen WhatsApp mesajları geri getirme yedekleme olmadan mümkün mü? İşte WhatsApp'ta silinen mesajlar yedekleme olmadan nasıl kurtarılır? sorusunun yanıtı



    iPhone’da WhatsApp’tan silinen mesajlar "yedekleme yapmadan" nasıl geri getirilir? Önceden iTunes veya iCloud ile herhangi bir yedekleme yapmadıysanız, iPhone’da silinen WhatsApp mesalarını kurtarmanın tek yolu; profesyonel iPhone veri kurtarma araçlarını kullanmak. Örneğin; WhatsApp mesajları, fotoğraflar, videolar vb. dahil 31 iOS dosya türünü yedekleme olmadan kurtarmanıza olanak tanıyan PhoneRescue programını kullanabilirsiniz. WhatsApp uygulamasını kaldırmanız da gerekmiyor. Tek yapmanız gereken; iPhone’unuzu bilgisayara bağlamak, taramadan sonra WhatsApp sohbetlerini önizlemek ve istediğiniz kişinin mesajlarını veya tüm konuşmaları kurtarmak.



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu




    1. iOS için PhoneRescue programını bilgisayarını indirin.

    2. iPhone’u bilgisayara bağlayın ve Recover from iOS Device mode”u seçin.

    3. Tarama için, yalnızca WhatsApp’ı seçin ve OK’a tıklayarak devam edin.

    4. Önizleyin ve kurtarmak istediğiniz WhatsApp mesajları ve eklerini seçin.

    5. Recover butonuna tıklayın.

    6. Silinen sohbet geçmişini cihazınıza veya bilgisayarınıza geri yükleyebilirsiniz.



    Android’de WhatsApp silinen mesajlar "yedekleme olmadan" nasıl geri getirilir? Yedekleme yoksa Android telefonda silinen WhatsApp mesajlarını kurtarmak için DroidKit - WhatsApp Recovery programını kullanabilirsiniz. Bu WhatsApp kurtarma programı, Google Drive yedeğiniz yoksa veya telefonunuz bozulduysa, silinen WhatsApp mesajını geri getirmenize olanak tanır. Bu programla dilediğiniz kişinin silinen WhatsApp mesajlarını kurtarabilirsiniz. Ne kadar mesajınız, fotoğrafınız, videonuz vs. olursa olsun, DroidKit süper hızlı bir şekilde kurtarabilir, mevcut verilerin üzerine yazılmaz. Telefona root atma işlemi gerekmez. DroidKit ile WhatsApp mesajlarını geri yüklemek için aşağıdaki basit adımları izleyin:



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu




    1. DroidKit programını bilgisayarınıza indirin ve başlatın.

    2. Recover Lost Data bölümüne gidin ve WhatsApp Recovery’i seçin.

    3. Android telefonunuzu USB kabloyla bağlayın ve “Start” butonuna tıklayın.

    4. Tarama ve kurtarmadan önce, ekranda yönergeleri izleyerek hazırlıkları tamamlayın.

    5. Kurtarmak istediğiniz mesajları seçin ve “To Device” veya “To PC”ye tıklayın.

    6. View Files’a tıklayarak kurtarılan mesajları görebilirsiniz.





    1 sene önceki WhatsApp mesajları geri getirme mümkün mü ?



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu
    Peki, 1 sene önceki WhatsApp mesajları geri getirme oluyor mu? Evet, eski WhatsApp mesajlarını geri getirmenin yolu var. Tabii ki, yedek aldıysanız çok daha kolay bir şekilde silinen mesajları kurtarma şansınız olur. Android’de Google Drive aracılığıyla, iOS’ta iCloud aracılığıyla silinen WhatsApp sohbetleri geri getirmek üzere sohbet geçmişinizi geri yükleyebilirsiniz. Sohbet yedekleme yapmadıysanız, Tenorshare UltData - Android Data Recovery gibi üçüncü parti veri kurtarma programlarını kullanmalısınız.





    WhatsApp "Bu mesaj silindi" geri getirme ??



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu




    1. Mesaja dokunup basılı tutun ve ardından Sil'e basın.

    2. Alttaki simgeye dokunarak "Herkesten Sil"e basın.

    3. "Mesaj silindi" bildirimi yanındaki Geri Al'a (Undo) dokunun.



    Öncelikle belirtmek gerekiyor ki, WhatsApp’ta eski mesajları (örneğin; 1 sene önceki mesajlar) geri getirmek mümkün değil. Mesajı kendinizden sildikten sonra, silme işlemini onaylayan, altta kayan bir snackbar bildirimi göreceksiniz. Silinen mesajı geri getirmeye yardımcı olacak “Geri Al” butonu çıkacak. Bu bildirimin, birkaç saniyeliğine göründüğünü belirtelim. Mesajı her iki taraftan da silmeniz için çok kısa süresi var.





    WhatsApp silinen mesajları görme ??



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu
    WhatsApp’ta bazen kişilerinizin gönderdikleri mesajları sildiğini fark etmişsinizdir. Herhangi bir nedenle mesajı görmemeniz gerektiğine karar vermiş olabilirler. Bu silinen mesajlarda ne yazdığını bilmek istersiniz. Peki, silinen WhatsApp mesajları bulunabilir mi? Gönderen kişi istemese bile silinen WhatsApp mesajını görmenin birkaç yolu vardır. WhatsApp silinen mesajları görme uygulaması yüklemeden bunu yapmanın bir yolunu arıyorsanız, aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.




    Android telefonda WhatsApp silinen mesajları görme ??



