Şimdi Ara

WhatsApp, Facebook'u geçerek en popüler sosyal medya uygulaması oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    1 milyarı aşkın aktif kullanıcı sayısı ile dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, çok büyük bir başarıya imza attı. App Annie isminde bir araştırma kuruluşunun yayınladığı "State of Mobile" raporuna göre 2018 yılının son günlerinde 1.5 milyar aktif kullanıcı sayısına ulaşan uygulama, liderliği Facebook'un elinden alarak en çok tercih edilen sosyal medya uygulaması oldu.
     

    2017 yılında 2 milyar aktif kullanıcısı sayısına ulaşmayı başarmış olan Facebook, şüphesiz son yılların en hızlı büyüyen ve en geniş kitlelere hitap eden internet mecraları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Ancak son günlerde özellikle genç popülasyonunu Instagram gibi platformlara kaptırmakta ve hacmini gün geçtikçe kaybetmekte. Buna karşın özellikle ülkemizde çok büyük bir kitleye hitap eden WhatsApp ise her geçen gün ulaştığı kullanıcı sayısını arttırmakta.
     
     
    Her ne kadar 2018 yılının ilk günlerinde liderlik hala Facebook'ta olsa da, yılın son aylarında WhatsApp'in Facebook'u yakaladığı ve sonrasında da geçtiği görülüyor. Genel hatlarıyla bakıldığı zaman Facebook, 2018’deki aylık ortalama aktif kullanıcı sayısı açısından WhatsApp’i yenmeyi başarmış durumda ancak büyüme hızı ve son durum göz önüne alındığında Facebook'un liderliği WhatsApp'e kaptırdığı oldukça aşikar. WhatsApp'in popülaritesi çığ gibi artmaya devam ediyor ve herhangi bir sürprizle karşılaşmazsak uygulama, 2019 yılını lider olarak tamamlayacak.







  • Acaba facebook bu potansiyeli reklamlarla nasıl birleştiricek

  • Facebook a girince ilgili ilgisiz her şey ana akış ekranına düşüyor. Sayfalar, gruplar, reklamlar... Özellikle bir gruba, bir konuya ait yorumları merak ettiğim zaman bilgi almak amaçlı giriyorum.



    İnstagram nispeten daha az özellikli olduğundan, basit içeriklerden dolayı daha kullanışlı ve pratik.

    WhatsApp ise sadece iletişim için, sosyal medya amacıyla kullanmıyorum.

  • Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp alayı Facebook'un 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 17 Ocak 2019; 23:47:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değilde her tanıştığım kişi facebook var mı, instagram var mı gibi salakça sorular soruyor. Yok ben de facebook, yok ben de yok. WhatsApp var. :D

    0:18'den sonrası tam benim dediğime uyuyor... :D
    https://www.youtube.com/watch?v=W7fqUDi-axI

  • Watsapı sadece iletişim için kullanıyorum. sosyal ağda neki..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.