Hocam benim anlamadigim neden bu kadar problem yaratiyor bu konu? Facebook'ta instada birsey almazsin reklamlara tiklamazsin olur biter. Ben 10 senedir fb kullaniyorum 1 kere bile reklamlara tiklayip birsey almisligim yoktur. Adam bu kadar ucretsiz hizmet sunuyor tabiki biryerden para kazanicak. Bizim milletimiz hem butun imkanlari kullanip hem de 5 kurus vermemenin pesinde oldugu icin zaten ulkede boyle teknolojiler gelismiyor. Ben wp kullanmicam diyen arkadaslar kendini amerikan baskani falan saniyor herhalde, 100 milyar dolarlik sirket sizin g*tu boktu wp grubunuzdaki kedi paylasimlariniza kalmadi merak etmeyin |
bu konuda hassas olanlari anlayamiyorum. lutfen bizim anlamadigimiz konuyu aydinlatin hassas olan dostlar. benim cahil inancima gore, evime akilli telefonu soktugum an herhangi bir ozelim kalmadigi konusundadir. Mikrofonlarin tamamen devre disi kalmamasi, gpslerin konumu otomatik olarak farketmesi, kameralarin acilip kapanmasi ve buna dair binlerce bilgimin baska serverlere aktarilmasini kabullenerek soktum evime akilli telefonu. simdi bu adamlar cikip yasal zemin olusturup acik acik yapiyoruz bu isi demesi benim icin bi anlam ifade etmiyor. 100 tl ye rasperry kurup bu adamlari dodge'layabilecegini dusunmek cok tatli. kullandigim cihaz iphone, bugun itibariyle icloud da fotograflarim dahil herseyimi depolamaya basladim. artik kaybedecek hicbiseyim yok. alsin napiyosa yapsin bilgilerimle. youtube da reklam konusunuda ogrenci premiumu kullaniyorum ve komik bi meblag karsiligi hicbir reklam gormuyorum. |
Uyuşturucu satıcısı gibiler. Önce bedava verip alıştırıyorlar. Sonra faydalanmaya çalışıyorlar. |
Reklam çıktıktan sonra. O reklamın rahatsız etmemesinin imkanı yok. Premium hesap yapsınlar. Para verenler reklam görmesin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Instagram ve Facebook tan. Başka yerden reklam gösteremez. Önemli olan o değil zaten. önemli bilgilerini başka firmalara satacakmis. Reklam firmasina. Telefon numaranı e-posta ni vsvs. Sattığı firmayı kendi sececekmis. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen benimde 5 sene olmuştur kullanmayali. Hatta geçmiştir bile. Sayfalar reklam olduğundan beri kullanmıyorum. Yakında zaten temsilcilik acmazlarsa reklam falan görmeyiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Facebook'a geçmeden bedavaydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Whatsapp'ı kaldırdım. Arkadaşlardan Telegram kullanmayanlara Telegram kurdurdum, ailem içinde artık xmpp protokolüne dayanan kendi anlık mesajlaşma sunucumu kurup açık kaynak kodlu bir uygulamayı da forklayıp kullanacağım. Conversation uygulamasını beğendim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
haberlerde gördüm fetöcüler signal kullanıyormuş. signal kullanırsak bizi de almasınlar fetöden. |
Signal'e geçtim. Listeme de geçtiğimi söyleyeceğim yazan oradan yazsın yoksa hiç irtibata geçmesin. Başka türlü çevrenizi wp'den başka yazılım kullanmaya ika edemezsiniz. |
|
Buradan da şunu anlayabilirsiniz, onların derdi para değil, "Veri" |