Şimdi Ara

WhatsApp’ı bırakan devlet kurumları BiP’e geçiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
5.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunlar alacağına Amerikalılar alsın bilgilerimi :D

  • Yıllardır okumadan direkt kabul ediyorlardı kullanım şartları sözleşmesini, biri çıktı konuştu gündem oldu bilen bilmeyen tepki gösteriyor. Her kurumun kullanım şartları sözleşmesi hemen hemen aynı, gereksiz bir tepki. 10 güne kalmaz unutulur.
  • turkcell arka bahçesi...

  • Mülakattan önce Bip konuşmalarına bakarlar artık  

  • interwap kullanıcısına yanıt

    turkcelin verileri kime sattığı kimlerle paylaştığı nasıl koruduğu da belli değil. yarın öbür gün bütün verileri çaldırsalar tüh ya dış mihraklar der geçerler :D

  • Bu uygulama ile mesajlaşmanıza bile gerek yok. Uygulamayı kurunca mikrofon ve kamera izni istiyor. :)) Ortam dinlemesi için bulunmaz kumaş

  • Whatsapp da istiyor o izinleri eger o izni vermezseniz nasil uygulama üzerinden gorusme yapmayı düşünüyorsunuz her izne komplo teorisi bulmaktan vazgeçin sıktınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

    Türkmenistanda devlet vatandaşlarının cep telefonuna zorla takip uygulaması yükletmeuye çalıştığını ne çabuk unuttunuz.

    HEs uygulamasının amacıda budur fişlemek.

  • telegramın gizlilik sözleşmesi wpden beter bip de aynı şekilde kullanıyor yine türk halkı yanlış bilgilendiriliyor birileri çok fena kaymağını yiyecek bu işin hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt
    6 aydır kullanıyorum ben hem whatsapp hem bip var ama senin yazdığın sorunların hiç biri ile karşılaşmadım bende 1 kez sordu başkada sormadı. senin telefonda bir problem olmasın?

  • karalayıcılar ve çamur atıcılar gelmiş yine. acaba ne yapsamda türklerin yaptığı herhengi birşeye çamur atsam mantığında bir sürü cahil tipleme var. o hergün örnek verdiğiniz avrupa ve uzakdoğu ülkelerine gidin görün. kendi malları başka ülkeninkinden kötüde olsa bizim malımız diye destek verip onu kullanıyorlar yada onu alıyorlar. tabi bu kadar geniş düşünce size fazla gelirpatlarsınız mazallah. kafanız kumda devam edin

  • Turkcell kadar lanet bir kurum mu var. Emin olun BİP'de her türlü veriye erişiyor ve kullanıp satma konusunda Whatsapp, Facebook, İnstagram'ı size mumla aratır. Şimdiye kadar Whatsapp zaten mesajlara çok rahat bir şekilde erişim sağlıyordu. Hepsini geçtim kullandığınız akıllı klavye uygulamaları her türlü yazdığınıza erişiyor. Siz isterseniz sms ile haberleşin klavye uygulamaları tüm yazılanları loglayıp ilgili şirkete raporlama teknolojisine sahip. Şimdi değişen ne oldu da bu kadar tantana oldu anlayabilmiş değilim.

  • İyi de hes kodu temin etmek için uygulama kullanmaya gerek yok. Gereksiz bulduğumdan uygulamayı da kullanmadım.
  • Yıllardır kullandığımız Telegram aldı yürüdü. Rehberimin %70'inden fazlası Telegram hesabı açmış durumda. Açık Kaynak Kodlu bir uygulamanın ülkemizde de bu denli hızlı yükselişi sevindirici.


    @ekrem71 artık Donanım Haber benzeri diğer sitelerde olduğu gibi Telegram içinde bir haber yapmanın vakti gelmiştir diye düşünüyorum. Telegram Android markette de en popüler uygulama konumuna geldi.

  • ptt messenger yalan oldu tabiii
    geçiniz bunları
    bip de whatsappda aynı
  • Bip te sohbet grupları falan varmış başkalarının kurduğu gruplar, bu grupları görebiliyormuşuz. Bunun şikayetler üzerine kapatıldığını okudum ama bu saçmalığı duymam kullanmamak için yetti. Adam akıllı yerli bir uygulama çıkarın kullanalım.


    Telegramda rusyayla anlaşmış. Signal indirdim bende




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Ocak 2021; 0:33:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir eleştiri yapacağım zaman yerinde mi diye düşünürüm, her gördüğüm habere atlamam. Ama bu haberde kendimi gülmekten alıkoyamadım.

    Koskoca savunma bakanlığı, cumhurbaşkanlığı gibi kurumlar yabancı bir uygulamayı bırakmak için kıytırık bir sözleşmeyi mi bekliyordu? Vizyon ve planlama sıfır sıfır sıfır. Kişisel kullanım konusunda birşey diyemem, Bip’e güvenmeyebilirsiniz. Ama devlet kurumları neden şimdiye kadar yabancı sermaye kullandı?

    Yahu fabrika kurmak zordur anlarım, ne bileyim uydu yapmak, radyo-teleskop yapmak, laboratuvar kurmak, işlemci geliştirmek, motor geliştirmek zordur anlarım. Ama bari dijital olarak biraz ilerleyelim. Yok mu bizim ülkemizde yetişmiş adam akıllı yazılım mühendisleri? Toplayın yapın şu işi.
  • Vay arkadaş devlet kurumları görüşmelerini kendisine ambargo uygulayan devlet menşeili, yaptığı ürünlerle kitleleri yöneten yabancı bir şirketin uygulamasını mı kullanıyordu? Ben de neden devlet kendi halkının kullandığı yabancı uygulamaların yerli emsallerini yapıp veya yapılmasını destekleyip veri ithalatının önüne geçmiyor diye kızıp duruyordum. Meğer olay baştan bitmiş. Gerçi sorun devlette değil; onu yöneten zihniyetlerde. Halka o kadar çok güvensizlik kazandırdılarki güncel mevzuda herkes devletin yerli uygulamalardan zoraki veri alacağını düşünüyor ki bence de haklılar. Hukuk olmayınca güven, güven olmayınca da hiç bir ilerleme olmuyor. En azından eskiden yerinde sayan bir ülke gibiydik artık her geçen an geriye gidiyoruz. İçinde milyonlarca iyi insan barındıran bu kadar kıymetli bir ülkenin bu hale düşmesine cidden üzülüyorum. Sistem öyle acımasız ki geleceğe dair önlemini de alıyor. Gençlik saçma sapan insanların hayranlığı ve özentiliği peşindeyken umutlar da yıkılmış durumda bende. İnşallah istisnalar kaideyi bozar da gördüklerimiz, yaşadıklarımız tarihin tozlu raflarında kalır gider ve tekrarlamaz.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.