Şimdi Ara

Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube engellendi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
3
Favori
21.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Engelleme kalktı bir sorun yok suanda uydunet de. Tabi boyle engellenerek ne kadar engellenbilir o da ayri bir soru. Ki zaten sosyal medya vpn vs. ile gene girmek isteyen girilebiliyor, Sadece millet sıkıntı çekiyor bu sekilde iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Superonline İndirme 26 Mbps Yükleme 5.3 Mbps pek sorun kalmamış gibi
  • Beyler test hızlarında sorun yok. Ama sorun youtube olsun başka bişi olsun kendini belli ediyor.
    Bende test hızına bakınca normal gözüküyor ama iş youtube'a girince değişiyor veya facebook veya twitter.
  • düzeldi
    gelsin oylarrr xzcfgdgjxd



  • Hocam bende son durum bu vasat görülüyor,

    50 MB sınırsız SUPERONLINE kullanıyorum dünden beri aynı durumda
  • kazuya58 kullanıcısına yanıt
    arkadas o nasil bir hiz oyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ilde yaşıyorsunuz ?

    Sıkıntı yaşıyan iller aynı mı genelde ?


    Mesela ben Antalya'dan bağlanmaya çalışıyorum ama vasat durumda

    SUPERONLINE kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x3x

    Hacı sen tokyo da mı yaşıyorsun ?

    Dedicated server hocam o uploaderlık yapanlar için belli olmasın diye alt kısmı kesmiş resmin :D
  • netstat kullanıcısına yanıt
    Sizin ne iş yaptığınızı ve ne ölçekte bir firma olduğunuzu inanın bilmiyuorum. Belki profilinizde belirtmişsinizdir ama girip bakmadım.

    Kıyamet koparmaya gerek yok demişsiniz sosyal medya danışmanlığı yapan birisine sosyal medya yasaklanınca bunu demeniz ne kadar mantıklı biraz düşünün isterseniz.

    Esnaf meselesine gelince madem böyle düşnüüyorsunuz yarın öbür gün batarsanız hiç üzülmeyin nasıl olsa örnekleri var. Dediğiniz tam olarak bu.

    Whatsapp dışında alternatif erişim kanallarımız var tabiki ama neredeyse öğle saatlerine kadar Türk Telekom ADSL ve mobilde sosyal medya yasağını geçtim. Komple internet yoktu. Böyle bir durumda 2 alternatif kaldı elimizde. Ya dumanla haberleşeceğiz ya da telefon ile arayarak. Müşterimin aklına birşey geliyor veya bir konuda birşey soracak oluyor ya da günlük rapor sunuyoruz. Bunların hepsini telefonla arayarak kaç tane müşterime ulaşabilirim sizce ?

    Şu yasağı normal insanlar savunur bir nebze anlarım adamların internetle işi yok falan derim de bilişim sektöründe olduğunu söyleyip de yasağı savunmanız gerçekten bu ülkeye dair umutlarımı gittikçe daha da azaltıyor.




  • Oha konu başlığının sonunda (ANA KONU) yazmıyor, korkuyorum beyler...
  • Yıllardır, ExpressVPN kullanıyorum. Genelde hep açık tutarım programı. O yüzden sansürmüş, halka açık alanmış hiç dert etmem. Bankacılık işlemleri'de yapıyorum. Hem güvenilir, hemde hızlı bir Premium servistir. Öneririm.
    Üstelik desteklediği cihaz sayısı çok fazla.
  • Öğle saatlerine kadar Türk Telekom adsl ve mobilde sosyal medya yasağı yoktu data hatlarını komple kesti. Pos cihazları ve eczanelerin sistemleri de internet erişimi gerektirdiğinden ve sabit adsl olarak en çok kullanılan şirket Türk Telekom olduğuna göre sizce neden zarar edilmiş olabilir ? Bi düşünmenizi tavsiye ederim ...
  • Hay böle internetin ben arkadaş 2dk da bir dsl gidermi yav bilerekmi santralden kesiyolar online oyundayım kafayı yicem 10dk bekliyosun 10sn yede tekrar gidiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be! İnternet forumunu kullanarak internetin engellenmesine destek verenler var. Türkiye'den sosyal psikoloji üzerine çalışan bilim adamlarına yüzlerce yıl yetecek malzeme çıkar vallahi.

    Dağdaki terörist WhatsApp kullanıyor sanki de haspam terörü interneti yasaklayarak önleyecek. Doksanlarda internet yokken, cep telefonları yokken örgütlenenler YouTube kapanınca örgütlenemeyecek.

    Salaklığı vatanseverlik diye yutturdular ya bize, helal olsun başka bir şey demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali2255 -- 6 Kasım 2016; 1:03:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interneti düzelmeyen bir tek ben miyim
  • tostu kaça kıstırin kullanıcısına yanıt
    Darbe girişimi ile bu hdpkklıların yakalanmasını bir tutacak kadar ya cahilsin veya art niyetlisin. İnşallah cahilsindir. İkincisi gerçekten düşündürücü ve vahim !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deneme amaçlı 1 aylık hotspot shield aldım.Telefonda elite olarak bağlanıyorum Fakat pc den ne yaptıysam elite bağlanmıyor daha önce alıpta bu sorunla karşılaşan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp bir giriyor bir girmiyor instagram ayni snapchat ayni ben bu kadar para veriyorum internet paketime akilli telefona adamlar herseyi kapatiyor. Yaziklar olsun bide bunu savunanlar var dünyanin neresinde görülmüş terörist yakalamak için sivil halkin mağdur edildiği ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mawoix kullanıcısına yanıt
    yalnız değilsin dostum
  • @asiruhh1903 paylaşmış ama kimse okumamış yada anlamamış.O yüzden tekrar paylaşıyorum.Cuma günü gerçekleşen internet kısıtlamasının Türkiye'ye bedeli tam 15.000.000 dolar.Bizim internete girip girmemiz tamamen keyfi bir olay.Ama interneti komple kapatmayı bırakın biraz yavaşlamasının Türkiye'ye maliyeti 150.000.000 dolar.O yüzden cuma günü borsa dibe oturdu Dolar tarihi zirvesini gördü.Kaldı ki sigortacı bir arkadaşımdan edindiğim bir bilgiye göre sadece onların bölümünün cuma günkü zararının 5.000.000 dolar olduğunu söylüyor.Bir firmanın tekbir bölümün bu kadar zarar ettiğini göz önünde bulundurursak bütün Türkiye için 150.000.000 TL zarar çok iyimser bir rakam.

    Şahsen benim için internet olmuş varmış fark etmez.İnternet yoksa atlar motosikletimle bir turlarım,büfeden alır 2-3 bira içer,eşimle film izlerim..bir şekilde vakit geçiririm ama ne yazık ki internetin yokluğunda yada yavaşlamasında ülke ekonomisi ağır zarar görüyor.

    http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1940911-internet-kisitlamasinda-maliyet-150-milyon-dolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thracian83 -- 6 Kasım 2016; 0:58:27 >




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.