|
Sabah sabah istemsiz bir gülme geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Facebook ve instagram kullananların verileri uzun zamandır mekik dokuyordu zaten wp'ta böyle birşeyin olmasına şaşırmadım şahsen wp silenler eğer verilerine erişim istemiyorsa facebook ve instagram uygulamalarını da silmeli. |
|
|
|
Bu whatsapp olayını büyütüp sanki cok ciddi bir meseleymis gibi abartıp, böyle twitter'da falan alevlendirip, hemen alternatiflere gecmeliyiz, whatsapp verilerimizi araklıyür hepimizin giydigi pantolonun rengini bile öğrenecekler diye propaganda yapıyorlar, çünkü milletin bip ve her ne haltsa, adını daha yeni duyuyorum, yerli olanlara gecmesini istiyorlar.. amac belli.. kendilerine göre yanlıs seyler oldugunda, kayıtları bilgileri yerli firmalardan anında talep edecekler.. bence whatsapp'ı bırakıp, alternatif seylere gecmeye telegram signal bile lüzum yok.. hele ki yerli alternatif dedikleri seyleri fislenmek istemiyorsanız kesinlikle kullanmayın.. |
|
wp fişleyip akpye göndermiyor en azından. Onların derdi reklam yedirmek, muhalifleri belirleyelim de ilk fırsatta zarar verelim diye uğraşmıyorlar. Bana öngörülebilir gelecekte o çeşit bir zararı olamaz facebookun yaptığı fişlemenin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 11 Ocak 2021; 9:30:54 > |
Daha önce de LAFF uygulamasına geçiyorlardı. Takip edenler bilebilir. Neye karar vereceklerini bilemediler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AKP dışında fişlenmeye razısın o zaman? Enteresan geldi bu durum bana. |
|