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu
    Mesajı gönderdikten sonra “Herkesten Sil” seçeneği için yaklaşık bir saatiniz vardır. Tüm alıcılar veya yalnızca kendiniz için mesajların silinmesini isteyebilirsiniz. Ancak, WhatsApp mesajlarını yanlışlıkla sildiyseniz, silinen mesajları görmenin üç yolu vardır:




    1. Android bildirim geçmişi

    2. Bildirim geçmişi uygulaması AirDroid ile

    3. WhatsApp veri tabanını geri yükleme



    WhatsApp’ta herkesten silinen mesajları görme programsız oluyor mu? Kısaca; Evet. Bu yöntem, Android 11 işletim sistemli herhangi bir Android telefonda işe yarar. İşletim sisteminin yerleşik bildirim sisteminde WhatsApp üzerinden alınan her mesajın kaydını tutma özelliği mevcuttur. Mesaj silmiş olsanız bile kayıt hâlâ mevcuttur. Bildirim geçmişine nasıl bakılır? Ayarlar - Uygulamalar ve Bildirimler - Bildirimler’e gidin. Bildirim Geçmişi seçeneğini bulun ve “Bildirim Geçmişini Kullan”ı açın. Silinen WhatsApp yazışmaları dahil gelen tüm bildirimler burada görünecektir.  Bu adımları uyguladıktan sonra, mesajı gönderen kişi, silmiş olsa bile tüm mesajları okuyabilirsiniz.



    Telefonunuz Android 10 ve altı sürümde çalışıyorsa, telefonun bildirimlerini takip eden üçüncü parti bir uygulama indirmeniz gerekir. Gelen WhatsApp mesajları, silinmeden önce uygulama ile senkronize edildiyse kontrol panelindeki bildirimden görebilirsiniz. AirDroid, aslında bir ebeveyn kontrol uygulaması olduğundan çocuğunuzun WhatsApp mesajlarını takip etmek için de kullanabilirsiniz.



    Silinen mesajları görme WhatsApp’ta nasıl oluyor? merak edenler için bir yöntem daha: WhatsApp veri tabanını geri yükleme. Dosya yöneticisini kullanarak WhatsApp klasörünüzü açın Database’e girin. Burada yerel olarak kaydedilmiş tüm yedekleme dosyaları veritabanında bulunur. “msgstore.db.crypt12” dosyasına uzun basın, ardından “Edit name”e dokunarak ismini “msgstore backup.db.crypt12” olarak değiştirin. Bu, orijinal dosyanın üzerine yazılmasını engelleyecek. Ardından son yedekleme dosyasını seçin ve adını “msgstore.db.crypt12” olarak değiştirin. Şimdi telefonunuzda Google Drive’ı açın ve ardından üç çizgiye dokunup menüye girin. Yedeklemeler (Backups) seçeneğine dokunun ve WhatsApp yedeğinizi silin. WhatsApp’ı silin ve tekrar yükleyin. Artık bir bulut yedeğiniz olmadığı için kurulum sırasında WhatsApp’ı yerel yedekten geri yüklemeniz istenecek; “msgstore.db.crypt12” dosyasını seçin ve “Geri Yükle”ye dokunun.





    iPhone’da WhatsApp silinen mesajları görme ??



    WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte silinen mesajları görme yolu
    Mesajı gönderdikten sonra “Herkesten Sil” seçeneği için yaklaşık bir saatiniz vardır. Tüm alıcılar veya yalnızca kendiniz için mesajların silinmesini isteyebilirsiniz. Ancak, WhatsApp mesajlarını yanlışlıkla sildiyseniz, silinen mesajları görmenin üç yolu vardır:




    1. WhatsApp uygulamasını telefondan kaldırın

    2. App Store'dan WhatsApp'ı indirip yükleyin.

    3. Sohbete yedeğiniz varsa, kurulum sırasında çıkacaktır.

    4. Sohbet geçmişi geri yüklemek için numaranızı girin, onaylayın.

    5. Yönergeleri takip edip kurulumu tamamladığınızda, 1 sene önceki WhatsApp mesajlarınız bile geri gelecektir.



    WhatsApp mesajları iCloud’a yedekleme işlemini yaptıysanız, yedekten geri yükleyerek silinen WhatsApp mesajını görme şansına sahipsiniz. WhatsApp - Ayarlar - Sohbet - Sohbet Yedeği altından iCloud yedeğinin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Güncel yedeğiniz varsa, WhatsApp’ı silin ve yeniden yükleyin. Sohbet geçmişini geri yüklemek için, telefon numaranızı onayladıktan sonra yönergeleri takip edin.



    WhatsApp’ta mesajların silinmesi hemen herkesin başına gelmiştir. WhatsApp silinen konuşmayı geri getirme seçeneği kullanıcıların istediği şekilde sunmuyor. Bu yüzden silinen mesajlar nasıl getirilir? Hem Android hem de iPhone kullanıcıları tarafından çok soruluyor. WhatsApp silinen mesajları geri getirme APK Android uygulaması gerektirmiyor; Google Play Store’da WP silinen mesajları kurtarma vb. uygulamaları telefonunuza yüklemeyin.








    Kaynak:
    https://faq.whatsapp.com/618575946635920/







  • Bunu kutlamalıyız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuna hâlâ Mesajı Düzenleme özelliği getirmediler ya, yazıklar olsun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş, herşeyi yapıyorlar. Bi mesaj düzeltme özelliği yok. "Ne yazmıştın ? "Ne sildin ?" Soruları bunaltıyor 😏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BLasTeaR kullanıcısına yanıt

    Büyük saçmalık. Hala alıntılayıp doğrusunu yazıyoruz. Düzenle seçeneği olsun ve düzenleyince de düzenlendi diye yazsın kenarında işte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhatsApp plusta olan özellik silinen mesajları görebilme var ve sildigi için kenarına işaret geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala M1 Native app bekliyoruz sayın Apple.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.